Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 828
  • 817
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря на всички за мненията !    Hug
Важни са ми и не ги тълкувам като реклама , когато имам отзиви за някого се чувствам по-сигурна . Simple Smile  bouquet

# 436
ЗДРАВЕЙТЕ,ИМАТЕ ЛИ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ КОГА ПРЕГЛЕЖДА Д- Р НИКОЛОВ В АГ ВАРНА!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 437
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ,ИМАТЕ ЛИ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ КОГА ПРЕГЛЕЖДА Д- Р НИКОЛОВ В АГ ВАРНА!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Всеки петък след 14 часа, докато има чакащи. Опашката почва да се събира след 13 часа. Случвало ми се е да види, че чакам от рано и да ме приеме.

# 438
много благодаря, а доволна ли си от него за първи път ще ходя?

# 439
Здравейте, момичета! Бременна съм в 7 г.с., втора бременност. Миналата год. забременях за първи път, но за жалост още в самото начало изгубих плода. Отделно имам и проблеми с щитовидната жлеза и искам да отида при АГ, при който ще се чувствам спокойна. При миналата Б и сегашната (миналата седмица) ходих в МД, но искам да сменя прегледите с АГ. Четох много хубави коментари за д-р Танев. Искам да знам дали работи със ЗК и кои дни преглежда?

# 440
Преглежда само четвъртък от 14 часа и не работи със ЗК.

# 441
  • Варна
Здравейте!

Преди години ходих на прегледи при д-р Алфред Якуб Ел-Хури, приемаше в Курортна в Чайка.
Но сега му изгубих дирите..някой, ако има инфо къде приема или актуални телефони, моля да помогне. Благодаря:))

Той е в София от няколко години. И аз ходех само при него и откакто се премести не мога да си намеря свестен лекар.

# 442
  • Варна
Здравейте!

Преди години ходих на прегледи при д-р Алфред Якуб Ел-Хури, приемаше в Курортна в Чайка.
Но сега му изгубих дирите..някой, ако има инфо къде приема или актуални телефони, моля да помогне. Благодаря:))

Той е в София от няколко години. И аз ходех само при него и откакто се премести не мога да си намеря свестен лекар.
Четох някъде, че д-р Якуб идва веднъж месечно във Варна и преглежда, но не по ЗК. Също и при уговорка с бременни жени, прави секцио в Окръжна болница и МД. Не знам до колко ми е актуална информацията.
Аз искам да питам някоя жена ходила ли е на ФМ при Александров и с какви впечатления е?

# 443
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лекар  за премахване на ерозио на шийката?

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 18:03 от Силвия Атанасова_552024

# 444
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лекар  за премахване на ерозио на шийката?

Явор Корновски

# 445
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лекар  за премахване на ерозио на шийката?

Явор Корновски
В майчин дом нали? Може ли да ми кажеш цена?

# 446
Искам да попитам дамите ,които ходят на частни прегледи ,знам ,че ехографа и гин.преглед се заплащат по 30 лв ,минимум 50,когато са заедно.
Мога ли да се надявам гинеколога да ми таксува само едното ,познаваме се ,ходила съм по ЗК при него?  newsm78

# 447
Здравейте,

Аз  съм си харесала д-р Симеонова (Ангелина) като мой гинеколог.
Досега съм ходила съм при нея в клиника „Нова“, но се оказа, че там вече приема само платено.
Знам, че работи още в Олимед и има частен кабинет-
Дали някъде приема по ЗК?
Държа на нея и не искам при друг...

# 448
  • Варна
Д-р Симеонова приема по ЗК в кабинета си на бул Владислав Варненчик.

# 449
И аз я бях харесала , но последно като звъннах в Олимед ми казаха , че не работи със здравна каса , не заех че все пак работи. Може ли да ми обясните къде точно е кабинетът ?

Общи условия

Активация на акаунт