Испански сериали - Тема 6

• 147 595
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
искам да попитам за сериала Кадифе, но в скрит текст за
тези които не са изгледали последния сезон Wink
Скрит текст:
в началото на сезона, бащата на Алберто му остави писмо, преди да се самоубие,
което намери и взе мащехата му, дадоха ли нещо за него, защото съм пропуснала? и в последния епизод когато даваха свадбата - първо Ана беше с къса коса, когато Рита припадна, а след това с дълга коса на кок и сцената беше като прекъсната?

# 361
Скрит текст:
Не, не му даде писмото и не казаха нищо за него. Писмото подсказа персонажа на мащехата и загатна появата на Исабел по късно. В последната серия когато Рита припадна спряха сватбата. След това с кока и дългата рокля, беше продължението. Това спиране имаше замисъл.

# 362
Благодаря bouquet

# 363
Здравейте,
Скрит текст:
което намери и взе мащехата му, дадоха ли нещо за него, защото съм пропуснала? и в последния епизод когато даваха свадбата - първо Ана беше с къса коса, когато Рита припадна, а след това с дълга коса на кок и сцената беше като прекъсната?

Аз доколкото помня мащехата на Алберто го даде на Патрисия и тя го прочете,в писмото баща му признаваше,че майка му е жива.

# 364
  • София
Здравейте,
Скрит текст:

излиза че поне една година е минала между двете сватби, а аз мислех, че веднага след като са прегледали Рита

# 365
Аз останах с впечатление, че времето между двете сватби е половин ден. Рита я прегледаха и я пуснаха от болницата и вечерта направиха сватбата ( споре дмен ), защото никой не разбра защо е припаднала освен мъжът и. Ако има месеци между двете сватби щеше да има и терапия за нея, а тя каза че отново ще се справи и серията свърши. 

# 366
Да и според мен е вечерта на същия ден втората сватба, гостите са със същите дрехи /жените де/, само булката смени визията, защото все пак младоженецът я беше виждал, така мисля аз.

# 367
Да и според мен е вечерта на същия ден втората сватба, гостите са със същите дрехи /жените де/, само булката смени визията, защото все пак младоженецът я беше виждал, така мисля аз.
И според мен, е продължение на същия ден. Просто за финала са махнали перуката и са и направили хубава прическа. И при надписите дават всички актьори без макиажа на Кадифе.  Joy

# 368
Къде мога да гледам "Ел Принципе" сезон 3?

# 369

До колкото знам,сезоните са само 2.

# 370

До колкото знам,сезоните са само 2.

Аз гледах до 2-ри сезон, 17 серия. В края на всяка серия дават откъси от следващата. И след 17-тата дадоха, а и се разбира, че не може да свърши така.. Да не би да има още серии от втори сезон и да не са качени?

# 371
18 епизода според imdb. И финито.

# 372
Много моля за помощ! 
Изгледах 1 и 2 сезон на Tierra de lobos, свалих ги от Замунда без проблем. И запецнах на 3 сезон. Пробвах Замунда, п2п, Пиратите = няма и няма сийд. Не мога да се начудя = при първите два сезона никакъв проблем, а при най-новия сезон ми дава "свързване с пиъри" и до там, изобщо не може да започне да сваля.

# 373
# 374
Много благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт