MasterChef България - сезон II (7.03. - 13.03.2016г.)

• 32 960
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Севда беше вегетарианката, нали? Аз много я харесвам, дано и се случи това, за което мечтае. Вчера като я гледах си мислех, че няма нищо общо с миналогодишната вегетарианка, която не ми харесваше. Въобще не драматизира излишно и е много мила и приятна.
Севда винаги е била вегетирианка, някой беше казал, че с овчи поглед, но тя така си гледа.
Много ми харесва смиреното й поведение, като я похвалят и все "Да шеф, да."  Grinning
Снощи спомена, че Мастършеф за нея сега е всичко, мисля, че много ще страда ако/като отпадне.

# 241
  • София
Ми аз днес импровизирах с пилето по смътен спомен и налични продукти  Blush. Но също бих се радвала на рецепти от баби/мами.
Скрит текст:
Запържих пилешки бутчета в олио, докато станаха златисти и ги преместих в тавичка. В мазнината от пилето запържих ситно нарязан лук, един домат, нарязан на кубчета, че ми се видяха пластмасови и нарязани на ленти печени чушки (имам си замразени в камерата). Оставих малко да покъкри, посолих и преместих в тавичката при пилето. Долях малко домашен доматен сок, чесън и копър и сложих във фурната за 20-30 минути.
Но според мен е най-хубаво през лятото, когато чушките и доматите са хубави, да се изпекат на скара и тогава да се приготвят с пилето.

# 242
... Снощи спомена, че Мастършеф за нея сега е всичко, мисля, че много ще страда ако/като отпадне.
На мен пък това ми е странното при нея! "Мастършеф бил всичко", "сега се чувствала жива"... То ясно, че е голяма емоция, адреналин, че и 100 000 на финала, ама чак пък "всичко" и "жива" Tired

Рецепта на лютиката не мога да дам, мога само да дразня Mr. Green Много е вкусно, но е лятно-есенна манджа. Трябва всичко да е прясно, чушките току що изпечени, с готовите от бурканЯ не знам какво е направил доктор Мачкам Laughing, мисля, че пилето не се пече, а вари, доматите - на сос и накрая всичко се размачква с чукалото.
Ако е на живот и смърт, ще питам за точната рецепта, де Grinning

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 21:45 от птица

# 243
Да не си на нейно място, иначе бързо ще си обясниш защо Мастършеф й е важен сега. Не говоря за наградата.

# 244
Севда беше вегетарианката, нали? Аз много я харесвам, дано и се случи това, за което мечтае. Вчера като я гледах си мислех, че няма нищо общо с миналогодишната вегетарианка, която не ми харесваше. Въобще не драматизира излишно и е много мила и приятна.
Севда винаги е била вегетирианка, някой беше казал, че с овчи поглед, но тя така си гледа.
Много ми харесва смиреното й поведение, като я похвалят и все "Да шеф, да."  Grinning
Снощи спомена, че Мастършеф за нея сега е всичко, мисля, че много ще страда ако/като отпадне.
Аз не мисля,аз съм сигурен ,че ще страда много живея с нея от 20 години.

# 245
И още нещо Севда не е в предаването за парите.

# 246
Драго ми да се запознаем виртуално.
Голяма грешка обаче, че четеш тук, защото трябва да си готов да преглътнеш неща, които не се преглъщат лесно.
Пожелавам ви много успех, не в Мастъра, а на другото място. Попаднали сте в най-доброте ръце, дано Господ да е с вас.

# 247
Драго ми да се запознаем виртуално.
Голяма грешка обаче, че четеш тук, защото трябва да си готов да преглътнеш неща, които не се преглъщат лесно.
Пожелавам ви много успех, не в Мастъра, а на другото място. Попаднали сте в най-доброте ръце, дано Господ да е с вас.
Свикнал съм да преглъщам Laughing Laughing и на мен ми е приятно.Нямах намерение на пиша, но ми стана хубаво от думите ти .

# 248
Севда е страхотна и ще стигне много напред сигурна съм. Успех във всичко. bouquet

# 249
Още един симпатизант на Севда, от самото начало нещо в нея ме грабна, стискам и палци да победи във всички битки, които води! bouquet

# 250
Нали са на запис? Тя може вече и да е новият Мастър шеф. chef

# 251
Нали са на запис? Тя може вече и да е новият Мастър шеф. chef
На запис са.Незнам newsm78

# 252
  • sofia
Успех на Севда!
И на мен "Смачкай" ми е нетърпим! Sick

# 253
  • София
Мен доктора не ме дразни чак толкова, все още. Ако покаже умения, ще преглътна тъпия му вик Wink
Севда ми харесва още от кастинга, но аз й пожелавам победа на друго място.
Манекенката ми допадна също. Не мога да запомня имената на участниците все още, но ми харесаха и двама от мъжете. Чакам с нетърпение следващата седмица, че да си дойдем на думата Wink

# 254
Стискам палци на Севда, нека се сбъдне мечтата ѝ!  Praynig Praynig Praynig  Надявам се възпитанието и културата ѝ да повлияят на общия дух този сезон.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт