Кутия за обяд, или какво приготвяте на децата за училище? 2

• 83 677
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Всички сме настроени за почивка  Joy

# 556
  • Sofia
Ъхъм, пък някои направо почиваме.  Sunglasses

# 557
 Мдааа, и аз съм към почиващите. То почивка е силно казано, защото имам кум домакински задачи,но...все пак... Simple Smile

Моето хлапе днес е на:
  з.- дежурната филия с пастет и айрян.
  о.- домашна пица с кашкавал, млечно десертче и така мечтаните от нея джобни за нещо от лафката  Tired

Приятен,дъждовен ден  Simple Smile

# 558
У дома днес...напълно в духа на едва що отминалия празник... в кутиите им има; скара, зелена салата, по едно варено яйце и ябълка за десерт. За утре съм в пълна чуденка... приемам идеи за нетечливи храни.

# 559
  • München, Deutschland
Днес, преди да нападна манджата, се сетих да я снимам.  Laughing

Агнешки филенца, аспержи (на снимката не се виждат) и пресни картофки с копър и чесън, но чесънът още снощи почти не миришеше, та си позволих да ги взема за работа  Outta Joint. Днес вече съвсем на миришеше. И по-добре, де.  Laughing

# 560
  • На черешата
 Пиле с ориз, за десерт ягоди и банан. Толкова от мен, още съм мързеливо настроена.  Embarassed

# 561

Днес сандвич с шунка, ягоди и банан, малко нарязани зеленчуци

# 562
  • София
За закуска банан + кисело мляко с медени кръгчета
Обяд: Супа зеленчукова + хляб
За следобедна: ябълка и медени кръгчета

# 563
Ние последните  два дни сме на сандвич с хамон, зелена салатка, варено яйце (край нямат  Sick) и плод за десерт.

# 564
Днес татко му му направил пиле с корнфлейкс и млечен сос, салата, ягоди, от мен пакетче желирани бонбонки

# 565
Днес татко му му направил пиле с корнфлейкс и млечен сос, салата, ягоди, от мен пакетче желирани бонбонки

Поздравления за готвещия татко!  bouquet

Ние сме на стол тази седмица и се замислих, че се минах. Само три работни дни е. От другата ще се гърча пак за идеи и ще се включвам. Трябваше да ги разместя седмиците. Дребната обаче не се съгласи, чака си кутията и си я иска за дългата седмица.

# 566
  • 2 етажа над тавана
Добро утро на всички!

Предстои дълга работна седмица, да видим ще успея ли всеки ден с кутиите.

Днес дребната е с руло Стефани и картофено пюре за обяд, за закуска следобяд - тутманик.

Аз съм на супа от сьомга за обяд и също тутманик за следобяд.

Хубав ден на всички Hug

# 567
  • София
Здравейте и от мен.
Този път хванах едната близначка вечерта да си нареже краставиците, морковите и доматите поне, както и за едната ябълката.
Сутринта им изпържих пилешки филенца с корнфлейкс и това им е хапването за днес.
Остава ми само и утре да мисля, какво ще хапват, защото сряда заминават на залено училище, до събота.  Simple Smile

# 568
 Добро утро  Simple Smile

Моето хлапенце сутринта вдигна лека Т и си остана с баща си в къщи. Аз си взех за закуска тостер с кашкавал и на обяд май ще прескоча до вкъщи да обядвам и да си я видя.

# 569
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile
Ние днес адаптационно след едноседмичната ни почивка сме само със снак за сутринта и ще си я взема за обяд.

Снак - домашно кисело мляко с чиа, банан и киви

клик

Общи условия

Активация на акаунт