MasterChef България - сезон II (7.03. - 13.03.2016г.)

• 32 949
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
  • при моите любими
В момента на снимките са останали 8 човека  Whistling

# 76
В момента на снимките са останали 8 човека  Whistling
Аз чух, че снимките са до края на март, явно е вярно.

# 77
Благодаря за темата  bouquet

Аз също още трудно се ориентирам с имената, но и изявени фаворити нямам. Освен може би Любо, но там май е просто по симапатия, отколкото някакви наблюдения за кулинарни способности.
Виж няколко дразнителя си ги помня - мачакщият, Късмета  французойката. Другите са ми е нещо като обща мъгла.

Бешамел не е труден, но ако не го правш за пръв път. Пробвала съм да го правя, улучвам го, както и холандеза, ама вкъщи никой не яде сосове освен ако не са в паста, а тези двата не мога да ги бухна в спагети. Та си стоят в тетрадката, ако дойдат гости.

# 78
  • София
Лелее каква активност между епизодите  Crazy Peace
Благодаря за темата!  bouquet

Довечера се очертава интересен епизод. Това ли ще е финалната чистка?

# 79
  • София
Аз бешамела, единствено в лазаня го ползвам.

# 80
  • с/у ОколоМръсТното
Цоп.
Има много интересни личности.

Ма защо журЕто е толкоз жИстоко? Еле пЪ Виктор?

# 81
На мен отношението на Виктор не ми направи кой знае какво впечатление - по сценарий все еидн трябва да е лошото ченге. А като знам в американския Джо как изспваше чиниите директно в кофата....
В интерес на истината, кашата изглеждаше отвратително, пък и да приготвиш каша и варено пиле в МШ  Naughty

# 82
  • в резерват
И този сезон ми е интересно. И физиономиите на шефовете много ме забавляват. Нямам търпение да останат по-добрите участници и да си набележа фаворити

# 83
Кой е председател на журито? Виктор Ангелов пак е в средата между другите двама.

# 84
Кой е председател на журито? Виктор Ангелов пак е в средата между другите двама.

Кой  е казал, че журито има председател? Все някой трябва да е по средата като са трима. Според мен Виктор е най - артистичния и освободения от тримата. Не рецитира, не е скован и говори най - много.

# 85
  • София
Няма председател, но Виктор е нещо като неформален лидер от тримата. А и една от важните предпоставки за този тип шоу е да има доза стрес. Виктор я предизвиква съвършено, в кръвта му е това нещо.  Laughing

# 86
В интерес на истината, кашата изглеждаше отвратително, пък и да приготвиш каша и варено пиле в МШ  Naughty

Ужасна беше.
Мен ме изненадаха тези, които успяха да загорят ястията си в това ограничено време.
То и за това се иска майсторлък.  Crazy

# 87
Чудя се защо никой не пише, а то имало нова тема.

Плодовете са много коварни, ще ги видим сега.  Whistling

# 88
  • София
Aз за 10 минути едва ще се справя с ананаса.... #Crazy

# 89
Господина с очилата нещо като фаворит се очертава

Общи условия

Активация на акаунт