Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема182

• 54 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • на Морето
Привет,момичета!

Толкова цветно и празнично беше вчера навсякъде из социалните медии!И Мурат и той слънчев,позитивен!Колко хубаво се получи,че на рожденния си ден снимаше на такова прекрасно място и такива прекрасни сцени!💍🎀🎈
Не забрави и феновете си!Много хубави думи казва и си личи че са от сърце!
Всички клипчета са супер,а пък това на Мари.......ммммммм!😍😍😍😘😘😘❤

# 646
Привет на всички!  Hug

Днес имах работа из града и е прекрасна пролет! Зелено, всички кафета са изнесли маси, красота! Пред Народното събрание е пълно с жълти лалета  Peace Laughing Обаче и тук е така  Heart Eyes Хубавите снимки продължават newsm03

Наистина много добре направиха, че не ни оставиха да гадаем за финала, smile3521 newsm10 освен ако, предположението на Таня не се случи,…. но не ми се вярва, голяма гавра  #Cussing out ще е със зрителите  Laughing

Селим Б. го играе боксова круша в ръцете на Фунда   Joy Joy Joy Що ли не използват тази програма и в сцена с Картал  hahaha hahaha hahaha

А на този кадър

се питах, Мурат толкова ли е респектиран от гаджето на Мерием, че не я прегръща, докато не видях, че всъщност в ръцете му е Османчик  Laughing Heart Eyes Тези двамата как ще се разделят не знам, от сега ги мисля  Thinking Peace Laughing Голяма скръб ще е  Sad Laughing

Като споменах гаджето на Мерием – една клюкиня, но колко е истина само те си знаят  Peace

Скрит текст:
Альп Озджан и Мерьем Узерли решили провести лето в Сан-Тропе. Чтобы дочке Мерьем было удобно, Альп арендовал виллу с прекрасным садом.
Ради самой люксовой виллы Сан-Тропе Альп будет платить 8000€ в месяц.
Мерьем очень обрадовалась, и совсем недавно она ездила с любимым,чтобы посмотреть виллу.
У Альпа есть офис в Сан-Тропе. Летом он часто летает в Францию.

Перевод: Мустафа Абдирахимов
Специально для: https://vk.com/meryem_club

Хубава вечер!

# 647
 Поли, Марти  Hug Hug

Марти, вече достатъчно добре ни показаха, че има кой да седне на другия стол Peace Пък сватбар го раздава Картал, така че ще имаме пълен хепи енд, което е добре. Поне това дължат на драгия зрител...

С Мерием не знам дали ще се разделят трудно. newsm78  Мурат каза, че края на един сериал е начало на нещо ново. Simple Smile Явно няма да му липсва твърде този проект, но с Каан/ Османчик трудно ще се разделят. Heart Eyes Много са сладки на видеото с тортите и големия нож. Joy Joy Joy Joy Каан с характер, иска сам да се справя. hahaha hahaha hahaha

Фатма продължава с проектите... Simple Smile

А на въпросната анкета, която Марти пусна, може да се гласува постоянно, без да се изчаква време с  функцията "инкогнито". Разликата е стопена значително, но Мурат все още е втори. Трябва да се напънем малко, защото не мога да се съглася с Баръш на първо място/нищо, че му гледам сериала Simple Smile/. Има да се учи още много от батко си Мурат. Heart Eyes Първо трябва да спре да намига и да се облизва постоянно. И да спре да се целува по брадата. : Joy Joy Joy Joy

Та, който иска.. нека да се влее активно. Praynig

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 20:29 от Tsarinna

# 648
От инстаграма на Мурат - той май е на мач  newsm78

Dünden kalan 👊 Kardeşlik...

И от инстаграма на мениджърката на Нургюл

O kedi buraya gelecek 😜😍😂 @nurgulyesilcayy

А това е от оператора на Кралицата

Към тази не е написал, че е от сета, но локацията е същата като на сутрешната снимка

Поли, ти да не си пак на пътешествие някъде?  Grinning От вчерашните ти поздравителни колажи за Мурат третият не се вижда при мен и качих само двата на страницата. Ако искаш, пусни го пак, за да го добавя.

Марти,  Hug И аз се чудя как ще се разделят Мурат с малкия Каанчик - такава игра са му ударили през последните седмици, ще им липсва и на двамата със сигурност. А на днешното клипче са толкова миличики и двамата, не мога да спра да го гледам и периодично си го пускам отново.  Grinning В моя профил са го споделили 27 човека, което не ми се е случвало до сега, но пък то си заслужава.  Peace

За лятната ваканция на Мерием във Франция и аз попаднах днес на подобно инфо - явно ѝ е харесало, докато са снимали в Грас.  Grinning

Скрит текст:
"Мерьем Узерли проведет лето на вилле, которую арендовал ее возлюбленный. По слухам, новая любовь актрисы, для своей девушки и ее дочери, снял виллу ,чтобы они чувствовали себя комфортно во Франции. Все летние каникулы актриса проведет во Франции."

И още една статия за нея четох при рускините тези дни, но нали бяла празнични, не ми се щеше да я слагам. Може да са само клюки, може да има и частична истина - кой да ти каже? Аз се учудих, защото е от руски сайт, а по принцип рускоговорящите много я харесват заради Хюрем. Но те са вземали инфо от турските медии, та сигурно затова... И явно е писана след първите епизоди на Кралицата, но не е от сега.

Мерьем Узерли: не слишком хороша для королевы

http://tv.ua/news/showbiz/81721-merem-uzerli-ne-slishkom-khorosh … lya-korolevy.html

Таня, освен Фатма и други продължават да комбинират Мурат с Фахрие, ама в компанията и на продуцента Тимур Савджа, режисьор Джевдет Мерджан и сценариста Керем Дерен.  Laughing

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:39 от Alex_B

# 649
Танче,  Joy Joy Joy вече мислим еднакво. Точно реших да припомня за анкетата и видях, че ти си се сетила. Ако имаш време обаче, моля те обясни каква е тази функция "инкогнито" newsm78 #Crazy Rolling Eyes Може и на лични  Peace Аз утре пак съм цял ден в движение, но вечерта мога да я приложа  Peace

Ето линк за анкетата  Peace

https://t.co/9FojsFQtaZ

Алекс,  Hug прочетох, но то е сглобено от клюките на жълтата преса. Клипчето и аз го гледам периодично, много настроение има  Heart Eyes Но ми направи впечатление и неподправеното топло приятелско отношение на Мурат и Мерием и това ме радва  Heart Eyes То си личи  Peace
 А жълтата преса се чуди какво да измисли  Mr. Green #Cussing out #2gunfire Край няма  smile3514 newsm61 smile3514
Скрит текст:
Сега пък развеждат Бергюзар Корел и Халит Ергенч.

https://t.co/28aKqmcBlF

Забравих - тази вечер пак има серия на Game of Silence, а първата серия е влязла в световния тренд.  Laughing Много активни фенове имат.

Скрит текст:

Отзиви за първата серия на американците  Laughing Heart Eyes

И една странна снимка от Селим Б.  #Crazy Не знам кой е другият, може да е и Картал

И правилно мисля!  Joy Joy Joy

Сигурно е честитка за рождения ден!  #Crazy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 22:55 от martali

# 650
  Марти, за кое точно мислим еднакво, не разбрах, но няма значение. newsm78 Joy Joy Joy Не за Мерием, със сигурност, остава за Мурат. hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
В браузър хром от настройки/трите чертички в десен горен ъгъл/,  в новия прозорец, който се отвори с инкогнито функцията, се поставя линка и така всеки път. Отваря се винаги една реклама, поне при мен е така, която затваряте и тогава се гласува.

Ако има въпроси, питайте Simple Smile

# 651
Танче, благодаря.  Laughing Мислим еднакво за анкетата  Joy Joy Joy

# 652
Танче, благодаря.  Laughing Мислим еднакво за анкетата  Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10... и за Мурат hahaha hahaha hahaha hahaha

Успех на всички! Че фенките на Баръш мнооого се събудиха пак Mr. Green Бяха паднали на 600 разлика, сега наближават 2000 Mr. Green

# 653

Забравих - тази вечер пак има серия на Game of Silence, а първата серия е влязла в световния тренд.  Laughing Много активни фенове имат.

Скрит текст:

Отзиви за първата серия на американците  Laughing Heart Eyes

И една странна снимка от Селим Б.  #Crazy Не знам кой е другият, може да е и Картал

И правилно мисля!  Joy Joy Joy

Сигурно е честитка за рождения ден!  #Crazy Joy Joy Joy

Марти, не си познала - снимките са от инстаграма на Селим Бйрктар и на Бурак Дениз/Мерт - пак са си правили шегички на сета.  Laughing  Първо Дениз качи снимка, а на Селим е в отговор на нея.  Grinning Чаках някой да напише нещо, за да ги сложа, че много ми стана дълъг предният пост, т.е. много снимки щяха да станат.  Ето и текстовете към тях:

Към снимката на Бурак...

Abi setten cag?r?y..ahh!! ????????...

... и към тази на Селим

Ama benenaaaaa @_burakdeniz ??

Американският сускунлар наистина е имал голям зрителски интерес. Четох коментари под постове в инстаграма им и всички бяха много положитлни от сорта на: страхотен, нямам търпение за следващата серия, отдавна не съм се вълнувал така за сериал, много интригуващ и различен, невероятна история и т.н. Намерих качената серия в сайта на NBC, но ми казва, че не е достъпна за моята локация.   Mr. Green И на няколко места в ютюб, но навсякъде ми искаше да съм абонат, а, за да се абонараш искат плащане - от 45 до 75 долара бяха тези, на които попаднах. Надявам се все някъде да се появи и пиратски вариант.  Grinning Следващият епизод е тази сутрин в 5 ч. бг време.

А на мен ми стана любопитно Мурат на какъв мач е бил и се порових малко за инфо - снощи е имало сблъсък между любимия му Галатасарай и Фенербахче, който е завършил 0:0. И като гледам дрехите, с които е облечен, са същите като на снимката от снощи - значи е отпразнувал рождения си ден на мач с приятели.  Laughing Ето инфото на български. Добре, че неговите любимци не са паднали, че да му развалят вечерта.  Grinning

http://www.novsport.com/news1907461_1106.html

Събрах двете снимки, за да се убедя, че наистина е с едни и и същи дрехи.  Grinning

Да сложа поне и трейлър за 2 еп. на американския Сускунлар, който се нарича "Кръвни братя", докато не съм го загубила из нета.  Grinning

Game of Silence 1x02 Promo "Blood Brothers" (HD) This Season On

https://www.youtube.com/watch?v=F14pIuFrYHY&nohtml5=False

Сетих се да погледна и из тракерите как стоят нещата с новоизлъчените американски сериали.

Скрит текст:
Успях още от първия опит в Замунда.   Joy Joy Joy  Надявам се в скоро време да започнат и да го превеждат. На когото му е любопитно, може да погледне. Аз вече си го свалих - отне ми по-млко от минута защото е кратичък - 313 МВ, 42 мин.

Game of Silence S01E01

http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=474410&hit=1&t=tv

Не знам защо този линк се променя като го публикувам тук и не може да се отвори. Може да го намерите направо в търсачката на Замунда като напишете заглавието - веднага излиза.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 01:24 от Alex_B

# 654

Добро утро в петък!

Последен работен ден за седмицата, посрещнете го с усмивка и топло кафе.

# 655
  • На юг от тук
Добро утро!
Хриси и на теб спокоен ден.Сядам да правя компания на Мурат и да релаксирам с прекрасните Родопи.

# 656
Добро утро и от мен!  Хриси, Кати, ейййй на тази полянка ше си изпием кафето с Патрона... Simple Smile     Желая ви един прекрасен последен работен ден, без вятър, защото нас ще ни отнесе... Ужасно е! И не забравяйте анкетата!!!

# 657
Привет и от мен! Hug

Хриси, довела си ни слънчев Мурат.  Hug

Таня,  Hug И при нас духа ужасен вятър, но пък за почивните дни ни обещават лятно време, ще го преживеем някак днес.  Grinning

Каанчик май вече е тъжен от предстоящата раздяла.  Sad

😘✌🏻🍭🍀🎈😋photo by @ozayozguler #geceninkraliçesi #geceninkralicesi #kaanirevul #osmanbulut #osmansakallıoglu #gençaziz #günaydın #goodmorning #güneşlibirgün #set #photo

А това си  е направо прощална снимка май - от официалния туитър.

Gecenin Kraliçesi’nden hatıra pozu.

В това клипче са събрали борбта с големия нож и тортата на Каан и обръщението към феновете на Мурат - пускам го пак да им се порадваме.  Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=XHxvPKuoGRc

Май Бурджу празник - Селим Байрактар е качил тази снимка в инстаграма си и ни призовава да изпратим любовта си за рождения ѝ ден днес.

Bu gün canım @_nazirella_ nın doğum günü.ona sevgilerinizi gönderin lütfen.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 12:32 от Alex_B

# 658
Озет на 15 финален еп.

Скрит текст:
NEXT
Alkan ailesinin üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmez. Esra Kartal’a özgürlüğünü verirken mutluluğunu almaya karar vermiştir, Selin talihsiz bir kaza geçirir. Hüma aşık olduğu adamla kendisine kol kanat geren adam arasında sıkışıp kalmıştır. Mert ise karanlık bir geçmişi bırakıp yeni bir yol çizme noktasındadır.. Hiç biri hayatlarına hükmeden Aziz’in ebediyen yanlarından ayrılacağını düşünmezler... Ne var ki bütün ailesini karşısında bulan Aziz’in tutunacağı tek bir dal bile kalmamıştır artık... Bu hayatta Ona mutluluk yoktur... bunu sonlandıracak tek kişi de kendisidir...

Sert rüzgarlarla savrulan Kartal, Esra, Hüma ve Mert rüzgarın dinmesiyle kendi kaderlerini yazacak kadar güçlüdürler artık.. Emanet yaşadıkları hayatlarının gerçek sahibi olmaya hazırdırlar... Bu dünyada mutluluğa giden yolun sabır, sevgi ve sükûnettin geçeceğini öğrenmişlerdir... Mutluluğu hak eden herkes gibi...

Yayın Günü: 19 Nisan Salı
Yayın Saati:20.00

И снимките - цели 8 бр.

Скрит текст:

И Мурат е качил тази първата снимка в инстаграма си и е написал, че е последният ден от снимките...  Sad

Sette son gün...#GeceninKraliçesi

Озета с превод на руски

Краткое описание к 15, финальной серии "Королева ночи"

Черные тучи, нависшие над семьей Алкан, все никак не уйдут. Эсра, беспрепятственно отдав свободу Карталу, приняла решение забрать у него его же счастье. С Селин происходит несчастный случай. Хюма находится перед выбором между своей любовью и человеком, который стал для нее опорой все эти годы. А Мерт вычеркивает темное прошлое, и стоит на пути к новой жизни.
Никто не мог подумать, что Азиз, человек, который имел власть над ними, может покинуть их. У Азиза в этой жизни больше не осталось никого, кто бы мог стать ему опорой. Для него счастье потеряно безвозвратно. И единственный кто может с этим покончить, это он сам.

Обвеянные жесткими ветрами Картал, Эсра, Хума и Мерт, после того как эти ветра утихли, стали уже настолько сильными, что могут сами писать свою судьбу. Они готовы стать хозяевами судьбы, которая им была поручена на хранение. Они узнали, что единственный путь, ведущий к счастью, лежит через терпение, любовь и безмятежность. Как все, кто заслуживает счастья...

Горе-долу познах, че двамата злодеи ще завършат или в затвора, или с куршум в главата. Осман вече го опандизиха, Азиз като го гледам как броди в тъмното с пистолет в ръка, е готов да се гръмне. На лудата Есра наказанието явно ще е да загуби безвъзвратно Картал и да гледа цял живот щастието му със Селин и сина си - семейството, за което тя мечтаеше, но няма да има. От озета става ясно, че няма да има зловещи изненади в последния момент и спокойно можем да си чакаме безоблачен финал.  Grinning

Нощес изгледах първия епизод на американския Сускунлар, преди малко погледнах, но не са качили все още втория.
Скрит текст:
На мен ми хареса, макар и непрекъснато да сравнявах актьорите с турските им оригинали - е, то е ясно в чия полза беше предимството.  Grinning Но, като цяло е добре направен, следват сюжетната линия, даже някои сцени са много сходни - веднага се сещаш за кои става въпрос в турския вариант и си ги представяш. Е, имаше една секссцена в началото, която си беше откровено еротична типично по американски и такова нещо при комшиите в сериал посмъртно не може да се случи.  Joy Joy Joy Веднага си представих Еджи да размята бикини, а Бирсен да вири крака и направо се разсмях с глас.  hahaha hahaha hahaha Кети, и тяхната Аху е рошава и размъкната, даже нашата ще ти се види като принцеса в сравнение с нея.  Mr. Green Някак по-възрастна и груба ми изглежда тази актриса, не ми се покрива с образа на младо и невинно момиче от бедния квартал, но нейсе...  В торента пишеше да не се задават въпроси за субтитри, когато е готов преводът, щели да бъдат добавени. Това ми дава надежда, че наистина ще го превеждат и аз мисля да го изгледам и да видя дали и по-нататък ще се придържат толкова към оригиналния сценарий. Аз и сега разбирам повечето от това, което говорят, много повече от турския,  Laughing но ще е различно, ако го има с пълен превод. Забелязах, че Тимур Савджъ е изписан първи като изпълнителен продуцент, след него има изредени още няколко от американска страна. Явно наистина работата им е съвместна. А шоколадовият им Ибо нощес преди и по време на излъчването на втория епизод си е правил чат с почитателите в инстаграма си. Много добри отзиви и коментари има, а той наистина е отговорил на някои въпроси. Помислих си колко добре би било, ако и Мурат правеше същото - щеше да се взриви нета направо.  Joy Joy Joy

Не се сдържах и щракнах няколко снимки от онази сцена, за да разберете за какво иде реч  Joy Joy Joy

Ето къде се мъдри името на Тимур Савджъ.  Grinning

Преди малко прочетох това при рускините, после го видях и в туитър. Слагам го само за сведение. Току виж пък се окаже вярно?   Grinning newsm78

А вот и новый сериал Халита Эргенча.

Эргенч наконец-то дал добро на новый проект.

Как сообщает программа "Между двумя женщинами " продюсерская компания 03 Produksiyon, которая снимает сериал "Королева ночи" , договорилась с Халитом Эргенчем по всем условиям. Подписи будут поставлены в понедельник. Новый сериал имеет название "Измир 1918", актер будит исполнять роль героя, которого любит нация.

Режисерами будут Ягмур и Дурул Тайлан , продюсер Нермин Эроглу. Сценарий пишет Нуран Эврен Шит. Съёмки сериал будут проходить на съёмочной площадке сериала "Филинта" . А вот кто составит партию Халиту - интересный вопрос.
Выяснилось, что имя Нургюль Ешильчай фигурирует в списках на главную женскую роль.

https://gecce.com/haber-iste-halit-ergencin-yeni-dizisi

Интересно братята Тайлан пак ли же режисират само първите два епизода, както направиха в Кралицата?

И веднага започнаха да се вихрят фенските фантазии.  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 17:46 от Alex_B

# 659
 wavey wavey wavey

Хриси,  Hug Кати,  Hug Танче,  Hug
Алексче,  Hug
  Heart Eyes пак си ни донесла куп интересни неща! Влизам, за да ти дам възможност да продължиш  Heart Eyes Видях това инфо за Нургюл, май скоро ще разберем дали е истина  #Crazy

На мен ми е малко тъжно за "Кралицата" и съм като Каанчик  Rolling Eyes Thinking ooooh!

Дано да чуем нещо и за Мурат, за филм имам предвид  Peace скоро  Praynig Praynig Praynig

Един ретуит от него за американските сусове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт