Промоции на книги - Тема 3

• 110 566
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Разпиляна във въображението
Много. Още ми пазеше биографията на Болт, а дори вече не си спомням откога е там  Grinning

# 676
  • Пловдив
Аз разбрах че НЯМА да има за 24.05., а ще има промоции ТОЗИ уикенд

# 677
Дори и този уикенд да е - 50% да е. Grinning

# 678

И аз така разбрах последно.

Дори и този уикенд да е - 50% да е. Grinning

Ха, дано! Пълним кошниците, пък каквото ще да става! Simple Smile

# 679
  • Belgium

Точно  Peace

# 680
Момичета, и вчера уточнихме, че Блажев е писал във ФБ - намаление от -50% ще има на 24 май, но само онлайн! Peace

Не ми е ясно дали ще сложат 50% на всичко, или само на техните издания, затова се застраховах.
Винаги само книги на тяхното издателство участват в промоцията от -50%!

# 681
  • Belgium
Мне, промоцията ще бъде онлайн този уикенд.

Проверете за всеки случай да не е минала докато чакате 24-ти  Peace

# 682
Хм, има зададен въпрос в страницата на издателството във ФБ и питането е конкретно за 24-ти май! И Христо Блажев отговаря в коментарите, че ще има, но само онлайн.. Ето отново - https://www.facebook.com/groups/1116354418395598/?fref=ts
Не знам вече... Време е да дадат официална информация Сиела! Crossing Arms Не ние да се правим на детективи и да се чудим..

# 683
  • Пловдив
Сиелата като прави -50% включват и Дежабук по принцип  Peace

# 684
Всъщност от отговора във ФБ поста не става ясно Блажев за коя дата говори. Първоначалният пост действително касае 24.05., но след това дискусията се измества към панаира и не знам какво още. В този ред на мисли, отговорът, че действително ще има промоция, но само онлайн, според мен не е непременно обвързан с датата 24.05.

Божке, колко размисли за тез 50 %! Да вземат да кажат най-после, наистина.

# 685
Ето точно, подвъпросът, където е писал Блажев е: "А дали самото намаление ще важи и на панаира или само в книжарниците СИЕЛА?"
Отговарят му:  "Намалението винаги досега е било за книжарниците и онлайн поръчките. Намаленията на панаира не са толкова големи."
Питащият по-горе:  "Да, да, наясно съм. Просто ми беше интересно дали на 24ти ще бъдат същите намаления и в НДК. Решено е - на 23ти съм в НДК, на 24ти е СИЕЛА, че иначе в един ден няма да може да се носи толкова много, хаха."
Блажев: "Тази година в книжарниците на "Сиела" няма да има 50% намаление."
Отговор: "Надявам се да се шегуваш."
Блажев: "Онлайн поръчката ще бъде налична."
Друг питащ: Тоест ще може да се поръчва онлайн с 50% намаление?
Блажев: "Да."

За мен това означава, че ще е на 24-ти това онлайн намаление. "Тази година"! Т.е. за разлика от всяка друга, когато имаше И във физическите книжарници -50%.. Simple Smile

# 686
  • Belgium
Казах ви вече, че имам познати в Сиела. Няма нужда да гадая от Фейсбук  Peace

Но така или иначе, просто вижте този уикенд какво е положението онлайн за всеки случай. Ясно е, че в книжарниците тази година няма да има 50% намаление.

# 687
Мен точно разговорът по-горе ме остави с впечатление за 24 май, но през уикенда ще съм на линия. Сега ще разгледам предложенията на Сиела и Дежабук  Laughing

# 688
Заредила съм кошницата с 8 заглавия и ще дебна. Иначе те и в момента имат разни намаления, особено на някои от книгите на съвременните БГ автори.

# 689
  • Belgium
Ето да видите, че съм права  Wink

Общи условия

Активация на акаунт