MasterChef България - сезон II (7.03. - 13.03.2016г.)

• 32 962
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мерси!

# 226
  • Варна
Aз пък искренно се надявам мацката от Бургас,дето ба4кали в цирка с мъжа й - да забременее докато готви Wink Много е готина и си ли4и,4е има какво да покаже,дано устиска до финал!  bouquet

# 227
Довечера ще има ли Мастършеф?
Не се карайте за пилето лютика Laughing - северозападна манджа е.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 21:35 от птица

# 228
  • Дъблин
Не знам - понеже наскоро изгледах старият сезон, мога лесно да направя сравнението - в предишния сезон, на този етап вече бяхме видяли някои много интересни неща и сложни като техники.
Къде може да се гледа първия сезон? Никъде не го намирам, видеата са свалени от популярните видео сайтове, предполагам по искане на БТВ.
Съвсем скоро и аз изгледах първи сезон на предаването и понеже не успях да хвана кастингите ,ги търсих онлайн къде ли не. Еми няма...единствено ето тук  http://masterchef.btv.bg/extra-video/?page=37 можете да си ги пуснете,но едно предаване е разделено на два клипа  Peace
Започват от второто клипче,което е 3.03мин. и продължават отзад напред.
Еее, много мерси, не го бях открила това, само откъслечни епизоди тук-там  bouquet
птица, днес няма, понеделник-сряда го излъчват.

# 229
  • София
Aз пък искренно се надявам мацката от Бургас,дето ба4кали в цирка с мъжа й - да забременее докато готви Wink Много е готина и си ли4и,4е има какво да покаже,дано устиска до финал!  bouquet
Коя е тази мацка и защо да забременява, ще й е трудно с готвенето, аз откакто забременях ми прилошава от всякакви миризми и храни  Laughing

А довечера ще има ли епизод или направо в понеделник?

# 230
Аз се надявам че от понеделник когато започне същинското състезание ще стане по интересно
Сега бяха много хора ,бързаха да ги пресеят,нямаше време да ги видим по отблизо така да се каже
Силно се надявам от понеделник да стане интересно.
Не ми се мисли какъв ли ще бъде доктор Мачкай ако се случи да е капитан на отбор.

# 231
  • Тра-ла-ла
Мастър Шеф е от понеделник до сряда.
Днес ще има ново риалити "Бригада нов дом" от 21,30

# 232
Reinа, да, сега проверих, оправени са годините. Peace

Коя е тази мацка и защо да забременява, ще й е трудно с готвенето, аз откакто забременях ми прилошава от всякакви миризми и храни  Laughing
Севда. Защото това е най-голямото и желание в момента.

А довечера ще има ли епизод или направо в понеделник?
Само в понеделник, вторник и сряда!

# 233
  • София
Не се карайте за пилето лютика Laughing - северо-западна манджа е.

Птица, май така излиза. Аз тъкмо влизах да споделя, че като малка ходехме на гости на роднини във Видин и на тяхната маса присъстваше тази лютика. Но аз бях трагично злояда и през ум не ми е минавало да я опитам дори.  Laughing

# 234
  • София
Севда беше вегетарианката, нали? Аз много я харесвам, дано и се случи това, за което мечтае. Вчера като я гледах си мислех, че няма нищо общо с миналогодишната вегетарианка, която не ми харесваше. Въобще не драматизира излишно и е много мила и приятна.

# 235
Севда беше вегетарианката, нали? Аз много я харесвам, дано и се случи това, за което мечтае. Вчера като я гледах си мислех, че няма нищо общо с миналогодишната вегетарианка, която не ми харесваше. Въобще не драматизира излишно и е много мила и приятна.
Да! Освен това и готви месо! И е фотограф..

# 236
Сега ако го приготвяте ще е с домати от консерва, горещо препоръчвам лятото - като му сложите печени домати. Много вкусно!

Да, Севда е вегатарианка, и не парадира с това. И аз искрено и пожелавам да си има детенце, много ми е симпатична.

# 237
Не знам - понеже наскоро изгледах старият сезон, мога лесно да направя сравнението - в предишния сезон, на този етап вече бяхме видяли някои много интересни неща и сложни като техники.
Къде може да се гледа първия сезон? Никъде не го намирам, видеата са свалени от популярните видео сайтове, предполагам по искане на БТВ.

Извинявай, чак сега влизам - аз гледах повторенията по бтв лейди , не знам къде ги има в нета.

# 238
  • с/у ОколоМръсТното
аз съм фен на д-ра... особено след пиле-лютика, мляс.  chef

Виктор много зъл ми се вижда през този сезон.
Иначе е много готЕн мъж. Преди 20-ина дни пазаруваше пред мен във Фантастико. 1:1 с този образ от екрана. Висок, почти без бели коси... стилен мъж. е.

Бре издигат ми се в очите хора, които готвят това, което не хапват. АЗ това не го мога.  Crossing Arms

# 239
Ще ви бия вече за това пиле лютика!  #Cussing out
Бързо сега, за наказание, всяка, която го е споменала, да напише рецептата. Ама домашната такава, на мама и баба. Не ме пращайте да ровя в Гугъл.  Crossing Arms
Да сравним има ли разлика между начините на приготвяне в различните градове.  Laughing

Мастър Шеф е от понеделник до сряда.
Днес ще има ново риалити "Бригада нов дом" от 21,30

Но и "Кошмари в кухнята".  Wink

Общи условия

Активация на акаунт