Испански сериали - Тема 6

• 147 576
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Звучат обещаващо,от Кадифе много харесах Хавиер Рей и ще се радвам да го видя в някаква друга роля Simple Smile

# 391
Здравейте! Искам да попитам могат ли да се намерят субтитри за Mar de plastico от 6ти епизод на 2ри сезон нататък? На български или английски ме устройва Simple Smile

# 392
Точно за 6-ти има български. И това е засега.

# 393
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Добра новина за всички фенове на Велвет - в края на годината  ще се появи спин-офф-а на сериала - Велвет кълекшън (Velvet Colección).

Случаят е безпрецедентен, защото новите серии ще бъдат реализирани от друга компания, на която са преотстъпени правата, но творческият екип е напълно запазен. При формата на спин-офф историята не се продължава буквално, а се запазват част от второстепенните герои, които стават основни и се добавят нови такива. Така че, Матео, Ана Ривера и чичо й дон Емилио ще присъстват само в няколко начални епизода.

Какво ще гледаме всъщност:

1967 година. След 5 години на щастлив живот в Ню Йорк с Алберто и сина им, Ана Ривера се връща в Испания, за да предприеме нова крачка в историята на Велвет. Алберто и Ана не са изоставили магазина, а са продължили да ръководят компанията от далеч и са успели с помощта на всички свои колеги и приятели, които продължават да работят в магазина, а клиентите им непрекъснато растат - защото Велвет е символ на модата и иновациите. 

След прекарано толкова време в САЩ, Ана е наясно, че франчайзинга на престижни марки е бъдещето, тя решава да върви смело напред и да разшири границите на компанията. За да докаже на себе си, че това е верния път и за да разбере как реално ще се случи това, тя идва в Испания за да подготви откриването на втория магазин на Велвет - този път в Барселона, където нейните приятели ще работят неуморно да превърнат мечтата в реалност.

Приключението на Велвет в Барселона ще бъде водено от някои от най-обичаните герои в поредицата:
Педро (Adrián Lastra), Раул де ла Рива (Asier Etxeandía), Хонас (Llorenc Gonzalez), Клара (Marta Hazas), Енрике Ортеги (Diego Martín), Доня Бланка (Aitana Sánchez-Gijón), Барбара (Amaia Salamanca)

Сесилия Фрейре (Рита) в момента е бременна и няма да участва в продължението, но споделя че не това е причината. Всъщност, героинята й Рита не е победила болестта - такъв е бил сценария, но заради голямата жизненост на образа сценаристите са решили да не показват ситуацията буквално, а само да загатнат на зрителите развоя на събитията. Така че, за нея Рита е затворена страница, но с удоволствие би продължила партньорството си с Адриан Ластра, но няма да е под формата на Рита и Педро, а напълно нова любовна двойка.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 16:22 от Nikolija

# 394
Уж чета това онова, а не съм в час с продължението на велвет  Laughing Грасиас Николая. Надявам се да не е разводнена боза както се случва обикновено с продължаването на успешни филми и сериали.

# 395
  • Mediterraneo
Олеле, на какъв спойлер се натъкнах току-що  Mr. Green Аз съм едва в средата на първи сезон, ама да си живея с мисълта, че Ана и Алберто ще са заедно  Laughing

# 396
  • София
Олеле, на какъв спойлер се натъкнах току-що  Mr. Green Аз съм едва в средата на първи сезон, ама да си живея с мисълта, че Ана и Алберто ще са заедно  Laughing

ще трябва да почакаш около 4 сезона...  Laughing

# 397
Съжалявам, не съобразих, че може да е спойлер за някого, защото назад обсъждахме доста сюжета. А и вече няма как да го редактирам...

# 398
  • Mediterraneo

ще трябва да почакаш около 4 сезона...  Laughing

Много ми харесва сериалът, много съм зарибена, чак ги сънувам. Но едва в края на първи сезон вече взеха да ми писват с това ела ми, иди ми, не знам как ще ги издържа още 3 сезона!

# 399
И ги гледаш сериите една след друга. Представи си да чакаш всяка сряда  Joy Joy Joy

# 400
  • Mediterraneo
Рядко гледам сериал, който продължава да се снима. Изключение е може би само Анатомията, но и там не чакам всяка седмица; чакам да излязат поне 2-3 серии, та да ги изгледам заедно.
Обичам да гледам сериали с поне 3-4 сезона излезли, дърпам си ги и си правя маратони. ММ откачи напоследък с Гранд хотел и Велвет  Joy

# 401
  • España
моля някой ,ако е гледал снощната финална серия на Pulsaciones по Antena3 ,да ми сподели- накрая всички ли се взривиха ? Praynig

# 402
моля някой ,ако е гледал снощната финална серия на Pulsaciones по Antena3 ,да ми сподели- накрая всички ли се взривиха ? Praynig
Kъде могат да се гледат сериите онлайн , дори и без субтитри ?

# 403
Много интересна копродукция почва сега, но за съжаление май няма да можем да го гледаме.

Видаго Палас
Сериалът е копродукция между Португалия и Испания, в него се говори на португалски и галисийски. Още преди премиерата сериала е продаден на РАИ и на Полската национална телевизия.

Хотел Видаго Палас във Видаго, Португалия. Сюжета проследява живота на служители и гости на хотела в продължение на 12 седмици - от 1 до 15 август 1936 година. Точно момента, в който се провеждат Олимпийските игри в Берлин, тече Гражданската война в Испания и откриването на първото голф игрище в Португалия - това във Видаго.

Трейлър:

# 404
Kъде могат да се гледат сериите онлайн , дори и без субтитри ?

http://www.atresplayer.com/television/series/pulsaciones/

Общи условия

Активация на акаунт