Песен за огън и лед 24 - If I look back, I am lost

• 68 958
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Не знаех , че има теория, че Даарио му е син  Laughing Да не излезе след като се установи, че не са един и същи човек.

Не, обсъждали сме я и преди.

Джони, Пиат Прий е магьосника, който е искал драконовото яйце.

# 526
Някой път ми идват прекалено много скритите и неподозирани синове и дъщери.

Не знам защо хич не са ми интересни железородените.

Джони, как да разбирам аватар на Блъдрейвън? Че КГ вижда и действа през Юрон ли?

# 527
Не знаех , че има теория, че Даарио му е син  Laughing Да не излезе след като се установи, че не са един и същи човек.

И мисля, че я отхвърлихме, защото трябваше да му е баща в съвсем невръстна възраст
или не? newsm78

# 528
  • Варна

И мисля, че я отхвърлихме, защото трябваше да му е баща в съвсем невръстна възраст
или не? newsm78
Мисля че не. Юрон трябва да е поне на 45.

# 529
 l Уикито пише че според различни калкулации  Юрон е роден между 257 и 268 година от Завоеванието. като цяло обаче е възрастен, макар да не знаем точно с колко.
Факта, че смениха актьора който играе Даарио говори много.  Юрон обича да се хвали, че е пръснал копелета по целия свят. Юрон твърди, че е бил Валирия и аз му вярвам - твърде странни познания донесе и твъред странен му е екипажът.

Да, джи-стайл точно в този смисъл го приемам - или че КГ се е "вселил" в Юрон, или че по някакъв друг начин го направлява- например чрез "сънища" като Бран. Юрон разказваше пред Виктарион как като малък е имал странни сънища, че ако скочи ще полети, има едно око, общува си с Прият Прий, разполагал е с драконово яйце, накара Ерон да пие човешка кръв - упражнение което КГ направи с Брандън, дори начинът по който богохулства е същият. Очевидно има връзка между тях. Освен това почти никой засега не обръща внимание на Денерис - само змиите - повечето се молят да им се махне от главата. Но Юрон пожела Вик да му я донесе специално на поднос. Ако го направлява КГ това би обяснило много неща, КГ вероятно знае че тя е една от трите глави на дракона.

Всъщност вече не съм сигурен дали Мокоро попадна при Виктарион случайно?  Хиляда очи има КГ и още едно. Откакто Мокоро е при Вик той стана почитател на двубожието и се отдели немалко от Мокра коса, които изисква всички да са праведни. освен това - поправете ме - имаше фен теория, че Мокоро е направил  Виктарион сянка, а това би значело че е възможно да е агент на Юрон. Особено с този Р'хлорски жрец около Юрон нещата изглеждат подозрително. А тезата кръвта е сила  изречена от Юрон сме я чували и от Мелисандра.

П.С. Видяхме какив странни сънища имаше Ерон след като няколко пъти пи от кръвта,а иначе е свят и праведен мъж. Ами ако по време на престоя си във Валирия  Юрон е пил такава кръв? КГ без проблем би могъл да го "завладее". Приемам че кръвта действа на приципа на дрогата - отваря ти "сетивата", но пък после все едно не си ти.

ОСтавям ви и отивам да празнувам..... мина 18,00 часа вече съм роден.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 19:22 от Джон Сняг

# 530
  • Вестерос
Честит рожден ден  bouquet

# 531
ЧРД, Джони

# 532
ЧРД, Джони! Весел празник! newsm38 cheers

# 533
  • Варна
ЧРД и от мен!
Скрит текст:

# 534
Една от Мормонките беше 6 стъпки..

Дейси.. Нея не я ли убиха на Червената сватба?
мейси, мисля.
Казва се, че сянката е дълга, а не жената.
Разбирам го като жена с власт.
Интересен флаг има Юрон.
Честит рожден ден, Джони.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 12:00 от Windekind

# 535
  • Варна
Още две малки поробности, които Мартин е споделил на Балтикон:

1, Аря ще се срещне с Джендри.
2. Ще видим отново Кървавите глумци. (тези, които са живи)

http://winteriscoming.net/2016/06/01/george-r-r-martin-confirms- … -lady-stoneheart/

# 536

За сенките имаше наккво изказване на Мелисандра,  в смисъл че всеки човек хвърля сянка, голяма колкото е самият той - или нещо от този род. Това май беше в разговара й с Давос в трета книга, когато коментират че Станис е АА.
ще си призная, че с интерес чаках тази глава и сега след този отворен финал съм много възторгнат. Според мен Ерон е най-якият железнороден, посел слагам Вик и после Аша . Теон пропиля шансовете си да бъде нещо значимо, а Юрон ме дразни със своето безбожие.  Хрумна ми един цитат за кралете с черната кръв, но довечера ще го потърся.

Сега  ми се иска нещо за Давос да прочетем или за Бран...ама едва ли чрез тези глави ще разберем твърде много за Станис или Джон, а то там е интригата.

мерси за поздравленията.

# 537
не разбрах има ли я преведена вече новата глава или не

# 538
  • Варна

Почвам след малко да я превеждам, но не знам докъде ще стигна. Ако има желаещи, може да я разделим.

# 539

Почвам след малко да я превеждам, но не знам докъде ще стигна. Ако има желаещи, може да я разделим.

Хексе, бих помогнал, но съм на работа.Докъде успееш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт