Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 333
  • 702
  •   1
Отговори
# 375
  • София
мерси Змия, не знаех, че може през сайта. Сега не бързам, след около месец ще направя сметка Simple Smile

# 376
kashmir, 100% ще закъсам с кърменето. Grinning

змия, при др. Валери Манчев съм, той работи там от 2 месеца Simple Smile

# 377
  • София
Змия дугия път и аз ще се възползвам от възможността за записване на час през сайта. И без това понякога не мога да се свържа по телефона и много се ядосвам. Въпреки, че май по телефона ми изброяват повече възможни часове от колкото имат вкарани в системата в сайта.  Thinking

nonsense name в Щерев конизацията е 300лв, включва предоперативните консултации и половин ден болничен престой. Мен ме спечелиха с това, че нямат доплащания от типа "избор на екип" с който да ти извиват ръцете.

# 378
Момичета, имахте ли разбъркване на МЦ след конизация?
25 дни след лийп съм, досега познатото"изчистване" но от вчера за си е нормално кървене съпроводено с обичайни болки и глад за сладко. Странно е за мен защото обикновено е между 35-55 дни  newsm78

# 379
  • София
Lady Ice и при мен беше същото. По принцип ми идва през 35-40 дни, но този път бяха 24. И много се чудех дали не е просто някакво по-обилно кървене, ноо после се започнаха обичайните болки и гадене  Sick Sick И без това ми е голяма мъка МЦ, но този месец би всички рекорди. Такива болки имах, че не можех да мръдна. Препоръчвам ти да се запасиш  с болкоуспокояващи за всеки случай.

Сега не знам дали и другия месец така да го очаквам или ще се върне към старата схема  Laughing

# 380
Lady Ice и при мен беше същото. По принцип ми идва през 35-40 дни, но този път бяха 24. И много се чудех дали не е просто някакво по-обилно кървене, ноо после се започнаха обичайните болки и гадене  Sick Sick И без това ми е голяма мъка МЦ, но този месец би всички рекорди. Такива болки имах, че не можех да мръдна. Препоръчвам ти да се запасиш  с болкоуспокояващи за всеки случай.

Сега не знам дали и другия месец така да го очаквам или ще се върне към старата схема  Laughing
Да болките вчера бяха доста силни, за сметка на кървенето, ще си взема наистина обезболяващи, че съм и на изпит следобед  Crazy

# 381
  • София
За конизация не знам, но при мен след биопсия + ендоцервикално абразио ми дойде на 22 дни. По принцип ми е на 25, та не беше някаква фрапантна разлика, но явно все пак се отразява. Дали от самата процедура, дали от целия стрес покрай нея, но не е нещо необичайно явно.

# 382
Не съм имала разбъркване на МЦ след ЛИИП.

# 383
На мен също на 24 дни ми идва след конизацията вече 7 месеца даже на 23 и питах доктора за това и той каза че до 22 е нормално ако падне под 22 ще пускаме хормони...А преди на 27 дни някъде ми идваше...Но пък сега последния месец на 29 дни-луда работа...

# 384
  • София
Не виждам причина процедура на шийката да повлияе на МЦ.

# 385
Аз също  Peace

# 386
  • София
Процедурата на шийката не,но абразиото,което се прави с тази процедура е възможно да повлияе на цикъла.

# 387
И аз съм с непроменен цикъл след процедурата.По интересното е, че не пия вече обезболяващи.

# 388
  • София
Процедурата на шийката не,но абразиото,което се прави с тази процедура е възможно да повлияе на цикъла.
На първия след абразио е възможно, но не и да скъси цикъла по принцип.

# 389
При мен повлия, но не на периода. Док. каза, че е заради скъсяването на шийката.

Общи условия

Активация на акаунт