Испански сериали - Тема 6

• 147 576
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
за тая година т'ва беше май. 8 епизода.

# 526
Здравейте, знаете ли дали е излезнал втори сезон на кабелните момичета? Приключих с първия, но не намирам информация за втория.
Изгледах и El Principe и Velvet и сега се чудя кой сериал да започна. Като гледам анкетата, май ще е Bajo sospecha.

Втори сезон не е излезнал,Гранд хотел е много интересен,Интернатът,Луна-мистерията на Календа....на мен почти всички испански сериали ми харесват(има малки изключения)зависи какъв жанр ти се гледа,"Под подозрение" като го гледах едвам си лягах,исках да го изгледам на веднъж и определено и 2 сезона много ме изненадоха.

# 527
Здравейте, знаете ли дали е излезнал втори сезон на кабелните момичета? Приключих с първия, но не намирам информация за втория.
Изгледах и El Principe и Velvet и сега се чудя кой сериал да започна. Като гледам анкетата, май ще е Bajo sospecha.

Втори сезон не е излезнал,Гранд хотел е много интересен,Интернатът,Луна-мистерията на Календа....на мен почти всички испански сериали ми харесват(има малки изключения)зависи какъв жанр ти се гледа,"Под подозрение" като го гледах едвам си лягах,исках да го изгледам на веднъж и определено и 2 сезона много ме изненадоха.
bouquet
По-старите сериали (Грант хотел, Интернатът, Корабът, Между шевовете и т.н.) вече съм ги гледала. Bajo sospecha ми се струва интересен, него почвам.

# 528
Без превод ли изгледахте Кабелните момичета, аз все още чакам и се надявам за субтитри?

# 529
Без превод ли изгледахте Кабелните момичета, аз все още чакам и се надявам за субтитри?
Да, без превод ги гледам. Сега нямам търпение да излезе втория сезон. По принцип си избирам сериали, които вече са свършили, за да не се налага да чакам следващите сезони, но с Кабелните момичета не се сдържах  Crazy

# 530
Да се оплача, че не мога да сваля субтитрите за последната преведена  серия на Кабелните момичета. Антивирусната ми се е запънала и не дава #2gunfire Давам игнор на "забелязаната опасност" , ама не ми разрешава и туй то! И синът ми го няма, той може и да се спогоди с нея! Някой да помогне, моля!

# 531
# 532
Благодаря! Много!

# 533
svansmods, а може ли и еп.5. плийз bouquet

# 534
не може щото не е качен в opensubtitles и може би не съществува.

# 535
Здравейте ! Ето тук съм качила субтитрите за Кабелните момичета - в момента там са до 5-ти епизод вкл.

https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/6996889/las-chicas-de … able-el-pasado-es

Надявам се до края на седмицата да приключа и с останалите 3 епизода  Wink .

Извинявай, аз видях това, ще чакам bouquet

# 536

Готови са за 5-ти епизод. Аз ги бях свалила, но ги изтрих за съжаление. Могат да ги пуснат отново. dyvaromi ги превежда - много е точна! Дали са готови за 6 -ти епизод?

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 08:21 от danibor

# 537

Готови са за 5-ти епизод. Аз ги бях свалила, но ги изтрих за съжаление. Могат да ги пуснат отново. dyvaromi ги превежда - много е точна! Дали са готови за 6 -ти епизод?

Още не са готови,големи благодарности на dyvaromi за превода!

# 538
Готови са за 5-ти епизод. Аз ги бях свалила, но ги изтрих за съжаление. Могат да ги пуснат отново. dyvaromi ги превежда - много е точна!
Здравейте! Simple SmileДобре, че влязох в темата и видях, че се търсят субтитри за еп. 5. на "Телефонистките"Simple Smile Аз ги свалих, но нямам никакъв спомен откъде Grinning Още не съм гледала сериала след 2 епизод, но ми допада и изглежда интересен. Peace
Вижте дали ще можете да свалите субтитрите за еп. 5 оттук.
 http://dox.bg/files/dw?a=c3abe63273

Хиляди благодарности на преводача! bouquet bouquet

# 539
Свалих ги, много благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт