MasterChef България - сезон II (7.03. - 13.03.2016г.)

• 32 935
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Момичето с червената коса е Мая - и на мен ми харесва.
Дразнителят е Калоян. Peace

# 61
  • Пловдив
Миналата година тъкмо научех името на някого и те го елиминираха.  hahaha

# 62
Не си правя труда да им запомням имената. Все още са много, някои участници ги показва за секунда-две камерата. Като останат 16 и минат поне едно - две предавания ще мога да кажа  дали някой ми се очертава като фаворит, но и мен това "мачкай", много ме дразни.

# 63
  • Plovdiv
Не знам кога са снимани тези епизоди и до къде са стигнали снимките, но Виктор (от миналогодишния кастинг) доста често го засичам в комплекса, където живее (в Пловдив), та явно за съжаление не е стигнал много далеч, а е симпатично и възпитано момче и му стискам палци.
Познаваме се само по физиономия и няма как да бъда толкова нахална, че да го разпитвам  Rolling Eyes

# 64
  • София
Соса Бешамел си има тънкостите, ако не си правил може да се объркат много неща. Аз първите пъти имах големи проблеми с този сос.

Какво може да му се обърка на Бешамела, освен да се сипе твърде много мляко наведнъж и да се образуват бучки?
Трябва да е на бавен огън, още в началото да се разбъркат маслото и брашното до гладка и пухкава смес, непрекъснато бъркане, млякото се добавя на малки дози и пак се бърка енергично и така докато стане. На мен ми е ставал на бучки, загарял, не се сгъстява, докато му хвана цаката се измъчих с тоя сос  Laughing

Амии то това е ясно. Може би само начинаещ готвач би допуснал някоя от гореизброените грешки, а тези  нали се предполага да имат познания. Ако един Бешамел им се опре.... Въпреки че понякога притеснението и напрежението благоприятстват допускането и на елементарни грешки.  Laughing

# 65
...

Повече ме дразни ловджиийката, с прасетата.
Жената си има такъв хубав прякор Цвета-Късмета.
Вие ловджийка на прасета й викате. Crossing Arms
Скрит текст:
Снощи гледаме предаването у нашите и като я показаха на екрана се изцепих: "Я, Цвета Късмета с приятен цвят сако се е нагласила."
И баща ми, който не беше гледал предаването каза: Е сега, що така й казваш на жената. Обидно е.
Аз: Ми тя сама си каза, че така й викат.
Той: Леле, тази няма акъл. Едно време така викахме на ...
 Joy
Бешамел се научих да правя, но Холандез не мога и не мога. Whistling

# 66
Мен ми е приятно за момента , вървят си по сценарий и си попълват квотата на 16 те  Wink
дразнител , дразнителка , преборил се със зависимост , възрастни за по старата аудитория  bouquet и т.н.
за всеки по нещо
сос да става бешамела да се бърка...

# 67
  • София
Записвам се и аз при вас.
Още не съм им научила имената на участниците и ми е рано за фаворити, но виж "мачкащия" го запомних. Sick Жалко за нелепото му поведение, защото явно го бива в готвенето и изглежда симпатично момче, можеше да обере овациите, ако се държеше адекватно.

# 68
  • София
Записвам се и аз при вас.
Още не съм им научила имената на участниците и ми е рано за фаворити, но виж "мачкащия" го запомних. Sick Жалко за нелепото му поведение, защото явно го бива в готвенето и изглежда симпатично момче, можеше да обере овациите, ако се държеше адекватно.
И аз тепърва ще помня имена, чакам да останат 16.Ама доктора си постигна целта, запомниха го хората.

# 69
  • Ню Йорк
Вчера останах приятно изненадана, че изгониха всички лигли и силиконки и оставиха хора, които наистина имат потенциал. Дано продължават в тоя дух.

# 70
  • На брега на морето
На мен към момента Севда сякаш ми е най-симпатична. И двете Маи.
Доктора е с прекалено самочувствие, дразни определено. Другите не ги запомних, но и снощи не им опитаха на всички чиниите. Довечера ще са интересни с тези големи риби  Laughing

# 71
  • Испания
но и снощи не им опитаха на всички чиниите.

Сигурно са ги опитали. Все пак е на запис и не показват всичко.  Wink

# 72
  • София
На мен засега ми е симпатична мацката с яйцата и се видя, че може и друго да готви.
Още не ги знам по имена, понатам като останат по-малко може да ги науча.
Тук при нас няма ли да дойде някой участник, както Дарин дойде миналата година  Laughing?

# 73
Благодаря за темата.   bouquet

# 74
Докато гледах си мислех "Хубаво е, че не са им дали белачка"- мноого ми е неудобно с такъв уред...

+1

bouquet за темата

Общи условия

Активация на акаунт