Миналата година в края на август пих примулит нор, с цел забавяне на цикъл, на своя глава. След което започнахме опити за бебе, неуспешни до сега. От септември започнах да посещавам д-р Росица Мурад в Олимед. Според нея всичко си ми беше нормално с изключение на обърната матка. От септември започнах да получавам розово зацапване по средата на цикъла, мислех си че е овулация, естествено информирах д-р Мурад и тя се съгласи с мен. Декември месец по време на полов акт получих доста обилно кървене, което беше извън цикъла.. Исках да си запазя час за преглед, но беше по Коледните празници и не можах. По предложение на приятелка отидох при д-р Мирчева в АГ. прегледа беше истинско мъчение, за първи път ми се случи. Прегледа ме с вагинален ехограф , който (извинявам се за израза) вкара и завъртя на обратно в мен, боля доста. Каза , че е защото матката ми е много обърната. Опита да ме прегледа с коремен , но не видя нищо и се наложи да изтърпя, както и да е . Трябваше да ми идва след 3,4 дни, но след прегледа тя каза , че току що ми е минала овулацията и лигавицата ми не отговаря като за цикъл, изписа ми Ясмин за реглулиране . Дойде ми на очакваната дата и започнах противозачатъчните , пих ги едни месец. Сега съм решила да си проследя целият цикъл , най - вече какво се случва в лутеалната фаза. Но не знам къде да отида. Много моля за мнение да продължавам ли с д-р Мирчева или?
Отиди при друг, при който ще се чувстваш по-спокойна !
Аз ходя при др. Желязкова в клиниката на Петинка Цветкова ! Много съм доволна, внимателна и много обяснява