Акушер-гинеколози Варна - 8

• 166 154
  • 817
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета, бихте ли ми дали повече информация за д-р Крумовски от МЦ Санита. Търся си АГ за редовните ЖК. Днес бях при него, но ми е за пръв път и не мога да се доверя. Какво се плаща допълнително? Благодаря и лек ден!

# 136
  • Варна
Здравейте момичета, бихте ли ми дали повече информация за д-р Крумовски от МЦ Санита. Търся си АГ за редовните ЖК. Днес бях при него, но ми е за пръв път и не мога да се доверя. Какво се плаща допълнително? Благодаря и лек ден!

Не се притеснявай, а му се довери спокойно - добър професионалист е, не говори излишно и не назначава/прави ненужни изследвания. Аз самата му се доверих по време на бременността ми и даже на препоръката му за лекар и екип за раждането - НЕ СЪЖАЛЯВАМ за което! Самите консултации са ти безплатни,  се УЗ извън полагащите ти се 3 (мисля че бяха толкова) и част от изследванията.

# 137
  • Варна
Blogodarq za informaciqta  Simple Smile

# 138
Здравейте, ето и моята история... от мноого години се оплаквам от кафеникаво зацапване между циклите, обиколих 100 лекари и никой не видя нищо нередно, било си фоликулярно течение. Но от 2 месеца насам получих две по-обилни зацапвания, баш като цикъл! Второто беше снощи, отидох вече по спешност при д-р Петинка Цветкова за първи път, без час, без направление, жената ме погледна за 2 минути с вагиналния ехограф и се видя полип с размери 1 см на матката.. Каза ми, че трябва да се махне, даде ми и направление за хоспитализация. Каза ми, че мога да го махна във всяка една болница, която искам, даже и в Плевен, оказа се, че тя също извършва тази процедура. Запазих си час за другата седмица, казаха ми, че процедурата не е страшна и траела около 10 мин. Този полип ми е пречел да забременея, както възпирал нормалната функция на матката и яйчниците. И как никой не го видя до този момент... моля, ако някой е имал подобен проблем и си е махал полипи във Варна, да ме насочи! Ще съм много благодарна!  Cry

# 139
Аз бих отишла при Корновски  Peace

На Петинка не бих дала и на сантиметър да се доближи до мен, какво остава да ми прави интервенция  Whistling

# 140
  • Варна
Напоследък и аз чувам негативни отзиви за Петинка Цветкова. И аз мисля, че по-добре да чуеш още едно мнение преди да се подлагаш на някаква процедура ...

# 141
Още един глас за Я.Корновски. За такава процедура трябва специалист.

# 142
Момичета, мнения за Юлиян Николов в градска болница?

# 143
Проблемът е в това, че време за губене нямам, за Корновки час има чак за следващия петък, аз съм с кървене и леки болки.. Ще ходя направо в АГ имам направление за хоспитализация и без това.. Познавам една акушерка от там, тя ме успокои относно процедурата и каза, че мога да се доверя на лекарите в АГ.  Искам възможно най-бързо да се приключи всичко  Cry Cry

# 144
  • Вестерос

Не се притеснявай, а му се довери спокойно - добър професионалист е, не говори излишно и не назначава/прави ненужни изследвания. Аз самата му се доверих по време на бременността ми и даже на препоръката му за лекар и екип за раждането - НЕ СЪЖАЛЯВАМ за което! Самите консултации са ти безплатни,  се УЗ извън полагащите ти се 3 (мисля че бяха толкова) и част от изследванията.
В кои дни преглежда в Санита и следобед или сутрин, ако знаеш естествено? Близко ми е и искам да отида при него за преглед.

Някой друг с мнение за него?

# 145
  • Варна
Понеделник, сряда и петък - от 8.00 до 12.30; четвъртък - мисля че беше от 13.00 до 18.30

# 146

В кои дни преглежда в Санита и следобед или сутрин, ако знаеш естествено? Близко ми е и искам да отида при него за преглед.

Някой друг с мнение за него?

Аз съм доволна, бях на жк при него.
Пон-Сряда-Петък от 07:00 до 13:00
Вт-Четв от 13:00 до 18:00

Освен в Санита преглежда и в ДКЦ 4.
Пон-Сряда 14:00-18:30
Вт-08:00-11:30
Четв-08:00-10:30
Пет-16:00-18:30

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 16:09 от cvete89

# 147
  • Вестерос
Благодаря ви  bouquet bouquet Санита ми е под носа, затова за там питах Simple Smile Ще го посетя, че не съм доволна от моята сегашна.

# 148
  • Варна
Момичета, мнения за Юлиян Николов в градска болница?
Твърдо НЕ!

# 149
Момичета имате и мнение за д-р Огнян Младенов насочиха ме към него ?

Общи условия

Активация на акаунт