"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Да, купи си и го направи.Ако е - и до няколко дни не ти дойде, направи пак или за по- сигурно направи кръвен.Имаш ли закъснение- можеш да правиш тест, който би трябвало да покаже.

# 571
  • Germany,Bielefeld
Утре ще си купя,тъй като живея в Германия и днес нищо не работи!Благодаря много

# 572
здравейте
днес си направих тест  за бременност два дена преди датата ..  понеже нямах търпение и направих теста и  видах + плус. значи положителен но се питам дали си въобразявам и реших на вас да ви покажа http://prikachi.com/images.php?images/28/8757028N.jpg  обърнете  на ляво така по добре се вижда според мен 
Благодаря предварително ...

# 573
Честито от мен Simple Smile

# 574
# 575
  • София
и аз виждам + Simple Smile  bouquet

# 576
благодаря мн се зарадвах дано да е истина 

# 577
Само да ви предупредя, че за спам докладвам директно. Докато някой не получи бан за спам явно няма да се разбере, че тук спам не се толерира.

# 578
Здравейте...искам да попитам с мъжът мо искаме бебе по принцип цикъла ми идва точно на датата а сега ми закъснява вече с 8 дни..правих си тест сутринта и беше  отрицателен а имам симптоми става ми лошо като пуша вие мо се свят боли ме корема гърдите.....много съм оплашена може ли да съм болна от нещо....

# 579
  • София
При редовен цикъл и закъснение от 7 дни без бременност се ходи на лекар.
При нередовен се чака 10 дни и се ходи.

Ходи на лекар, причините може да са много, най-често са хормонални промени при почване на бебеправенето, но не трябва да се изключват и други като киста примерно.

Нещата, които си описала, че чувстваш може да се дължът на други хормони.

Ако искаш да се увериш на 100% дали си или не си бременна, отиди в лаборатория и пусни тест за бременност кръвен. До няколко часа ще знаеш истината и с нея - на доктор.

Късмет  Peace

# 580
При редовен цикъл и закъснение от 7 дни без бременност се ходи на лекар.
При нередовен се чака 10 дни и се ходи.

Ходи на лекар, причините може да са много, най-често са хормонални промени при почване на бебеправенето, но не трябва да се изключват и други като киста примерно.

Нещата, които си описала, че чувстваш може да се дължът на други хормони.

Ако искаш да се увериш на 100% дали си или не си бременна, отиди в лаборатория и пусни тест за бременност кръвен. До няколко часа ще знаеш истината и с нея - на доктор.

Късмет  Peace
благодаря все пак аз миналият месец бях на генеколог и всичко ми беше наред...за това вече незная какво да си мисля...

# 581
  • София
Миналия месец си е било за миналия месец...
Всеки месечен цикъл е различен, хормоните може да са различни, положението може да е различно.
Киста може да се получи и за 1 месечен цикъл, това че не си имала нищо миналия път, не значи че сега ще е същото  Peace

Направи каквото смяташ за добре

# 582
При прегледа ми казаха , че нямам кисти и не се вижда никаква причина , за да ми закъснява . Правени са ми хормонални тестове всичко си е в норма . Имам подути  и болезнени гърди , сънливо ми е и за това се надявам да имам бременност .

# 583
Миналия месец си е било за миналия месец...
Всеки месечен цикъл е различен, хормоните може да са различни, положението може да е различно.
Киста може да се получи и за 1 месечен цикъл, това че не си имала нищо миналия път, не значи че сега ще е същото  Peace

Направи каквото смяташ за добре

добре благодаря ти  Wink

# 584
Здравейте закъснява ни 10 дни , последните месеци си ни идваше без проблем . Последна менструация имах на 8 март . ОВУ ми беше от 15 до 21 . Тогава правихме опити за бебе . Правих си тест на 3 ден закъснение и беше отрицателен . Ходих на лекар и ми казаха , че няма никаква причина , за да ми закъснява . А ако има бременност , може да е от скоро и за това да не се вижда нищо все още . Изписа ми да пия фолиева киселина  На 27 трябва да отида пак на преглед . Имам болезенени и подути гърди , сънливо ми е имам голям апетит и за това си мисля,че може и да сме успели . Какво е вашето мнение ?

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 11:53 от Йони92

Общи условия

Активация на акаунт