Промоции на книги - Тема 3

• 110 575
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Някой ми отмъкна Дзен-а, докато се борех с тъпите адреси

# 706
  • у дома
Явно хората не знаят за промоцията на Сиела-друг път се боря с часове и сайта постоянно забива,а сега си пуснах поръчката без проблем за 5 минути.

# 707
  • Mostly in my mind
Да кажем, че не е тяхно решение. Има натиск отвън.

Хмм...стана ми любопитно... Заради Панаира ли, който е по същото време?
Аз се отказвам да поръчвам. За две заглавия не ми се плаща доставка  Tired
Доставката като гост ми излезе 2.72. Дори и за една книга си заслужава според мен Wink
Иначе пуснах току що. Нормално се зарежда.

# 708
А на мен 5лв с профил. Как става така? 9 книги е поръчката

# 709
  • София

Вероятно е от увеличаващото се тегло на поръчката.

# 710
  • Mostly in my mind
На мен ми е и до офис на Спиди, не на адрес, ако това има значение. Иначе преди съм поръчвала повече книги, пак доставката е била около 3 лв.

# 711
Дали мога да променя доставката къде да бъде? Точно това снощи ме забави - исках да е до офис, но пък горе адресът беше личния. Сменях няколко пъти и то на таблет, което изобщо не ми беше много удобно.

# 712
И аз съм до офис на спиди. Но както и да е. Важното е че успях да поръчам преди да са свършили.

# 713
Аз също поръчвам отдавна до офис на Спиди, така не се съобразявам с чакане на куриер и е по-евтина доставката!  Peace До адрес и към 6 лв., че и повече ми е ставала (ако са много книгите), до офис винаги около 3 лв. излиза! Днес ми излезе точно 3, 13 лв. за 11 книги.
И аз се ядосах, че "Дзен в изкуството да пишеш" беше изчерпана толкова бързо. Sad

Дали мога да променя доставката къде да бъде? Точно това снощи ме забави - исках да е до офис, но пък горе адресът беше личния.
Трябва да отидеш в профила си и от там да добавиш друг адрес - на офис Спиди, там вече ще избереш точно кой ти е удобен и отбележи, че искаш да е адрес за доставка. След това при поръчка на мен си ми стоят и двата адреса и избирам. Но не можеш да посочиш адрес на Спиди, ако преди това не е добавен и запаметен в профила ти, затова не е ставало.

# 714
Ще го направя, но сигурно ще е валидно за следващ път. Сега парите са ми начислени до адрес.

# 715
Е, щом вече си поръчала, няма как да коригираш.. Има де, анулираш поръчката и правиш нова, но едва ли ще ти се занимава. Нищо, за следваща промоция ще го оправиш. Дано има де! Wink

# 716
И аз съм до офис на спиди. Но както и да е. Важното е че успях да поръчам преди да са свършили.
Сигурна ли си, че си посочила адрес на Спиди, който е въведен преди това като адрес за доставка в профила ти? Не е възможно.. Странно ми е, защото аз от дълго време, поне 5-6 промоции на Сиела назад поръчвам до офис и повече от 3 и малко лв. доставка не съм плащала и винаги книгите са над 10!

# 717
Спестих достатъчно, за да не ме е яд за двата лева повече  Laughing

# 718
Сигурна ли си, че си посочила адрес на Спиди, който е въведен преди това като адрес за доставка в профила ти? Не е възможно.. Странно ми е, защото аз от дълго време, поне 5-6 промоции на Сиела назад поръчвам до офис и повече от 3 и малко лв. доставка не съм плащала и винаги книгите са над 10!

въвела съм адреса на офиса, но доколкото видях не съм упоменала в забележка, че е офис на спиди. Но както и да е два лева плюс мину при положение, че поръчката е за 70 няма значение

# 719
LeMonde, да, вероятно. Но офисите на Спиди излизат сами, просто трябва да избереш.

Общи условия

Активация на акаунт