"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 913
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  Grinning

Изгледах го набързо... Всички са живи и здрави (освен Тунч...)...., същият квартал и къщи..?? Шахин е със Севги, Йълдъз с Ферман, Фериде и Джунейт с момиченце, Бахар и Кемал с порасналото им момченце, Умут и ново момиче, бащата на Ейлюл и Фериде.... и нови герои!...Но, последните минути, бяха наистина хубав сън на Бахар!    Peace
Но смятам,че не е финал на сериала! Peace

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 06:13 от vera17

# 631
Момичета, това не е Лейля. Това е нова приятелка, която се появи някъде в последния месец-два на пети сезон.
Изгледах го тоя сън на Бахар, супер е. Според мен сценаристите са си направили малко радост за окото на драгия зрител след всички гадости, които се случиха в последния сезон.
Ейлюл и рехабилитатора са много сладки. Гюнеш много бързо порастна. Heart Eyes
Много се радвам, че събраха Бахар и Кемал отново. Дори имаше спекулации преди началото на 5 сезон, че Бахар ще умре. Сега като ги гледах си мислех, че Гайе и Мерт Алтънъшък толкова добре са свикнали с образите на Бахар и Кемал, че човек би си помислил, че наистина се обичат.  Heart Eyes

# 632
Чакам днешния епизод с нетърпение

# 633
Може ли като свърши да драснете няколко реда какво се е случило, че днес няма да имам възможност да гледам?  Cry

# 634
  • Велико Търново
Обрязаха малкия Юсуф Wink, на излизане от болницата Бахар видя Джесур и разпозна похитителя си, но докато го посочи на Кемал, оня се качи в колата си и замина. После правиха мини тържество в дома на Севги - за обрязването на бебока.
Ейлюл се върна с гръм и трясък в дома на Козан Laughing - позова се на законите, според които, докато не са разведени, Джунейт няма право да не я допуска в общия им дом, и не само това - ами и не трябвало да я доближава на 300м. Тъкмо Джунейт спретна изненада на Фериде по случай рожденния й ден - покани я в градината, беше купил торта, и оная фурия пристигна с Алпер, и с оня, редовния полицай - за съдействие Wink Осман - не мога да го разбера, каза на Ейлюл, че ако иска да си върне Джунейт, да спре делото срещу него/за ограничителната заповед/, а на Джунейт каза, че ще й купят къща, за да не стои на улицата, а като се роди бебето, ще направят ДНК тест и ще се разбере чие е. Ейлюл каза на Алпер, че Зюхре е майката на Тунч, подготвя "изненада за семейството" и най-вече за Осман.
П.П. Джесур ми прилича малко на Тончо Токмакчиев Wink
Лейля си избира булченска рокля, Умут я придружава/ хич не ми харесва с този мустак Confused На излизане  от магазина, тя се беше отнесла и щеше да я блъсне кола, Умут я спаси. На нея хич не й се жени, и й минават разни суицидни помисли...Ама и този Саит е ужасен противняк...
Не мога да разбера защо Йелдъз е в такава депресия Thinking изпуснала съм нещо...

# 635
  • ГО
С Феридето имаме рожден ден днес  Joy

# 636
*Biskvitka*,  Йелдъз разбра, че се омъжила за Ферман благодарение на родителите си, които са платили на Дария да се махне и че Ферман не я е обичал. Чувства се предадена от баща си най-вече<тя знае, че Зюхре прави каквото нареди Осман>, от Ферман за изневярата и че никога не я е обичал, от Фериде, защото според нея тя е осигурявала терен<така да се каже> за изневярата, от Джунейт, защото е знаел за Ферман и Дария, а не е казал на нея. Затова е в такава депресия.

# 637
  • Велико Търново
Благодаря ти за разяснението bouquet

# 638
И аз благодаря за информацията! bouquet

# 639
Да,това беше сън на Бахар,и между другото празнуват 1000-я епизод.То и аз  се разплаках като го гледах,ама то всеки ден с тях  Wink,утре да ги срещна някъде и сигурно ще им се обадя,и то както незнам турски.

# 640
Препоръчвам ви да гледате в ютуб епизод 1000 от днес,последните 10 -15 мин.,много хубав момент е  Heart Eyes
    Благодаря, onlinebouquet Наистина, сцената е много трогателна.  Peace Предполагам, че сънят на Бахар е специалният символичен поздрав от екипа към зрителите по случай юбилейния епизод 1000.  Grinning
   Що се отнася до финала, засега изглежда се отлага в бъдещето.  Thinking
Скрит текст:

Макар че в началото на годината имаше публикации, че този ще бъде последния сезон на сериала и сценаристите вече са измислили края му. Пишеше даже, че ще "занулят" едната от двете главни героини(Бахар и Фериде).

Преди седмица се появи информация, че последният епизод на пети сезон ще се излъчи в Турция на 1 юли, а наесен, през втората половина на септември, ще започне новият, шести, сезон на "Beni affet".
   Още преди две години, когато е заснет 500-ият епизод, продуцентите са се зарекли, че целта им е да достигнат до 1000. Grinning Събитието тогава е отбелязано с пищно тържество в Анкара. Ето няколко любопитни снимки от купона. Някои от актьорите са с половинките си - съпрузи, съпруги или гаджета...
Скрит текст:

Йозгюр Чобан (Тунч) и Гамзе Игдироолу (Ейлюл)

Осман Шенозан (Шахин)

Дениз Евин (Умут) и Гамзе Тургут Евин (Бахар)

Джерен Ялъзоолу (Кадер)

Мерт Алтънъшък(Мехмед Кемал)

Хазал Филиз Туналъ (Лейля)

Мурат Данаджъ и Шейма Коркмаз (Джунейт и Фериде)

Нусрет Шенай (Осман Кузан)

Вероятно сега, за "хилядарката", са си спретнали още по-грандиозна веселба...  Party

А това е резюмето на предстоящите епизоди у нас.  Peace
Скрит текст:

Арестуват Бахар, чака я тежка присъда!

В следващите епизоди на "Прости ми" Ейлюл разкрива ужасната тайна на Зухре – Осман Кузан изгонва жена си, а Ейлюл губи най-ценния си коз, опеката на свекъра си...

Бъдещият бивш свекър на злосторницата сключва сделка с нея. Купува й имение в замяна на оттеглената жалба. Целият клан Козан единодушно решава да поискат ДНК-тест след като бебето й се роди. Но Ейлюл няма намерение да спре – тя знае, че Зюхре е майка на Тунч и с тази тайна смята да нанесе следващия си удар. За да запази мълчание, поставя условие да прокудят Фериде. Но здравето на Зюхре се влошава и тя не е в състояние да изпълни обещанието си. Вбесената Ейлюл разкрива на Осман истината за незаконнородения от съпругата му Тунч. Това предизвиква грандиозен скандал, но, в крайна сметка, тя не спечелва нищо! Гордият Козан изгонва и Зухре, и Йълдъз само, защото се застъпва за майка си.

Малко преди да обявяват Саид и Лейля за съпрузи, враговете на мафиота атакуват дома му. Той предава булката на Умут със заповед – да се погрижи за нея. Полицията арестува младоженеца.

Джунейт разказва на баща си, че Зюхре не му е изневерявала, а е била изнасилена и така е забременяла с Тунч. Но Осман е непреклонен и не вярва на тази история. Подава молба за развод, а жена му посяга на живота си. Опитът й за самоубийство,за щастие, е неуспешен.

Джесур продължава да се опитва да отстрани Шахин. Готов е на всяка цена да попречи на Бахар да дари бъбрек на баща си. Умут отказва на Лейля да я пусне. Не отстъпва на молбите й, защото бил дал обещание. Води я в дома на майка си и я представя като своя съпруга.

Ейлюл губи и последната капка доверие от страна на Осман и той я изхвърля завинаги от сърцето си. Старият Козан се превръща в заклет неин враг. В дома на Бахар пристига непознат, който твърди, че тя и мъжът й му дължат пари за поредната имотна сделка. Това е клопка на Джесур. Хората му я пленяват и подават сигнал в полицията.

Бахар трябва да преодолее ново тежко изпитание – обвиняват я, че е наръгала непознатия. Ако не се намерят доказателства в нейна полза, я чака тежка присъда...

# 641
 Grinning

Много ми беше приятно да видя снимките им в реалния живот, AfroditE !
Същите са и в сериала!  Laughing bouquet

# 642
И аз благодаря на AfroditE за интересната информация  bouquet
Направи ми впечатление, че всички са облечени в черно, вярно че е прието за официално облекло, ама като на погребение  Thinking

# 643
А някои знае ли какво става занпрвд с Умут и Лейля...защо има пак нова до него?

# 644
  • София
Мдаааам! Образът на Шахин взе да олеква.Дойде силен-вилен като сущий мафиот.С едно обаждане решаваше нещата.А сега се оставя оня червей Берат да го изнудва,чуди се къде е Джесур, сякаш не може да сложи някой да го следи нон стоп... ooooh!
Май ще излезе егоизтично копеле #Cussing out
Да вземеш орган от детето си, да го подложиш на риск и после цял живот да е на лекарства...Много е прав Кемал...  Naughty
Peace
Ами Севгито!? Да не дава Бог такава майка! Дали заради приятелка /Назире/, дали заради зет /Берат/, дали заради съпруг /Шахин/, винаги е готова да жертва детето си! Отврат!  ooooh! ooooh! ooooh!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт