Промоции на книги - Тема 3

• 110 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
БГ Мама е мнооого далеч от литературен форум  Mr. Green hahaha

Айде сЯ, подробностиЙ  Joy Joy Joy

Хубу бе, ний сме литературни гурУта  hahaha Mr. Green

Илитерат(к)И! Simple Smile)))
Убихте "нещо детско в мен" - до преди малко вярвах, че участвам в литаратурен форум! Simple Smile
Ама разглезиха ни с тия отстъпки - или поне ошашавиха! Аз вече се чудя накъде да "погледна" Grinning

# 661
  • София
А някой с наблюдения по панаирите Емас правят ли и какви горе-долу отстъпки?

# 662
  • Разпиляна във въображението
Опитвам се да вляза в сайта на СИЕЛА и да заредя някое интересно заглавие, за да го взема на 50%, но уви - камък.

# 663

Доста са им мижави - нямат дори 20%,  върти ми се нещо около 10%.Преди две-три години ги бях питала защо така - отговориха ми, че Несбьо така или иначе им се продавал добре  Simple Smile за негова книга бях попитала Simple Smile

# 664
  • София

Доста са им мижави - нямат дори 20%,  върти ми се нещо около 10%.Преди две-три години ги бях питала защо така - отговориха ми, че Несбьо така или иначе им се продавал добре  Simple Smile за негова книга бях попитала Simple Smile
Тъй, я, като им вървят книгите защо да радват хората с отстъпки.
Аз детски съм харесала няколко, ама ще видим, ако имат приятни  отстъпки може да взема повече бройки, ако не ще се огранича с по-малко книжки Simple Smile

# 665
  • Belgium
Аз да спомена, че книжарници Букпойнт правят всеки месец 20% отстъпка на каталога на различно издателство. Този месец е Ера.

Та следете за Емас примерно  Laughing

# 666
Не знам дали сте коментирали, но какво стана с постоянните -25% на e-zona?? Cry Скоро пуснах голяма поръчка по инерция и въобще не погледнах, после чак установих, защото сумата все пак ми се видя висока, и само една единствена книга ми беше намалена! Забелязах по-предния път, че не всички бяха с 25%, но все пак имаха -20% или -15%, питах ги, казаха, че с различните издателства имали различни уговорки и няма какво да направят. Обаче сега почти нямат намалени книги!

# 667
Ами разгледай други книжарници
Понякога, като няма намаление другаде, си взимам от тук http://www.lecsiko.com/p8_novi-knigi-ot-knijarnica-lecsiko.html
Не ми се е случвало да няма намаление Simple Smile

# 668
Да, по-точно за това повдигам темата, да видя има ли други подобни алтернативи. Защото аз лично от откриването на е-зона пазарувах основно от там, но винаги с -25%, имах и безплатна доставка и ми беше ок. Ако не се лъжа бяха единствените с такава постоянна отстъпка, но явно не са издържали. Преди това от bookpoint, bgbook.bg, booktrading, но сега не знам. От Лексико съм пазарувала игри преди време, които не откривах другаде, мерси, ще разгледам. Hug

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 13:25 от Сиси ♥♥

# 669
Да, разбирам те
И аз пазарувам от различни места, в крайна сметка искам да ми е изгодно

# 670
♥ HAPPY ♥, допадна ми веднага Лексико, благодаря ти още веднъж! bouquet За сравнение, ако бях поръчала от там последната си поръчка, щях да спестя 15 лв., още една книга Wink. Ако има и други различни места, пишете ги!  Hug Не смятам, че това е реклама, искаме да сме си взаимно полезни! И къде другаде, ако не в темата за промоции трябва да се знаят изгодните сайтове за онлайн пазаруване на книги. Peace

# 671
Заредих кошницата в Сиела и чакам  Whistling

# 672
Ама Сиела в крайна сметка ще имат ли отстъпки? И ако да - кога?  newsm78

# 673
Доколкото разбрах на 24 май само он-лайн 50% Сложила съм каквото харесвам. Не ми е ясно дали ще сложат 50% на всичко, или само на техните издания, затова се застраховах.

# 674
Голяма обърквация с тези промоции в Сиела. Аз пък разбрах, че не било сигурно дали ще имат за 24.05., можело да има нещо през уикенда.
Впрочем колко време се пази съдържанието на кошницата в сайта им?

Общи условия

Активация на акаунт