Промоции на книги - Тема 3

• 110 562
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • у дома
LeMonde, да, вероятно. Но офисите на Спиди излизат сами, просто трябва да избереш.

И на мен до офис на Спиди ми  е малко над 5лв-може да има значение дали е за София или страната-аз съм в провинцията.

# 721
И аз направих поръчка, малка, но от сърце.
Доставката до адрес в София ми я начисли 3,70лв.
Чакам с огромно нетърпение намаления на Издателство Рибка. Набелязала съм някои неща за децата Simple Smile

# 722
LeMonde, да, вероятно. Но офисите на Спиди излизат сами, просто трябва да избереш.
И на мен до офис на Спиди ми  е малко над 5лв-може да има значение дали е за София или страната-аз съм в провинцията.
Светле, за това не се бях замислила, възможно е. Но при теб адреса на Спиди въведен ли си е в профила ти като адрес за доставка? Защото LeMonde после писа, че при нея не е било така..

# 723
  • Mostly in my mind
И аз съм от провинцията, но също както Сиси повече от 3лв и малко не съм плащала за доставка.
Кайлис, Рибка ще имат ли?

# 724
Кайлис, Рибка ще имат ли?
Още нищо не е обявено, но следя. Ако имат - ще пиша.

# 725
Дзен в изкуството да пишеш е налична. Поне на мен така ми я дава.  Peace
А мойта доставка излиза 5лв и горница.  #Crazy Егати. Това си е почти една книга на половин цена.  Crossing Arms Laughing

# 726
  • 2 етажа над тавана
Как отсявате само книгите на Сиела да се виждат?
Аз като задам в търсачката "Сиела" и ми излизат само 5 страници с книги, а вчера излизаха над 100 страници.

Дали нещо не се бъгна сайта? newsm78

Редактирам се - оправи се, явно е било временен проблем със сайта.

# 727
  • Разпиляна във въображението
Така - и аз я поръчах, но отново НЕРВИ с доставката. Пробвах какви ли не адреси на СПИДИ-Плевен, но ако трябваше отново да поръчвам до моя адрес нямаше да го направя - щеше да ми отиде цялото спестяване, въпреки че си поръчах още една книга. Пробвах, писах на чатове и накрая се свързах с оператор, който ми каза - системата на СПИДИ сега отчитало само офисите, които работят в събота  Shocked /а аз книгите няма да ги получа утре, а може би до 10 дни!/ Да си избера друг офис. Изнамерих някакъв и се получи.

# 728
И аз съм от провинцията, но също както Сиси повече от 3лв и малко не съм плащала за доставка.
Хубаво е, че пишеш.. Исках просто да съм полезна за всички, които желаят по-евтина доставка до офис на Спиди. Още веднъж - за целта, трябва да влезете в профила си и да редактирате адресите за доставка, да добавите удобния ви такъв за Спиди. Допълвам споделеното от Miriel, че офисът трябва да е работещ в събота (аз мислех, че всички са така, но..), ако правите поръчката днес, препдолагам ако я пуснете през уикенда, няма значение.

Дзен в изкуството да пишеш е налична. Поне на мен така ми я дава.  Peace
А мойта доставка излиза 5лв и горница.  #Crazy Егати. Това си е почти една книга на половин цена.  Crossing Arms Laughing
Много ме е яд! Аз като поръчвах я даваше изчерпана.. Sad За доставката, погледни по-горе за следващ път..

# 729
  • Пловдив
Здравейте! Не знаех, че има такава тема и се радвам, че я намерих.

От половин час пробвам да направя каквото и да е на сайта на Сиела, но изобщо не работи - нито търсачката, нито книгите се отварят.

# 730
На мен сайтът на Сиела не ми се отваря. Дава ми 504 Gateway time-out...

# 731
Дзен отново е налична  Peace

# 732
Успях! Този път пазарувах основно съвременни български автори.  Peace

# 733
Как отсявате само книгите на Сиела да се виждат?
Аз като задам в търсачката "Сиела" и ми излизат само 5 страници с книги, а вчера излизаха над 100 страници.

Дали нещо не се бъгна сайта? newsm78

Редактирам се - оправи се, явно е било временен проблем със сайта.

И аз търсих такава опция но не намерих. Явно няма. Затова си харесах книгите от страницата на издателството и след това ги намерих в онлайн книжарницата. Друг начин не намерих.

# 734
И аз така направих. Много неудобно търсене. Трябва да има и по издателства  Simple Smile След 10 работни дни ще пристигнат.

Общи условия

Активация на акаунт