Испански сериали - Тема 6

• 147 352
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Народе, "Съседите" от къде мога да си дърпам...с тв-то заради рекламните прекъсвания съм скарана... Нещо битово и леко ми се гледа... нещо драмите и мистериите в момента ми идват в повече Confused

# 241
  • Ямбол
Народе, "Съседите" от къде мога да си дърпам...с тв-то заради рекламните прекъсвания съм скарана... Нещо битово и леко ми се гледа... нещо драмите и мистериите в момента ми идват в повече Confused
"Щурите" от Замунда, а "Новите" ги има в p2p. И аз съм на същата вълна в момента Hug

# 242
Мерси, Дими! bouquet bouquet bouquet

# 243
Открих един сериал с бг суб .Незнам дали сте го коментирали тук ?
В сърцето на океана

# 244
  • София
Още по-лесно е без "дърпане" - seriali.club. Има и "Щурите...", и "Новите...", а и още някакъв след това от рода "На моите мили съседи". Сега си преповтарям "Новите..." - голям кеф.

# 245
# 246
В сърцето на океана
Къде го откри да го видя какъв е?

# 247
Правят реклама на Велвет, последна част. Може би ще го пуснат от следващият месец. Трейларите ми харесаха.

# 248
В сърцето на океана
Къде го откри да го видя какъв е?
Не ми допадна и го спрях .Малко по късно ще пусна линк.

# 249
  • España
Правят реклама на Велвет, последна част. Може би ще го пуснат от следващият месец. Трейларите ми харесаха.
И на мен! И ...Алберто си е "на мястото"  Wink

# 250
Velvet - спряха да го превеждат, а бяхте коментирали че ще го дават по БНТ, може ли да ми кажете дали вече го дават и в кой дни?

# 251
Velvet - спряха да го превеждат, а бяхте коментирали че ще го дават по БНТ, може ли да ми кажете дали вече го дават и в кой дни?
"Кадифе" се излъчва от 14.09. по БНТ всяка сряда и четвъртък от 21 ч. /2 сезон/

# 252
Благодаря!

# 253
  • София
Здравейте, има ли накъде преведен Vis a vis? До 4 еп. го намерихме, но после не откривам. Много моля за съдействие, че не ми излиза от главата този сериал  Hug

# 254
Щом и в addic7ed няма субс...

С английски субс в kickass.

Общи условия

Активация на акаунт