Испански сериали - Тема 6

• 147 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София, родом- Силистра
Вече има превод  и на El Principe S02E11  Laughing

# 136
Вече има превод  и на El Principe S02E11  Laughing
Страхотен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
  • Бургас
А 19 епизода ли ще е вторият сезон на El Principe? Вчера изгледах до 18 в замунда и съм със свито сърце.

# 138
А 19 епизода ли ще е вторият сезон на El Principe? Вчера изгледах до 18 в замунда и съм със свито сърце.

#Crazy newsm78  ooooh! Joy

П.П. Така, като ми премина малко шока от поста ти: Първи сезон е от 13 епизода и излезе преди години. Втори сезон е от 18 епизода общо с голямото прекъсване от година и колко между 10-ти и останалите.

https://es.wikipedia.org/wiki/El_Príncipe_(serie_de_televisión)

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 10:50 от Caballero

# 139
  • Бургас

#Crazy newsm78  ooooh! Joy

П.П. Така, като ми премина малко шока от поста ти: Първи сезон е от 13 епизода и излезе преди години. Втори сезон е от 18 епизода общо с голямото прекъсване от година и колко между 10-ти и останалите.

https://es.wikipedia.org/wiki/El_Príncipe_(serie_de_televisión)
След видяното явно и аз съм била в шок,та съм сътворила тази глупост:)Иначе благодаря за инфото.

# 140
Вече имаме Gran Reserva 02x04 Simple Smile

# 141
  • София, родом- Силистра
Привет банда, някой знае ли колко сезона има Земя на вълци / Tierra de Lobos преведени на български и къде мога да ги намеря. В Замундата ми излиза само един епизод и нищо друго  newsm78

# 142
  • Ямбол
Привет банда, някой знае ли колко сезона има Земя на вълци / Tierra de Lobos преведени на български и къде мога да ги намеря. В Замундата ми излиза само един епизод и нищо друго  newsm78
Три сезона е сериалът, и трите са преведени на бг. Има ги в p2pbg и masters-tb.

# 143
  • София, родом- Силистра
 DimiLoca мерси, в p2pbg има, но не всички в  masters-tb има всички, но не се теглят. Помолих за сийд дано да ме огрее  Simple Smile

# 144
  • Ямбол
Дано се отзове някой, сериалчето е доста приятно. Simple Smile

гуапас  Heart Eyes

# 145
Чакам да излезе и пета серия на Гран резерва и да ги гледам 5-те заедно, ама ми свършва търпението вече...

Мноого ми допадат испанските сериали! По час и нещо серията - красота!

# 146
Здравейте!
Изпуснах един два епизода на Семеен лекар. В ютуб и вбокс не ги намирам. От къде другаде мога да ги изгледам?
Благодаря!

# 147
Здравейте!
Изпуснах един два епизода на Семеен лекар. В ютуб и вбокс не ги намирам. От къде другаде мога да ги изгледам?
Благодаря!

в тубата бях гледал доста епизоди. Има ги оригинал на Испански и ги имаше мисля и с БГ дублаж от Евроком.  Mr. Green

# 148
Къде ги има сериите с бг суб  ?

# 149
в зам нда

Общи условия

Активация на акаунт