Испански сериали - Тема 6

• 147 368
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Ямбол
Щом и в addic7ed няма субс...

С английски субс в kickass.
Или руски.

# 256
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Моите мили съседи беше много интересен в началото, после много изтъпя. Но Паз Падия като Лоли Минго е богиня  Heart Eyes

Някой идеи какво стана с Министерството ? Нито качват, нито превеждат...
Жалко, че испанците спряха Под подозрение - беше толкова свеж и зарибяващ Sad

# 257
Здравейте, има ли накъде преведен Vis a vis? До 4 еп. го намерихме, но после не откривам. Много моля за съдействие, че не ми излиза от главата този сериал  Hug
Вече има Еп.5.

# 258
Много ми хареса този сериал Vis a vis. Дали го има някъде на испански с руски субтитри - по-удобни са ми от дублажа на руски.

# 259
# 260
Има ли отзиви за сериала Gran reserva, много ми допада сюжетът - вино, лозя, романтика, голяма фамилия... Обожавам филми с тази тематика. В Замунда има качени сериите до 2 сезон - 5 серия. Дали го има преведен целия, че не ми се иска да го почна и да няма всички серии.

# 261
Има ли отзиви за сериала Gran reserva, много ми допада сюжетът - вино, лозя, романтика, голяма фамилия... Обожавам филми с тази тематика. В Замунда има качени сериите до 2 сезон - 5 серия. Дали го има преведен целия, че не ми се иска да го почна и да няма всички серии.

Изгледах 5 епизода от 1 сезон....няма такъв скучен сериал,преди него съм изгледала много испански сериали и не ми се беше случвало някой да ми е скучен или да не го изгледам с голям интерес.

# 262
Жалко, мислех, че е подобен на "Любов в облаците" - любим мой филм. Ако може да препоръчате нещо с подобен сюжет - лозя, храна, дом, любов...?

# 263
На мен не ми е чак толкова скучен, пробвай, ако искаш. Но е преведен до 2.5 и се качва по една серия на няколко месеца, вече забравих за какво става въпрос, май ще го зарязвам.

# 264
На мен лично сериала страшно ми хареса. Изгледах на един дъх първи сезон и с нетърпение чаках превода на 2-ри. Сега гледам "Кадифе", но определено "Гран резерва" ми харесва повече.

# 265
Тази вечер в Испания започва излъчването на 4сезон на Кадифе.има ли начин,линк за онлайн гледане на сериала ги

# 266
# 267
  • в града на атомното слънце :)
Гледам, че започнаха да пускат превода на Кадифе през ден. Явно ще избързат преди БНТ Simple Smile, което е супер.

# 268
Благодаря много за директния линк за Кадифе!А бихте ли ми казали къде постват преведените на бг серии,преди бнт!Извинете ме момичета,но скоро открих този сериал и се заяписвам в темата да ви следя редовно/но първо трябва да наваксам изоставането/

# 269
Линка за директно гледане на ,,кадифе,,ми изисква регистрация,при вас така ли е момичета?

Общи условия

Активация на акаунт