Акушер-гинеколози Варна - 8

• 166 192
  • 817
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Моя роднина ходи при доктор в Шумен, известен и добър бил, ако не ти е далеч мога да питам за координати.

# 181
Може ли да ми препоръчате репродуктивен гинеколог ? Опитваме 10 месец ,без резултат. Ориeнтировъчно ,колко парички да подготвя,едва ли ще си издействам направление? И всъщност каква е процедурата? Изследвания ли ще ми/ни назначат? Може ли моя да ме придружи? Смисъл само в мен ли ще търсят пличината? Съжалявам за малоумните въпроси...

Личното ми мнение, базирано на опит е да ти кажа да се насочиш към Плевен или София , във Варна са много много далеч от репродуктивната медицина .... за съжаление  Tired

Иначе, се пускат изследвания при теб - хормони,цветна снимка пак за теб, но е хубаво  да пуснете и спермограма на твоят мъж, за да се действа и на двата фронта, няколко месеца е добре да ти се прави фолуколометрия за да се види Овулация, жълто тяло, яйчници и да се прецени с какво да се започне  Peace

Моя съвет е да се изследвате за хламидии, уреа и  микоплазми и двамата , МБ и за двамата, при теб и цитонамазка ако нямаш от тази година  Peace

# 182
Далеч са ми за съжаление Confused
Изброените по ЗК ли минават?

# 183
Далеч са ми за съжаление Confused
Изброените по ЗК ли минават?

В репродуктивната медицина нищо не минава по здравна каса  Peace

Щом са ти далече не знам кое е по малкото зло : Александров АГ или да видиш при някой от лекарите в Майчин дом ......  ooooh!

# 184
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Таня, ти изобщо правила ли си някакви изследвания?При обичаен АГ си пусни микробиология, цитонамаска и останалите венерически,  после чак ще се гледат хормоните,  за цветна снимка пък е съвсем рано да се говори,  ако друго още не е правено.
Много грешно е директно да се подхожда,  че проблемът е в жената също така.Нека ТМ да направи спермограма.Ако се окаже в него проблема,  няма смисъл теб да тормозят при хубави изследвания примерно.
Минала съм през подобно нещо и за моя радост не се стигна до репродуктивна медицина, макар че се получи след няколко години.

# 185
Не съм.Значи като за начало, да се доверя на добър АГ и ако е необходимо да потърся репродуктивен? Правилно ли разбрах? Simple Smile

П.с. АГ нищо не ми е назначавала ,тъй като не ме взема на сериозно . Отсича -млада си ще стане. Дотам.

# 186
Не съм.Значи като за начало, да се доверя на добър АГ и ако е необходимо да потърся репродуктивен? Правилно ли разбрах? Simple Smile

И пуснете спермограма  Peace

# 187
  • Вестерос
От кой град си? Може да си пуснеш различни изследвания, взема проба аг-то ти и ги даваш към Генетика лаборатория за изследвания, не са евтини обаче.

# 188
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

И пуснете спермограма  Peace

Да, точно  Peace
А, микробиологията и цитото могат спокойно да си минат по ЗК.Явно на твоят АГ не му се занимава.
Това с млади сте и бързате го слушах....добре, че не чакахме прочутите 2 години и първо пуснахме спермограма...Оказа се, че само младост не стига понякога.А, понякога е просто стрес и се надявам при вас да е така.

# 189
  • Варна
При тези думи на АГ просто си иска смята..
Ние преди да започнем бебеправене си правихме изследвания, за да сме спокойно, че всичко е наред и просо да чакаме. Не само да знаем, че няма да има пречки, а и да сме спокойно, че сме здрави. Стандартните и профилактичти изследвания можеш да пуснеш при АГ като контролен преглед. ТМ една спермограма. Това правихме поне ние. Ако всичко е наред(Дано!) може наистина да е въпрос на време, но ако не е нещо наистина вече търсите репродуктивен. В София наистина са най-добрите като за всяко неща. В МД за д-р Сариев съм чувала дабри отзиви както и за д-р Борис Яков, но той в момента не е тук.
п.с. много често при жените проблеми правят хормони като пролактин, които не се пускат от АГ като контролни. Ако искаш на своя глава пусни някои неща и после вече по резултатите да се прецени, но във всичко наистина трябва да участва и ТМ.

# 190
Забравих да напиша, че пак от опит те съветвам спермограмата да я пуснете в Майчин дом - разширена и по Крюгер  Peace  Въздържание 3дни, 3 дни и малко

При Александров всички СГ излизат перфектни и там няма разширена и данни по Крюгер  Peace

# 191
  • Варна
И аз съветвам за МД. Когато се чудехме ММ къде да пусне контролно всички ни насочиха на там.

# 192
Здравейте,
искам да попитам има ли някой записан за женска консултация при д-р Наталия Мирчева от ниското тяло до АГ-то. Чудя се при кой лекар по здравна каса да се запиша от там. Тези, които са по каса там са Илиев, Атанасов, Барбаянев, Владева, Мирчева и Георгиев. При известния Георгиев сигуно ще е голяма навалица и не ми се иска. Буихте ли ми дали съвет за останалите, защото не съм ги виждала и това, което знам за тях е от форума. За д-р Мирчева нищо няма казано...

# 193
  • Варна
за Атанасов съм чувала добри отзиви   Naughty

# 194
Здравейте,
искам да попитам има ли някой записан за женска консултация при д-р Наталия Мирчева от ниското тяло до АГ-то. Чудя се при кой лекар по здравна каса да се запиша от там. Тези, които са по каса там са Илиев, Атанасов, Барбаянев, Владева, Мирчева и Георгиев. При известния Георгиев сигуно ще е голяма навалица и не ми се иска. Буихте ли ми дали съвет за останалите, защото не съм ги виждала и това, което знам за тях е от форума. За д-р Мирчева нищо няма казано...

Аз съм при д-р Мирчева и съм много доволна, но има доста пациентки и не знам дали приема нови, трябва да се говори с нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт