Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 841
  • 817
  •   1
Отговори
# 465
Възмутена съм от Желязкова.Изкара акъла на младо нераждало момиче с някаква киста и я изпрати при определен лекар в АГ за операция.Нито киста имаше, нито другите наговорени неща.

# 466
Възмутена съм от Желязкова.Изкара акъла на младо нераждало момиче с някаква киста и я изпрати при определен лекар в АГ за операция.Нито киста имаше, нито другите наговорени неща.
На мен същото ми причини Румяна Николова. Rolling Eyes

# 467

Явно на Румяна Николова и плащат да праща пацинтки за операция на киста при определен лекар. И на мен преди година ми изкара акъла с една киста и ми каза че до 5-6 дни трябва да се оперирам спешно. Е потърсих и друго мнение тогава. И вторият лекар ми каза, че ще пробваме с лекарства и ме успокои страшно много.  Вече мина 1 година от тогава и  слава богу няма и помен от кистата. Та и аз не искам и да чувам вече за Румяна Николова.

# 468

Явно на Румяна Николова и плащат да праща пацинтки за операция на киста при определен лекар. И на мен преди година ми изкара акъла с една киста и ми каза че до 5-6 дни трябва да се оперирам спешно. Е потърсих и друго мнение тогава. И вторият лекар ми каза, че ще пробваме с лекарства и ме успокои страшно много.  Вече мина 1 година от тогава и  слава богу няма и помен от кистата. Та и аз не искам и да чувам вече за Румяна Николова.
Да, насочва към АГ, и опеарциите са много спешни. И моята киста се спука, де. Peace

# 469
Момичета отзиви за д-р Петър Свраков? Личната ми го препоръча, въпреки че исках жена за ЖК, много бил добър...намирам негативни отзиви от 2009та в нета.

# 470
  • Варна
Знаете ли, дали д-р Симеонова води женска консултация по здравна каса?

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 12:19 от Sten

# 471
Момичета, да ви попитам нещо.. Спешно ми е и в момента нямам нужното време да изчета темата назад, д-р Ангелина Симеонова подходящ избор ли е при сериозни хормонални нарушения? Трябва ми консултация с компетентен лекар, а тя ми беше препоръчана от ендокриноложката, която с две думи ми каза, че не може да ми помогне. Проблемите ми продължават вече 3та год., по принцип ходя при д-р Красимира Желязкова, но искам и второ мнение за всеки случай.

# 472
Знаете ли, дали д-р Симеонова води женска консултация по здравна каса?
И аз се интересувам, много ми е удобен кабинета и. Rolling Eyes

# 473
  • Варна
Обадих се на д-р Симеонова. Каза, че води женска консултация по здравна каса на адреса на бул.Вл.Варненчик 95.
На въпроса дали е добра при хормонални нарушения - не мога да отговоря, но съм ходила с други проблеми при нея и бях много доволна. Пусна ми всякакви изследвания, докато откри причината. След това години на ред си ходих при нея на профилактични прегледи. Не е сладкодумна, не обяснява много, но според мен си разбира от работата. После в Олимед ми казаха, че вече не работи по ЗК и се почна едно лутане по доктори, не можах да си намеря моят. От форума разбрах, че всъщност преглежда по ЗК, но на друг адрес /много некоректно от страна на Олимед, да ми спестят тази информация/.

# 474
Обадих се на д-р Симеонова. Каза, че води женска консултация по здравна каса на адреса на бул.Вл.Варненчик 95.
На въпроса дали е добра при хормонални нарушения - не мога да отговоря, но съм ходила с други проблеми при нея и бях много доволна. Пусна ми всякакви изследвания, докато откри причината. След това години на ред си ходих при нея на профилактични прегледи. Не е сладкодумна, не обяснява много, но според мен си разбира от работата. После в Олимед ми казаха, че вече не работи по ЗК и се почна едно лутане по доктори, не можах да си намеря моят. От форума разбрах, че всъщност преглежда по ЗК, но на друг адрес /много некоректно от страна на Олимед, да ми спестят тази информация/.
Не преглежда ли в клиника Нова?

# 475
  • Варна
Звънях първо в клиника Нова, но ми казаха, че там не работи по ЗК. След това звъннах на самата докторка и тя ми каза, че по ЗК е на бул.Вл.Варненчик 95, ет.2.

# 476
Звънях първо в клиника Нова, но ми казаха, че там не работи по ЗК. След това звъннах на самата докторка и тя ми каза, че по ЗК е на бул.Вл.Варненчик 95, ет.2.
И аз и звъннах и записах час.
Ще пиша дали сме се харесали. Само за ЖК.

# 477
  • Варна
Здравейте. Да се включа и аз с мнение за д-р Симеонова. Благодарение на нея съм бременна в 3 месец след години опити и няколко спонтанни аборта в 5-6 г.с. преди да я посетя. Имам Хашимото и при посещение след първия спонтанен аборт при д-р Цветкова, тя не ме насочи към нищо конкретно и каза, ако искаш пий Дуфастон? Редно е някак да ти се обяснят възможни причини, да си направиш някакви базови изследвания. Но тя си обича и да изписва лекарства преди да излезе резултат от цитонамазка.  След като видях, че няма да стане с проба грешка по естествен начин, посетих д-р Симеонова в кабинета и на Вл. Варненчик (работи по ЗК). Изключително спокоен и приятен кабинет, рядко се засичам с хора, спазва си часовете, въпреки че напоследък я претоварихме бременните  (примерно в сравнение с обстановката в АГ, докато чаках Александров, която ме принуди да не го дочакам и да си тръгна с буца в гърдите). Най-малкото не се чувстваш като стерилен инвалид. Много мила и приятна е д-р Симеонова, наистина не обяснява много, но след като направихме редица изследвания, се оказа, че съм с висок Fsh и вървя към изчерпване на яйчников резерв. На 34 години съм. Назначи ми терапия в последователни месеци, на 3ия месец и първи опит след терапия, мечтата ни се сбъдна. Чувствам се изключително спокойна и в сигурни ръце, вярвам и напълно. Надявам се всичко да е наред. Препоръчвам я с две ръце, върши работата си със сърце. Надявам се и в бъдеще да е така.

# 478
  • Вестерос
Щом имаш хашимото не е трябвало проба грешка , а мерки за хашимотото, смъкване на тсх преди бременност и други изследвания на щитовидната. Има цели теми за това...

# 479
  • Варна
Напълно съм наясно и се следя постоянно много преди да започна да правя опити да забременея, както и съм чела тук, правила съм консултации и специално, заради спонтанните аборти. Споменавам Хашимото, понеже момичета питаха и по този повод относно добър гинеколог. Д-р Симеонова много внимателно ме следи и заради него.

Общи условия

Активация на акаунт