Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 689
  • 702
  •   1
Отговори
# 300
Soul4e, и аз като бременна се спуках от гъби, слагах вагинални кремове, 14 дни преди раждането глобули, беше ужас. Казаха ми, че е от променената среда на влагалището се получава. Като родих забравих за това.

# 301
Ганчева ми пуска такова цито, дето се вижда дали има наличие на гъби и бактерии. Ако излезе наличие вече се пуска МБ, за да се определи точният "модел". Не знам как се казва тази цитонамазка обаче  Embarassed

# 302
Около 11 години ме преследват гъбички, лекувала съм уреаплазма уреалатикум, кандида албиканс и тропикалис, Кандидомикоза - даде пак гъбички, бактериална вагиноза , и ЧПВ също  ooooh!

# 303
Благодаря Ви момичета и в крайна сметка има ли излекуване от тия гъби-знам че са много упорити...пък уж си мисля че имунитета ми е силен...и след колко време след лечение се пуска микробиология и колко струва че не съм правила никога...?

# 304
Има лечение естествено. МБ е някъде 20-25 лв, ама не съм сигурна  newsm78

# 305
  • Стара Загора
Една приятелка много ми похвали шуслерови соли за течение и гъбички.Някой да е ползвал?

# 306
правила съм МБ за 30 лв, знам че май се покрива от ЗК ако отидеш с направление, но аз нямам доверие на никого по ЗК  Rolling Eyes

# 307
Не се покрива по ЗК , на мен ми излезе 22 лв.

# 308
МБ се покрива по ЗК, доплащала съм само 7 лв за някакво разширено нещо.

# 309
Сетих се правила съм по ЗК без никакво доплащане  Rolling Eyes

# 310
Да, съвесем възможно е шуслеровите соли да лекуват гъбички.
Аз пиех № 9 за нормализиране на киселинно-алкалния баланс в организма. Доколкото знам това е и причината за развитие на т.нар. гъбични инфекции. Пиеех ги за мазна кожа, но много ми засилиха имунитета. Пих ги две години почти без прекъсване. За съжаление ги спрях от една година от мързел и започнах да боледувам и кожата ми отново стана мазна. Сега след конизацията докторката ми изписа изопринозин по схема, който се редува с биозин и успоредно с девете и котешки нокът. Тази схема е и за мен и за партньора. После ще продължим с хиалуронова киселина и др. Трябва да изключа въглехидратите от менюто по препоръка на лекарката. Не съм пълна - 51 кг. съм, но се храня предимно с въглехидрати.

# 311
  • Стара Загора
Благодаря за отговора,а как се приемат и по каква схема? Аз също съм със слаб имунитет често боледувам.
Да, съвесем възможно е шуслеровите соли да лекуват гъбички.
Аз пиех № 9 за нормализиране на киселинно-алкалния баланс в организма. Доколкото знам това е и причината за развитие на т.нар. гъбични инфекции. Пиеех ги за мазна кожа, но много ми засилиха имунитета. Пих ги две години почти без прекъсване. За съжаление ги спрях от една година от мързел и започнах да боледувам и кожата ми отново стана мазна. Сега след конизацията докторката ми изписа изопринозин по схема, който се редува с биозин и успоредно с девете и котешки нокът. Тази схема е и за мен и за партньора. После ще продължим с хиалуронова киселина и др. Трябва да изключа въглехидратите от менюто по препоръка на лекарката. Не съм пълна - 51 кг. съм, но се храня предимно с въглехидрати.

# 312
Около 11 години ме преследват гъбички, лекувала съм уреаплазма уреалатикум, кандида албиканс и тропикалис, Кандидомикоза - даде пак гъбички, бактериална вагиноза , и ЧПВ също  ooooh!
За гъбичките - здраво пиене на хубав пробиотик, и спиране на сладкото!
Също е добре след края на лечението, гащите и хавлията да се минат с дезинфенктант, или гладене с ютия, или с белина за белите неща.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 18:15 от Lemy

# 313
Шуслерови соли 5 таблетки вечер след хранене се смучат.
Подсушавам се след душ като леко попивам  с тоалетна хартия в интимната област. Не ползвам кърпата за баня за интимната зона. Някои момичета имам навика да си сушат бельото в банята, чувала съм, че и това много допринася за развитието на гъбични инфекции. От други съм чувала, че имат влага в жилището и оттам са предразположени към гъбички.

# 314
Добре де, специално затова си взех направение и дадох пари...Защо да му се не види? Може ли някъде да се вземе тази информация, освен от форум?

Общи условия

Активация на акаунт