"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 925
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Днес Османчо ме изкефи как каза на Ейлюлчето,че той не е простата Фериде ,та да му говори така... hahaha
ААА,таз Бахар  ooooh! какво трошене на хапчета му дръпна,та чак не и остана време да разбърка айряна...
Момичета,нещо съм изпуснала някой моменти и не ми е ясно,какво е станало м/у Умут и Лейля защо се гледат така...харесват ли се вечеее  newsm78

# 616
Бахар така се появи все едно е пробягала целият град, а се появи за 5 минути Joy .Не знам тоя техният квартал някъде в покрайнините на града ли е,а Бахар и тя уж беше някъде в покрайнините.Абе много странно и къщата на Козан и тя е в покрайнините.Май нищо не се развива в града, всичко е в покрайнините. Thinking

# 617
Даа, дъвкали сме как е снимано в някъв селски квартал извън Анкара. В пети сезон има много повече сцени в града.

# 618
А къщата на Козан в покрайнините на Анкара ли е или е в някое село?

# 619
Не знам, на мен ми прилича на нещо като вилна зона над града.

# 620
  • Велико Търново
Какво стана днес, момичета? bouquet

# 621
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Днес ''дългият нос'' на Осман подуши смраднята около Ейлюлчето и едното му око се поотвори... Mr. Green Две лисици една срещу друга box tooth
Да сме живи и здрави след 1-2 години да видим как ще се ''заобичат''... Laughing
 art deco  thumbsup Hug

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 18:09 от susy

# 622
Ами днес Бахар най на края избяга,като сложи приспивателно в  айрана на охраната и го приспа.Прибра се и разказа всичко.С полицията отидоха до къщата в която я държаха но нямаше никой.Шахин обаче намери броеницата на Джесур и се усъмни.
Джунейт и Фериде намериха в касата на Тунч един ключ и се чудиха от къде е(и пак им хрумна гениалната идея че всичко е измислено от тунч и той умишлено се крие),разбраха че ключът е бил от един склад където Тунч е занесъл неща от своето минало(тоест неща от живота му с Ейлюл)
Преди това дойде комисаря и донесе резултатите от ДНК теста,оказа се че трупът не е на Тунч.
Лейля се съгласи да се омъжи за Саит.

# 623
  • Велико Търново
Благодаря ти, Наде Hug

# 624
Забелязахте ли във вчерашната серия Умут как загледа тоя извратения дъртак, чичото на Лейля? Ще има кютеци май.

# 625
Както въздъхваше Ханданчето: "уф беее, уф беееееее" ще ги изям тея двамата- Умут и Лейля  Laughing

# 626
Даа, готинки са. Гледат се като рибки. Аз съм изпуснала те кога успяха да се влюбят?
А на Шахин погледа не мога да го схвана. За себе ли се тревожи, че може дъртия му задник да умре, или за семейството си?
Усещам, че ще им донесе само нещастия. Оня козелан Берат като почне и той да рови ще става интересно.

# 627
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мдаааам! Образът на Шахин взе да олеква.Дойде силен-вилен като сущий мафиот.С едно обаждане решаваше нещата.А сега се оставя оня червей Берат да го изнудва,чуди се къде е Джесур, сякаш не може да сложи някой да го следи нон стоп... ooooh!
Май ще излезе егоизтично копеле #Cussing out
Да вземеш орган от детето си, да го подложиш на риск и после цял живот да е на лекарства...Много е прав Кемал...  Naughty

# 628
Препоръчвам ви да гледате в ютуб епизод 1000 от днес,последните 10 -15 мин.,много хубав момент е  Heart Eyes

# 629
Онлайн, огромно благодаря. Поплаках си чак, това теябва да е финала на филма, но доколкото разбрах е само сън на Бахар или греша? Всички бяха толкова щастливи... Жената до Умут Лейля ли е? Дано скоро да има финал на филма, по лесно ще се гледа

Общи условия

Активация на акаунт