Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 894
  • 817
  •   1
Отговори
# 90
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте отново преди няколко дни поисках съвет за гинеколог и понеже трябваше бързо да реагирам се доверих на една позната,която ми препоръча да отида при нейната гинеколожка,а именно 
д-р Бойка Терзиева в Медицински център Младост.Еми какво да ви кажа само си изгърмях направлението.Проблема ми беше деликатен и понеже не мога да пиша инкогнито няма как да го споделя,но уверявам ви,че въпросната лекарка се държа отвратително за мен това е липса на елементарно възпитание остави,че ми се развика заради това видиш ли,че не съм компетентна по въпроса как се извършва дадена маниполация изми си ръцете и ми каза ходи при друг.Изключително негативна персона.

Със същите наблюдения съм от тази лекарка. Преди време ме оперираха и личния лекар ме изпрати при нея за ЛКК. Много бях разочарована Sad  Не бих повторила. Ехографа й беше толкова стар, че не съм сигурна дали вижда нещо на него.

# 91
Момичета имам нужда от помощ в раьона на Младост центровете "Санита","Марешки" и "Клиника Нова" да ми препоръчате гинеколог.
И аз препоръчвам др. Крумовски в Санита. Отговаря винаги на всички въпроси, внимателен е и може да му се довериш. Той ми следи и бременността. Само имай търпение защото се чака малко повече докато ти дойде река пред кабинета. Работи със Здравна каса.

# 92
Момичета имам нужда от помощ в раьона на Младост центровете "Санита","Марешки" и "Клиника Нова" да ми препоръчате гинеколог.
И аз препоръчвам др. Крумовски в Санита. Отговаря винаги на всички въпроси, внимателен е и може да му се довериш. Той ми следи и бременността. Само имай търпение защото се чака малко повече докато ти дойде река пред кабинета. Работи със Здравна каса.

Благодаря,но вече ходих при д-р Юлия Бейлерян в Майчин Дом.Но все пак ще го имам в предвид ако друг път ми се наложи.

# 93
Здравейте отново преди няколко дни поисках съвет за гинеколог и понеже трябваше бързо да реагирам се доверих на една позната,която ми препоръча да отида при нейната гинеколожка,а именно 
д-р Бойка Терзиева в Медицински център Младост.Еми какво да ви кажа само си изгърмях направлението.Проблема ми беше деликатен и понеже не мога да пиша инкогнито няма как да го споделя,но уверявам ви,че въпросната лекарка се държа отвратително за мен това е липса на елементарно възпитание остави,че ми се развика заради това видиш ли,че не съм компетентна по въпроса как се извършва дадена маниполация изми си ръцете и ми каза ходи при друг.Изключително негативна персона.

Със същите наблюдения съм от тази лекарка. Преди време ме оперираха и личния лекар ме изпрати при нея за ЛКК. Много бях разочарована Sad  Не бих повторила. Ехографа й беше толкова стар, че не съм сигурна дали вижда нещо на него.

В десетката за ехографа видя нещо,което Д-р Бейлерян НЕ!!!!

# 94
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В МЦ Младост няма един гинеколог, който да става.

# 95
Момичета, моля препоръчайте ми АГ за рискова бременност по ЗК и не държа да изражда  Peace

Благодаря предварително  bouquet

# 96
Здравейте мили мами Simple Smile Обръщам се към мамите понеже въпросът ми е насочен именно към тях. Има ли някоя от вас, която да е раждала в АГ при др. Наталия Мирчева. Имате ли някакви отзиви за нея? Благодаря Simple Smile

# 97
Момичета, моля препоръчайте ми АГ за рискова бременност по ЗК и не държа да изражда  Peace

Благодаря предварително  bouquet
г-ца Магнетична Simple Smile Др Симеонова от Олимед. Всъщност преди преглеждаше там, сега нямам идея къде преглежда, но може да се види в интренет, предполагам.

# 98

Благодаря,но вече ходих при д-р Юлия Бейлерян в Майчин Дом.Но все пак ще го имам в предвид ако друг път ми се наложи.

Никрис, би ли споделила мнение за д-р Бейлерян.

# 99
  • Варна
Аз директно искам да се обърна към вече раждалите мами - някоя от вас имала ли е "опит" с д-р Валентин Германов от АГ (питам по-конкретно за израждане)?

# 100

Никрис, би ли споделила мнение за д-р Бейлерян.

С мен специално се държа много добре,за първи път ходих.Понеже отидох  само да ме погледне на видеозон нямам кой знае какви впечатления.

# 101

Аз бях коментираа за Бойка Терзива. Дори не пиша доктор. УЖАСНА ЖЕНА.

# 102
Може ли мнение за Др Папазов от окръжна болница?

# 103
Може ли мнение за Др Папазов от окръжна болница?
Здравей,аз чух добри отзиви за него.Утре имам час при него и смятам да уговарям раждане,имам още доста време,но предпочитам отрано да го уговоря.

# 104
Здравейте,искам да ми кажете какви мнения имате за тези доктори,защото се двоумя между Д-р Митко Митев и Д-р Маргарит Друмев,бременна съм в 7.г.с и искам да отида на преглед при доктор който ще следи цялата ми бременност и ще ме изражда после Simple Smile благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт