Испански сериали - Тема 6

• 147 523
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ако искате и няма да ви бъде в тежест ще намеря тайминг Simple Smile

# 616
Съгласна. И аз ще опитам да потърся субтитри. Тъкмо го изгледах и много ми хареса.

Между другото гледах и Tiempos de guerra. Страхотен сериал. Нямам търпение да пуснат следващата серия.

Също гледах и първите две серии на El incidente. Не е лош, но немисля, че ще попадне в списъка на любимите ми сериали.

# 617
Съгласна. И аз ще опитам да потърся субтитри. Тъкмо го изгледах и много ми хареса.

Между другото гледах и Tiempos de guerra. Страхотен сериал. Нямам търпение да пуснат следващата серия.

Също гледах и първите две серии на El incidente. Не е лош, но немисля, че ще попадне в списъка на любимите ми сериали.

Аз търсих Tiempos de guerra,но не го намерих и помислих,че аз не съм разбрала кога започва.

# 618

Аз търсих Tiempos de guerra,но не го намерих и помислих,че аз не съм разбрала кога започва.
Има го в сайта на Антена 3 http://www.atresplayer.com/television/series/tiempos-de-guerra/t … 017091600216.html Може да се гледа и без регистрация.

# 619
Благодаря ви Simple Smile

# 620
Може ли някой да ми каже има ли бг превод на сериала "Lo que escondían sus ojos"?

# 621
Може ли някой да ми каже има ли бг превод на сериала "Lo que escondían sus ojos"?

Няма,даже го няма качен в бг торент.

# 622
С руски суб го гледах аз

# 623
С руски суб го гледах аз

Хареса ли ви,много ми се иска някой да го преведе,ама май няма да стане...Харесвам много и двамата главни актьори Simple Smile

# 624
Страхотен е! Жалко че го няма с бг суб!

# 625
Пуснах го на испански и се оказа , че е по роман .
Как е заглавието на бг език ?

# 626
http://seria-z.net/serial/CHto-skryvalos-v-ih-glazah.html
Сериала с руско аудио го открих. Разбирам руския език, но друго щеше да си с бг!

# 627

"Какво скриха очите им" ,но това е буквален превод,според мен не звучи добре и някой добър преводач би го формулирал по-добре.

# 628

"Какво скриха очите им" ,но това е буквален превод,според мен не звучи добре и някой добър преводач би го формулирал по-добре.
bouquet

# 629
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Няма,даже го няма качен в бг торент.

Има го първия епизод, но е 4 гб. Общо взето Замундата е тоооолкова замряла, нищо не се  качва вече.

Скритото в очите ми / Какво крият очите ми - така го въртяха в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт