Промоции на книги - Тема 3

• 110 551
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Над търсачката има "Разширено търсене". Когато зареди, можете да въведете в полето за "Издател" Сиела и търсачката показва само техни книги.

За протокола - след малко бъгаво и трудно зареждане на сайта в крайна сметка успях да се логна и да поръчам две книги. Доставка до адрес в гр. София - 2,95 лв.
Аз съм много доволна от тези промоции и съм благодарна, но е факт, че трябва да си оправят сайта от Сиела. Всеки път хората се оплакват и има проблеми.

# 736
И аз забелязах, че е много неудобно да се търси в сайта им...  #Crazy Вени, аз не намерих тая опция, за която говориш.  Mr. Green  ooooh! Ама не ми се рови вече. Следващия път.  Grinning
Поръчах като гост и сега има да се чууууудя дали съм направила нещо. Ни имейл, ни нищо. Но май и на други им се беше получавало така и всичко си беше наред, доставка имаше.  Laughing Записах си номерчето на поръчката, ако вземе, че стане нещо..  Whistling

# 737
Лично аз нямам нищо против и 20 да се забавят. Тъкмо за следваща заплата:) Другата седмица идва и озон и панаира и...трябва сериозно да пресявам:(

# 738
Хъм, на мен до един офис ми даде 3.40, а до другия 5.60 ....
Изчерпаха се две от заглавията само докато си изпия кафето.

# 739
  • 2 етажа над тавана
Над търсачката има "Разширено търсене". Когато зареди, можете да въведете в полето за "Издател" Сиела и търсачката показва само техни книги.

Да, аз точно с разширеното търсене бях пуснала по издателство, но явно към онзи момент е имало проблем. След това се оправиха нещата.

# 740
  • Mostly in my mind
Мери, никога досега не съм получавала мейл.  Mr. Green

# 741
Аз отдавна не бях, но този път получих. Simple Smile

# 742
  • на североизток от Рая
 Много бързо си направих поръчката и аз. Три книги поръчах, доставката ми е 3.78 лв. И имейл получих, че е експресна доставка. Не бързам да ги получа, но ще се радвам да са при мен час по-скоро. Все си казвам, че ще пропусна промоция, но и този път не се сдържах. Липсва "Аскетика" на Казандзакис. Ще си чета тази от библиотеката.

# 743
  • Sofia
И аз направих поръчка като гост, но получих мейл. Пише, че доставката ще е за 1 ден. Може ли да се вярва на това?

# 744
Момичета, аз влизам в сайта, но как да стигна до намалените на 50 % книги, не що не мога да се ориентирам.

# 745
  • Mostly in my mind
Нощна птица, доставката е експресна /за ден, не за два както е икономичната/, но когато стигне до офиса на фирма Спиди. Дотогава може да мине и седмица. Може и повече, може и по-малко. Simple Smile
Мари2002, аз разглеждах книгите от сиела.бг и после от търсачката в сиела.сом ги слагах в кошницата. Друг начин не открих за селектиране само на едно издателство. Малко кофти, ама...

Едит. Вени е сподела по-нагоре начин. В търсачката пишеш Сиела. Получава се. Simple Smile за другия път ще знам    Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 07:37 от Лолита

# 746
Не знам дали сте коментирали, но какво стана с постоянните -25% на e-zona?? Cry Скоро пуснах голяма поръчка по инерция и въобще не погледнах, после чак установих, защото сумата все пак ми се видя висока, и само една единствена книга ми беше намалена! Забелязах по-предния път, че не всички бяха с 25%, но все пак имаха -20% или -15%, питах ги, казаха, че с различните издателства имали различни уговорки и няма какво да направят. Обаче сега почти нямат намалени книги!
Сиси, и аз се изненадах като теб! Редовно поръчвах оттам и когато дъщеря ми си забрави една книга в парка (25 лв. корична цена) я успокоих, че пак я ще вземем с намаление от зоната, но уви! Сега ровя по заглавие и търся по сайтовете, но отнема много време.
От "Сиелата" не е налично, каквото търся или не се продава онлайн.

# 747
  • на североизток от Рая
 Получих СМС от Спиди утре да си чакам книгите. Колко са бързи, и този път съм приятно изненадана.  Simple Smile

# 748
  • на последния етаж
Получих СМС от Спиди утре да си чакам книгите. Колко са бързи, и този път съм приятно изненадана.  Simple Smile
И аз. Поръчах в петък. Simple Smile

# 749
И аз поръчах в петък сутринта, но засега ни вест, ни кост.

Общи условия

Активация на акаунт