Промоции на книги - Тема 3

• 110 550
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Еее, те пък на възможно най-важния празник няма да имат! Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!! Явно я спират въобще.. Sad Видях във ФБ Блажев, че избягва темата и се чудех..

# 646

Тази и аз я искам.  Simple Smile Иначе моят списък за пазаруване от Сиела е около 10-ина книжки, но аз потвърдено страдам от абиблиофобия, така че... Laughing

# 647
  • London, UK
Окончателно инфо относно Сиела: 50% намаление за 24 май няма да има. Промоцията ще бъде само този уикенд и само онлайн.
А каква е промоцията този уикенд, Лу? Колко процента?
Жалко, аз подминах и 3 март, защото тогава само две - три заглавия ми трябваха. Оставих за 24 май.  Сега исках поне 6-7, пък те, пфууу.... smile3516

# 648
  • Belgium
Не знам, явно обмислят до последно.

Може пък да са 50% поне за уикенда  Laughing Дано сайтът не падне.

# 649
  • Mostly in my mind
А къде е обявано за този уикенд или още никъде? То ако тогава е 50% е супер. Дали сега дари на 24 май...ама нещо не намерам логика да е уикенда newsm78
Иначе и аз на 3 март не поръчах. Оставих за 24 май. Ако няма нищо, ще чакаме края на август евентуално. Ако и от тази промоция не се откажат.

# 650
Тук - https://www.facebook.com/groups/1116354418395598/?fref=ts Хр. Блажев не казва, че няма да има, но не казва и че ще има.. Но на мен все пак ми звучи като да има, или поне така ми се иска!  Laughing

# 651
Май имаха някакъв проблем при предишни промоции - някои издателства и книжарници недоволстваха.
Мен нищо от "Сиела" не ме изкушава, така че и да има намаление, няма да се възползвам.

# 652
С проблема се справиха, а и както видяхме и други издателства последваха примера им! Peace Което си беше обнадеждаващо занапред, ама сега да видим..

# 653
  • Belgium
Не е обявено още, имам познати там Laughing

Просто няма да има намаление на място в книжарниците им.

# 654
  • Mostly in my mind
Мда. Блажев го е написал току що. В кпижарниците няма да има 50%. Онлайн отстъпката ще е налична...каквото и да значи това.
Някоя от вас да не е питала случайно, че цитират литературни форуми, от които Блажев само лъжи чел.   Mr. Green

# 655
  • Belgium
БГ Мама е мнооого далеч от литературен форум  Mr. Green hahaha

# 656
Просто няма да има намаление на място в книжарниците им.

... което е супер-тъпо. Аз нямам намерение да се товаря с доставка по куриер, така че съм пас  Laughing

# 657

Айде сЯ, подробностиЙ  Joy Joy Joy

# 658
  • Belgium

Айде сЯ, подробностиЙ  Joy Joy Joy

Хубу бе, ний сме литературни гурУта  hahaha Mr. Green

# 659
  • Mostly in my mind
Е да. Така е. Просто по едно и също време се коментира тук и там. Както и да е.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт