Песен за огън и лед 24 - If I look back, I am lost

• 68 965
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
 не виждам нищо за смях. Лодос е казал че ще призове кракен и дори се е опитал. Факътът че няма изплувал труп може да се възприема, че е останал безсмъртен под водата. А може би прост не е бил достатъчон свят за да призове кракена. А на Стар Уик има кости на някакъв морски гигант, левитиан или морски дракон.

освен това доста чудовища има вече  в книгите - Мел щеше да събужда каменен дракон, имаме потенциален леден дракон, имаме огнени дракони, имаме Бран - супермаг, и зеленозрящи и варги, съвсем нормално беше да има и кракен?

Освен това всички тези проклятия които Мокра Коса изсипа срещу Юрон и неговите мъже не може да нямат ефект.

Що се отнася до това кой е по-гаден Рамзи или Юрон - категорично Рамзи. Юрон се представя най-вече като безбожник и узурпатор, но иначе нищо специално.  Рамзи ни е представен като своего рода психар, изпитва удоволствия да измъчва хора и особено - жени. Юрон е нормален, просто няма скрупули-

.П.С. От самото начало се досетих че момичето ще е без език. ЯВно когато Юрон каже че някоя жена му доставя специално удоволствие й реже езика, защото тя научава всичките му тайни. В този смисъл може да се правят паралели с Рамзи и неговите кучки. И все пак Юрон не е на нивото на Рамзи, последния е по-садистичен.

# 511
       Цялата глава - пиенето на кръв, последвано от видения
Думите на Юрон че "можел да си направи палто с езиците на хората които са го проклинали", факта че е едноок, факта че при него има четирима жреци и единият е на Р'хлор   -  ме убеждават че си имаме работа с аватар на КГ.
Пиат Прий е на негова страна. Което не ме учудва . Куайте бе казала на Денерис "Помни немрящите". и въпреки, че Немрящите не са Другите нито Белите Бродници, паралели може да се правят.
Все повече виждам КГ на страната на "лошите".

П.С. това беше най-хубавият подаръка за рожден ден, който съм получавал от много време. Вярно, че съм роден утре , ама ще приема  че транскрибираната глава ми идва предсрочно като подарък.

# 512
  • Вестерос
Аз се сетих няколко въпроса, които искаха от групата да питат вчера Мартин, но не се вредили. Много са ми интересни.

1. Кой е мъжът на лейди Мормон  Laughing Но коя точно не запомним, че не съм много запозната с тях. Останах впечатлението със стара лейди Мормон, която има няколко деца, но не и мъж.
2. Дали Шиера и Бриндън са имали дете и дали това е Мел  Grinning
3. Дали Куайте е Шиера
4. Вярно ли е, че Бриен е наследница на Дънкън.

# 513
Аз се сетих няколко въпроса, които искаха от групата да питат вчера Мартин, но не се вредили. Много са ми интересни.

1. Кой е мъжът на лейди Мормон  Laughing Но коя точно не запомним, че не съм много запозната с тях. Останах впечатлението със стара лейди Мормон, която има няколко деца, но не и мъж.
2. Дали Шиера и Бриндън са имали дете и дали това е Мел  Grinning
3. Дали Куайте е Шиера
4. Вярно ли е, че Бриен е наследница на Дънкън.

Не съм сигурна, но последния май са го питали. Той отговорил, че по-нататък ще се разбере. Трябва да го потърся.

# 514
  • Вестерос
Което може би значи да  Flutter

# 515
Което може би значи да  Flutter

Така е, не само че са го питали, но и е потвърдил.

Това е постнато във фейсбук от човека, който го е попитал:

Скрит текст:
KRT: Feast is my favorite book.
GRRM: oh thank you.
KRT: will we ever learn how Brienne descends from Dunk.
GRRM: eventually. All will be revealed in time.

Попаднах и на този сайт

# 516
  • Вестерос
Мерси  bouquet bouquet

# 517
Може би наистина е ходил във Валирия. По принцип се смяташе, че послъгва за това.
Изглежда ще бори флота на Редвин с магия. Mrs. Swift-Kloss ® се смее на Джони по-горе, ама току виж верно се призове кракен.

Просто не мисля, че Чичо тепърва ще вкарва в сюжета целия куп фантастични същества, както би се искало на фен-фик съчинителя в темата ни.
Иначе си е подложил специално за кракени, имаме докладче на Варис пред малкия съвет.
Забележи обаче как изкривява информацията за Денерис

Цитат
Евнухът извади от ръкава си пергамент.
— При Пръстите са забелязали кракен. — Варис се изкиска. — Не е Грейджой, забележете, а истински кракен. Нападнал е китоловен кораб от Ибин и го е потопил. Има боеве при Каменна стълба — изглежда, започва нова война между Тирош и Лис. И двете страни се надяват да спечелят Мир за съюзник. Моряци от Нефритово море съобщават, че в Карт е отгледан триглав дракон и е чудото на града…
— Дракони и кракени не ме интересуват, ако ще да имат и по десет глави — каза лорд Тивин.

# 518
  • Русе
Чудесно, честита ни нова глава. Когато имам време нататък и ако никой не го е направил вече, ще се хвана да я преведа Simple Smile

ПС: не му разбирам на форума, изтрил ми снимката и ме направил на жена, при все, че преди бях задал всичко...

# 519
  • Вестерос
Имгур и прикачи не бачкат за форума, качи си я другаде

# 520
Една от Мормонките беше 6 стъпки..

# 521
  • Варна
Една от Мормонките беше 6 стъпки..

Дейси.. Нея не я ли убиха на Червената сватба?

# 522
Убиха я.  Confused

# 523
 при всички положения е ходил във Валирия - има Р'хлорски жрец и познава Пиат Прий. Ако е КГ нищо чудно той да е пратил и Куайте и Прий при Денерис.  много е вероятно да е бил в Асшаи, всъщност той май-го намекна, че се срещал с някакъв магьосник от Асшаи който му обещал невъзможни яйца но искал драконов яйце. Само че не каза къде се е срещал.
       Ако излезе вярна идеята че Даари е негово копеле,  значи Юрон (КГ) знае какво става в Робския залив.

хиляда очи има КГ - и още едно!

# 524
  • Вестерос
Не знаех , че има теория, че Даарио му е син  Laughing Да не излезе след като се установи, че не са един и същи човек.

Общи условия

Активация на акаунт