Испански сериали - Тема 6

• 147 505
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Това което крият очите му. ili Това, което се крие в очите им.
Мисля. Не ме бива в художественият превод, а и за първи път чувам за този сериял.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 22:32 от I.Hr

# 631
Това което крият очите му. ili Това, което се крие в очите им.
Мисля. Не ме бива в художественият превод, а и за първи път чувам за този сериял.

Това, което криеха очите им ....

(буквално)

# 632
Вече има два епизода на Velvet Collection в замунда, но превод няма. Weary

# 633
Нещо ново с бг субтитри има ли ? Sad

# 634
Субтитрите за Колекция Кадифе 1 епизод са готови,търсете ги в буквибг,приятно гледане!

# 635
А къде може да се гледа ( дори без субтитри )

# 636
В замунда има качени епизоди.

# 637
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Субтитрите за Колекция Кадифе 1 епизод са готови,търсете ги в буквибг,приятно гледане!
Много благодаря  Hug

# 638
благодаря. нямам регистрация в замунда, а и беше невидима за чужбина по едно време.

# 639
Има го във всички испански торенти,сваля се без проблем и не е нужна регистрация.Аз лично останах разочарована от 1 епизод.
Скрит текст:
Доня Бланка и дон Емилио въобще не ми харесаха като двойка,на погребението Алберто не дойде,сина на Педро(Манулито)доста беше пораснал,а Педро не е мръднал за годините си,като цяло не се случи кой знае какво,вярно,че е 1 епизод,но определено не ме грабна,дано се развие по интересно нататък.

# 640
  • София
Аз изгледах първите две серии и не ми допада. Действието е разводнено, някои действия на героите ми се виждат нелогични и неправдоподобни. Както и в предишните сезони има приятна музика и актьорите са радост за окото, но иначе бързо ме отегчи и не съм сигурна, че ще продължа да го гледам.

# 641
  • sofia
И на мен не ми хареса, съсипаха сериала още, когато разболяха Рита,    сега и героите са различни, характерите им също, като че ли.

# 642
И на мен не ми хареса, съсипаха сериала още, когато разболяха Рита,    сега и героите са различни, характерите им също, като че ли.

Наистина като характери са много различни от преди,не намирам нищо общо с Ана и Алберто,Матео и Клара,такива каквито бяха в началото,още 4 сезон го развалиха,наистина е по-добре сериала да приключи с по-малко сезони,но да е направен както трябва и да се запомни с това,че е бил хубав,а не,че са го развалили и не си го догледал.Малко и с Интернатът го имаше това,по едно време нямах търпение да свърши,не толкова да се разбере какво става,ами прекалено много сезони,можеше и там да разкрият много по-рано какво се случва и да се продължи с други неща.Физика и химия същата работа,на 4 сезон повечето главни изчезнаха и сериала просто продължи,но не толкова интересен.Корабът и той много зле беше последния сезон,едвам на сила го изгледах,само последния епизод беше по-интересен,но пък и тъжен.И Хората на Пако не догледах последния сезон.

# 643
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
На мен пък ми хареса епизода, доколкото схващам това беше просто въведение. За това и в ъгъла пишеше #0, тепърва ще започне действието. На 3 пъти ме разплакаха, Адриан Ластра (Педро) е чудесен, а доня Бланка по-красива не е била.

Скрит текст:
Убедена бях, че тайнствения мъж е син на дон Емилио. И вероятно е отгледан от гадняра, дето им отпуска кредит.

# 644
На мен пък ми хареса епизода, доколкото схващам това беше просто въведение. За това и в ъгъла пишеше #0, тепърва ще започне действието. На 3 пъти ме разплакаха, Адриан Ластра (Педро) е чудесен, а доня Бланка по-красива не е била.

Скрит текст:
Убедена бях, че тайнствения мъж е син на дон Емилио. И вероятно е отгледан от гадняра, дето им отпуска кредит.

И аз това си помислих от началото,като видях,че младежа четеше бележката на вратата на галерията,не знам дали и как е свързан с кредитора,но определено има нещо,личеше си от това как го гледаше дон Емилио,навярно си права,че гадняра го е отгледал.

Общи условия

Активация на акаунт