Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 867
  • 817
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Здравейте , моля за съвет, ето и моята история:
Миналата година в края на август пих примулит нор, с цел забавяне на цикъл, на своя глава. След което започнахме опити за бебе, неуспешни до сега. От септември започнах да посещавам д-р Росица Мурад в Олимед. Според нея всичко си ми беше нормално с изключение на обърната матка. От септември започнах да получавам розово зацапване по средата на цикъла, мислех си че е овулация, естествено информирах д-р Мурад и тя се съгласи с мен. Декември месец по време на полов акт получих доста обилно кървене, което беше извън цикъла.. Исках да си запазя час за преглед, но беше по Коледните празници и не можах. По предложение на приятелка отидох при д-р Мирчева в АГ. прегледа беше истинско мъчение, за първи път ми се случи. Прегледа ме с вагинален ехограф , който (извинявам се за израза) вкара и завъртя на обратно в мен, боля доста. Каза , че е защото матката ми е много обърната. Опита да ме прегледа с коремен , но не видя нищо и се наложи да изтърпя, както и да е . Трябваше да ми идва след 3,4 дни, но след прегледа тя каза , че току що ми е минала овулацията и лигавицата ми не отговаря като за цикъл, изписа ми Ясмин за реглулиране  . Дойде ми на очакваната дата и започнах противозачатъчните , пих ги едни месец. Сега съм решила да си проследя целият цикъл , най - вече какво се случва в лутеалната фаза. Но не знам къде да отида. Много моля за мнение да продължавам ли  с д-р Мирчева или?

Отиди при друг, при който ще се чувстваш по-спокойна !
Аз ходя при др. Желязкова в клиниката на Петинка Цветкова ! Много съм доволна, внимателна и много обяснява  Sunglasses

# 346
Тя работи ли със здравна каса?

# 347
Някакви разкази, впечатления и мнения за д-р Уалид и неговата клиника ? :*

# 348
# 349
Може ли да ми дадеш кординати ,защото намерих д-р Желязкова  в сити Клиник  , едва ли е една и съща

# 350
  • Варна
Може ли да ми дадеш кординати ,защото намерих д-р Желязкова  в сити Клиник  , едва ли е една и съща

Аз ходя на Чаталджа 20  и звъня за час на този номер 052 635 708.
Преглежда и на ул. Тодор Влайков , но за там вече не зная номера.
Не е същата Желязкова от Сити клиник Wink За нея добри отизиви нямам  Simple Smile

# 351
Аз като започнах да чета за самата клиника ми светна лампичката че са различни ! Благодаря Simple Smile

# 352
А същата Желязкова от ДКЦ 4 ли е?

# 353
  • Варна
А същата Желязкова от ДКЦ 4 ли е?

Не е същата.
Мисля че са 3-4 с това име акушер-гинеколожките във Варна Wink

# 354
Аз съм била при тази преди повече от 10 г-

http://cityclinic.bg/bg/varna/doctors/mariq-zhelqzkova

# 355
  • София
Здравейте момичета,
ще споделите ли мнение за д-р Савулева? Ходя при нея от 2-3 години и винаги съм била доволна, сега съм бременна и реших да остана при нея, въпреки , че не работи по ЗК, но имам разни притеснения напоследък- първо я питах за микробиология каза по нататък евентуално, ппосле за БХС 1 и каза няма смисъл , ще направим направо втория (на 34 съм), четох из нета, че първия бил по-важен всъщност. Вие какво мислите? Два дена чета форумите за друг лекар, но съвсем се обърках и не мога да преценя дали да остана при нея..

# 356
  • Вестерос
Иза, аз искам да те питам за нея. Моят личен ми я препоръча, жена му ходила там, едва ли ще пусне жена си при не професионалист при положение, че ги знае повечето из Варна, та ме насочи към нея за преглед рутинен и за вземане на секрет за цитонамазка. Та искам да те питам колко лева е преглед и вземане за цито? Утре ако се обадя за час за другата седмица дали ще стане или се чака много?  Confused Аз не мога да помогна за нея за при бременност. Доста се харесва Крумовски за по ЗК и масово при него се ходи, но и на частно междувременно.

# 357
  • София
За час не се чака, като се обадя обикновено има за следващия ден. КАто цяло не взема скъпо, не мога да ти кажа точна сума, всеки пъ те различно от рода на 20-30 лв, даже ми се е случвало като ми взема цитонамазка примерно не ми таксува преглед, а само колкото струва самото изследване. Досега с нищо не ме беше разочаровала, сега обаче съм много объркана...
При Крумовски съм ходила преди години, не останах особено доволна..

# 358
  • Вестерос
Мерси много  Hug Ще си запазя за другата седмица. А къде ѝ е горе-долу кабинета?

# 359
  • София
на ген Колев 86, малка клиника казва се д-р Николай Цолов , има сайт, от там може да си видиш тел да си запазиш час

Общи условия

Активация на акаунт