"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Обърках се! Колко дни последно ти закъснява? 7? 8? 10? Иди и си направи кръвен тест! От форума диагнози не могат да се поставят!
/Добре благодаря много ще направя кръвен тест  Simple Smile

# 601
Момичета,трябва да ми дойде на 23,но не усещам никакви симптоми.
Няколко дни след като правихме опити ме боляха яйчниците,кръста,и сега все ище ме боли малко.Отделно вкуса ми е променен,будя се преди алармата и ям много,но не усешам храната на вкус.Имам особена чувствителност към миризмите,а от днес и чувствителни гърди.
Ако си взема тест днес дали ше покаже?
Вие забелязали ли сте някакви промени откакто правите опити?Каквито и да е.Ако има друга специална тема за питането ми,моля да ме насочите.

# 602
Заповядай тук!

# 603
Мамунче : аз имах задържано Жълто тяло имах болки в яйчниците, корема, матката , кръста , главата и липса на менструация трябва да отидеш на доктор да видят какво има дано е това което искаш Simple Smile

Само че при мен няма такова нещо.Както споменах овулацията ми е била на 10-11ден от цикъла

# 604
  • Germany,Bielefeld
Момичета.... Вчера ви написах че имам 2ра чертичка на теста...днес имам болки ниско долу в корема придружени с кафяво течение и малко кръв!!!!Не знам какво да правя....

# 605
От всичко, което изчетох тук, стигнах до извода, че и това не е нещо необичайно, надали има за какво да се плашиш Wink

# 606
От всичко, което изчетох тук, стигнах до извода, че и това не е нещо необичайно, надали има за какво да се плашиш Wink
Не съм съгласна. На твое място веднага бих се обадила на гинеколога си.  Peace

# 607
  • Germany,Bielefeld
така е но болките ме притесняват.....наистина

# 608
  • София
аз бих хукнала на лекар, и според мен не е нормално и хубаво
Късмет  bouquet

За болките - ношпа взимай, то помага матката да не контрахира

# 609
Да споделя какво се случва с мен до момента.. Последна менструация 26.03,О на 6.03 ,полов контакт на 5.03. Вчера трябваше да ми дойде,имах ПМС ден преди това,но така и не ме навестява.Чрез ултразвук е потвърдено че няма наличие на кисти. Не знам дали не е рано за тест

# 610
Ако цикълът е редовен, не е рано за тест.

# 611
Според мен не е, щом вчера е трябвало да ти дойде. Аз съм с дата зад теб, последен цикъл 25.03. , чакам днес цикъл - не ме боли корема, както друг път, но имах капка кръв преди час - което вероятно е цикъла ми. Но идва бавно, явно  Rolling Eyes

# 612
Момичета.... Вчера ви написах че имам 2ра чертичка на теста...днес имам болки ниско долу в корема придружени с кафяво течение и малко кръв!!!!Не знам какво да правя....
и аз бях така като забременях,ама да пазиш леглото никакво мърдане.имах и аз 1 път няколко капки така както го описваш, след 1 час пак бях проверила почти нямаше нищо.ако е веднъж е еднократно зацапване получава се от имплатирането на ембриона в матката.дано да няма нищо повече

# 613
Аз даже и капка нямам.Вчера и предния ден болките бяха като преди цикъл но по-силни. А до този момент няма никой

# 614
Вземи си тест.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт