Испански сериали - Тема 6

• 147 590
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да и според мен е вечерта на същия ден втората сватба, гостите са със същите дрехи /жените де/, само булката смени визията, защото все пак младоженецът я беше виждал, така мисля аз.
И според мен, е продължение на същия ден. Просто за финала са махнали перуката и са и направили хубава прическа. И при надписите дават всички актьори без макиажа на Кадифе.  Joy

Същия ден беше другата сватба, просто беше по-бляскава и бяха сложили на Ана изкуствена опашка ужким.
На мен не ми хареса последния епизод, честно казано. Първо това прекъсване на предварително заснет материал и живото директно излъчване беше тъпо - едното си беше филма, там покрай витата стълба беше стерилно като телевизионен театър, каквото си беше всъщност. А и не стана ясно какво става с магазина, след като семейството отива в Америка.
Хубаво беше, че бяха поканили всички актьори да се включат по време на надписите, това ме зарадва. Трябваше да дадат повече и за Патрисия, някак не довършиха историята й.

# 376
Честно казано и на мен не ми хареса финала,даже 4 сезон беше най-слабия за мен лично,за финала очаквах много повече,защото испанците бяха писали,че ще е голяма изненада,не я видях...все едно последния епизод го бяха скалъпили ей така просто колкото да има някакъв финал.Не стана ясно и Рита болна ли е пак,също не ми хареса и това,че не даваха Алберто какво прави и какво се случва с живота му,как беше писал писма на Матео години и той не му отговаря,не се ли зачуди Алберто защо най-добрия му приятел не му отговаря,аз ако бях щях,много недомислени неща имаше в последния сезон,и Ана с тази перука хич не ми хареса...

# 377
как беше писал писма на Матео години и той не му отговаря,не се ли зачуди Алберто защо най-добрия му приятел не му отговаря
Всъшност за испанците е нормално да нямат чуденки, защо някой прави/не прави нещо. Не му е отговарял, защото му е бил ядосан, защото не е искал, защото не е получавал .... не си правят труда да се замислят.
На Рита болестта се завърна - да. Акцента в последният сезон е борбата с тази болест, силата на приятелството и вярат.
Голямата изненада мисля, е намека че историята се повтаря чрез децата на Ана и Кристина.
Иначе съм съгласна, последния сезон беше слаб. Пред последният беше много по-добър и ако ги бяха сляли двата щеше да е по добре.

# 378
Здравейте, от къде мога да сваля втори сезон на Vis a Vis, независимо със субс или без?

Тези, които са гледали La Fuga  и Vis a Vis, сходни ли са като сюжет двата?

# 379
# 380
Здравейте, от къде мога да сваля втори сезон на Vis a Vis, независимо със субс или без?

Тези, които са гледали La Fuga  и Vis a Vis, сходни ли са като сюжет двата?

В замунда трябва да има качен 2 сезон на Vis a vis без превод,двата сериала за мен нямат нищо общо,освен това,че действието се развива в затвор.

# 381
Супер, мерси.  А иначе ла Фуга бива ли, как е?

# 382
  • Ямбол
Оттук:
http://www.divxtotal.com/series/vis-a-vis/

Тук го има и с превод на руски:
https://vk.com/videos-37625114?section=album_55582173

# 383
Супер, мерси.  А иначе ла Фуга бива ли, как е?

Еми аз не го догледах,става горе долу,за мен лично е като "Без самоличност"може да се гледа,но не е нещо кой знае какво,Vis a vis повече ми харесва,ама няма кой да го преведе....

# 384
Тук може да гледате първи сезон на Vis a vis с английски субтитри. Съвсем случайно го намерих преди няколко месеца и го изгледах преди да има още бг субтитри. За съжаление е само първи сезон. Има качени и други испански сериали, може да разгледате. Препоръчвам ви и мини сериала Desaparecida Wink В момента виждам, че сайтът е паднал. Не знам дали е временно или вече не работи, тъй като от няколко месеца не съм го отваряла.

# 385
Честно казано и на мен не ми хареса финала,даже 4 сезон беше най-слабия за мен лично,за финала очаквах много повече,защото испанците бяха писали,че ще е голяма изненада,не я видях...все едно последния епизод го бяха скалъпили ей така просто колкото да има някакъв финал.Не стана ясно и Рита болна ли е пак,също не ми хареса и това,че не даваха Алберто какво прави и какво се случва с живота му,как беше писал писма на Матео години и той не му отговаря,не се ли зачуди Алберто защо най-добрия му приятел не му отговаря,аз ако бях щях,много недомислени неща имаше в последния сезон,и Ана с тази перука хич не ми хареса...
Аз лично не разбрах и с какво се занимаваше Алберто - уж ателие за мода, пък все беше затворено, пък достъп само за жени, пък работи от 4...в един момент реших, че е клуб за елитни компаньонки  Laughing

На Рита болестта се завърна - да. Акцента в последният сезон е борбата с тази болест, силата на приятелството и вярат.
Голямата изненада мисля, е намека че историята се повтаря чрез децата на Ана и Кристина.
Иначе съм съгласна, последния сезон беше слаб. Пред последният беше много по-добър и ако ги бяха сляли двата щеше да е по добре.

То и с предишния филм на същите продуценти пак така стана - хубаво си почна Гранд хотел, държаха ниво първите 2 сезона и после го разводниха. Но поне тогава телевизията се усети и сля 3 и 4 сезон, докато тука заради рекламите явно не са го сторили.

Чакам новия им проект, дано е нещо интересно пак, че не ми се гледат филми само за 11-14 век...

# 386
Търсете в Гугъл кинофен.В търсачката пишете испански сериали и ще ви излзат доста и има и Vis a vis.Всичко е с превод.

# 387
Ето линк http://kinofen.net/tags/испански+сериали/

# 388
  • София
Аз лично не разбрах и с какво се занимаваше Алберто - уж ателие за мода, пък все беше затворено, пък достъп само за жени, пък работи от 4...в един момент реших, че е клуб за елитни компаньонки  Laughing
Съгласна !!!
Като се запознаха децата си помислих: ето в един друг живот Алберто Маркез и Кристина Олтеги ще се обичат...  Grinning  На мен тя като песонаж ми беше симпатична, не беше лошата, а жертвата.

А сега гледам Ел Принсипе, но не ми е убедителен, малко ми е в стил Мар де Пластико и главния герой все ми се струва неуверен..
В Combustion игра по добре, друг е въпроса, че морала му ми беше малко двойствен, но реших, че е остарявам Simple Smile

Кинофен не ми се отваря

С гранд хотел правих уикенд маратони, накрая все едно бях във филма, допадна ми много. Отначало на Алисия докато й свикна в ролята на добра.. защото гледах първо Велвет
Какъв ще е новия проект?

# 389
3 проекта готвят

Las chicas del cable - Кабелни момичета
Трагикомедия. През 1929 година врати отваря компания, която обещава да направи революция в телекомуникациите. Така от всички краища на Испания под покрива й се събират различни герои, за да споделят заедно делник и празник.

Участват:
Йон Гонзалес
Конча Веласко
Сандра Ечаверия
Ана Полвороса
Маги Кивантос
Бланка Суарес
Борха Луна
Ана Фернандез
Тина Сайнц

Ще върви по Нетфликс, първия сезон има 16 епизода и първите 8 ще излязат в края на август.

Ladrones del tiempo - Крадци на време
Сериала е за пътуване във времето, но заради добрите резултати на Министерство на времето за сега няма да се реализира, но ще види свят близките години, вероятно отново по Нетфликс.

Fariña

2 кодови думи - дрога и Галисия. Екранизация на роман, като автора на романа е и главен сценарист. Историята ще върви в няколко сезона, като ще обхване живота в провинцията от 1975 до 2015.

Главната роля е поверена на Мустакатко  Heart Eyes Хавиер Рей

Общи условия

Активация на акаунт