Испански сериали - Тема 6

• 147 611
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
В Замунда ги има сериите, субтитри, ако са необходими- в Букви.

# 346
Хорааа, защо не казвате, че новия 4 сезон на Велвет, вече е качен и има превод в Замунда???!!! Hug
Сега го дърпам и да започва веселбата  Whistling
Не, че не го гледам отново и по БНТ /старите серии/,но не ми се чака , кой знае кога ще пуснат 4 сезон.
Виждам, пишете за някакви нови серияли но не ги откривам в замунда. Гледам сайта сериали.онлайн нещо го няма...закрит ли е?

# 347
Хорааа, защо не казвате, че новия 4 сезон на Велвет, вече е качен и има превод в Замунда???!!! Hug
Не, че не го гледам отново и по БНТ /старите серии/,но не ми се чака , кой знае кога ще пуснат 4 сезон.
Виждам, пишете за някакви нови серияли но не ги откривам в замунда. Гледам сайта сериали.онлайн нещо го няма...закрит ли е?

Кои сериали те интересуват?

# 348

Кои сериали те интересуват?

Ами ето тези:

3 метра над небето
Alli abajo
La que se avecina y Aida
Мъжете предпочитат грубиянки
La Duquesa

Има ли ги някъде с превод? Благодаря ти Hug Grinning

# 349
"Три метра над небето" го гледах  преди два дни. Много е хубав.  И 1 и 2. Пиши в гугл и излиза с превод.
"Мъжете предпочитат грубиянки" го има във vbox7, но не съм го гледала.
Скрит текст:
Другите не ги знам.

# 350
*Tengo ganas de ti* y *Tres metros sobre el cielo* не е сериал, но не е лош. Добра игра на Марио Касас.
*Los caballeros prefieren las brutas* е колумбийски сериал.

# 351
Нов сериал: El final del camino

# 352
Някой може ли да помогне с намирането на този сериал http://www.imdb.com/title/tt5345934/
Никъде не успях да намеря да го сваля Sad

# 353
половината в rutracker

# 354
Някой може ли да помогне с намирането на този сериал http://www.imdb.com/title/tt5345934/
пише, че е мексикански?

# 355
пише, че е мексикански?

Сега като се зачетох в имената на героите разбрах,че това е мексиканската версия на Гранд хотел Simple Smile другия път да чета повече,преди да пиша.

# 356
  • София, България
Много ми е интересно защо трябва да снимат по две версии на един и същи сценарии. И то не отпреди 100 години. Също като с Извинявай, но ще те наричам любов - италианска версия, испанска версия ...

# 357
Много ми е интересно защо трябва да снимат по две версии на един и същи сценарии. И то не отпреди 100 години. Също като с Извинявай, но ще те наричам любов - италианска версия, испанска версия ...

Гранд хотел има версия и от арабите и италианците,което с мексиканците прави 3 копия,явно много им е харесал,но пък да си измислят сами...оригинала си е на испанците.

# 358
  • София
ама сюжета същия ли е, или само общата идея?

# 359
ама сюжета същия ли е, или само общата идея?

Да същия,даже на мексиканската версия и имената на героите са същите.

Общи условия

Активация на акаунт