"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
FBID1060188854006442 , не става въпрос за теб . Пишат за друга потребителка , която злоупотребява с доверието на момичетата тук .  Peace

# 241
Добре, извинявам се. Та докато съм тук вке още нямам гости но усещам тъпа и непостоянна болка в ма...а

# 242
Добре, извинявам се. Та докато съм тук вке още нямам гости но усещам тъпа и непостоянна болка в ма...а
Къде усещаш болка?

# 243
Здравейте и от мен, отново.
Мацки, аз като цяло си знам нещата, почти съм сигурна, че няма бебе и този месец, но исках по-скоро да попитам за честите причини за закъснение, дали предимно става дума за кисти. Случаят е следния - последните два месеца цикълът ми идва на 16.01 и 14.02, по календар този месец очаквах цикъл на 14.03, но вече 7-ми ден не ми идва. Абсолютно никакво зацапване, напротив течението ми беше по-воднисто, сега не чак толкова, но си е прозрачно, белезникаво и нищо. Дърпане предимно в десния яйчник, понякога в левия. Правих тестове от тези, които са с тестовете за О, например, на трети ден и бяха отрицателни (един през деня и един сутринта). Днес сутринта пак правих, този път Престо, и пак отрицателен. Не се надявам вече за бременност, макар че няма нищо сигурно, но гледам да съм реалист. Мисля, че е важно да спомена, че миналия месец ми зацапва 5 дни преди да ми дойде, но си ми дойде на очакваната дата. Секс сме правили на 22, 24, 26, 28 февруари, които се падаха фертилни дни, очаквана О на 29-ти, а последния ни път беше на 13-ти март, ден преди очакваната М. Звънях на гинеколога си в петък, но не ми вдигна, утре ще звъня за час. Исках и да питам кога е най-добре да се пуснат полови хормони за изследване? Ендокриниложката ми каза  между 3-5 ден от началото на цикъла. Има ли такова нещо? Какво мислите?  
Имах ИР и поликистоза, но от последните изследвяния всичко ми е в норма, ТСХ ми е под 2. Последните прегледи не съм имала кисти или друго, яйчниците си бяха идеални.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 17:20 от Mimma.55

# 244
Има много причини за закъсняване/липса  на цикъл-стрес, тренировки, храна, късна овулация и куп други! Половите хормони се пускат на 3-ти ден от началото на цикъла! Аз смятам, че има голяма възможност да си бременна! За Престо съм чувала ивиждала много бъгави тестове и не винаги отчитат правилно! Най-сигурният начин е да си пуснеш кръвен тест и там няма гадаене, несигурност и т.н.! Иди в понеделник и си пусни един кръвен и от там на татък ще знаек как да процедираш! Успех!

# 245
Има много причини за закъсняване/липса  на цикъл-стрес, тренировки, храна, късна овулация и куп други! Половите хормони се пускат на 3-ти ден от началото на цикъла! Аз смятам, че има голяма възможност да си бременна! За Престо съм чувала ивиждала много бъгави тестове и не винаги отчитат правилно! Най-сигурният начин е да си пуснеш кръвен тест и там няма гадаене, несигурност и т.н.! Иди в понеделник и си пусни един кръвен и от там на татък ще знаек как да процедираш! Успех!

Подкрепям напълно,иди на кръвен утре,и да се похвалиш.Желая ти успех,и дано е това което най-силно искаш!!   bouquet Praynig Hug

# 246
Благодаря ви за отговорите.  bouquet

# 247
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте пак. Според вас този тест положителен ли е? ][url=http://prikachi.com/images.php?images/903/8702903x.jpg][/url]. (Съжалявам, че излизат две снимки, но не можах да махна едната)Не смея да се зарадвам. Четвърти ден закъснение ми е, този тест е втори, който правя. Първият беше в събота, пак толкова блед. Какво ще ме посъветвате - кръвен ли да направя или да си взема друга марка уринарен?

# 248
Манди, честито миличка!
Моето мнение е да пробваш с Престо и ако пак е блед да пуснеш кръвен Simple Smile
И моят първи беше с едва забележима втора чертичка, а сега човечето ми вече е голямо Simple Smile

# 249
  • София
положителен е
Аз лично бих пуснала 2 кръвни през 48ч, за да се проследи дали добре расте ЧХГ и след това на около 10-14дни закъснение (в зависимост от стойностите на чхг) - на лекар.

# 250
И моят беше такъв на 4 дни закъснение. На 6 дни закъснение почти същото, после вече не съм правила нито тестове, нито нищо, направо отидох на лекар след 15 дни (защото бяха празници иначе щях да отида на 10-тия ден)

Честито Simple Smile сега спокойно, дишай, кажи на таткото, запази си теста и се подготви да бъдеш търпелива. Успех.

# 251
Честито, Манди, сега само спокойно и смело напред!  bouquet

# 252
  • Sofia, Bulgaria
Ох момичета, мноооого ви благодаря!  bouquet bouquet bouquet Просто си спомням, че при първата бременност пак бях със Sure check и резултатът беше съвсем ясен. Хайде да повлека крак и за всички вас.

# 253
  • София
сигурно с първата си имала повече закъснение.
Като бях бременна аз, до 14дни закъснение, все двете черти не бяха еднакво наситени. След това станаха

# 254
  • Стара Загора
http://prikachi.com/images/972/8702972r.jpg    Здравейте направих си тест не със 1 у , появи се тази размазана розова черта, появи се към 2 минута. Избледня ,но още се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт