Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 33

• 78 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Щом нямаш никакви оплаквания нищо не ти пречи да си правиш секс..  Grinning аз съм в 7 месец и без никакъв страх си правим секс с мъжа ми почти всяка вечер.. Rolling Eyes и се чувствам супер.. Party

# 61
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
 Mr. Green Аз сега влизам в 20та

Давайте го по-кротко докато се отпуснеш, мисля че няма да има проблеми  Peace

# 62
Щом нямаш никакви оплаквания нищо не ти пречи да си правиш секс..  Grinning аз съм в 7 месец и без никакъв страх си правим секс с мъжа ми почти всяка вечер.. Rolling Eyes и се чувствам супер.. Party
 още 1 мръсница .. тва бременните сме  много палави ужас ... Grinning  А това че корема ми се втвърдява е нормално нали ?

# 63
 още 1 мръсница .. тва бременните сме  много палави ужас ... Grinning  А това че корема ми се втвърдява е нормално нали ?
Еми според мен е нормално.. моя почти след всеки полов акт ми се втвърдява, но за съвсем кратко време.. Peace

# 64
Еми според мен е нормално.. моя почти след всеки полов акт ми се втвърдява, но за съвсем кратко време.. Peace
  Да за не повече от минутка . Значи да не се филмирам толкова на бебока няма да му стане нищо

# 65
Много добре знаеш, че бебока го пазят 100 неща..  Grinning така че яхни тази вечер мъжо ти и не му мисли..  Joy

# 66
Много добре знаеш, че бебока го пазят 100 неща..  Grinning така че яхни тази вечер мъжо ти и не му мисли..  Joy
Като си помисля какво го чака ме хваща жал хахахаааахаахаааааааааааааааааа Мерси,че ме успокой маме

# 67
Като си помисля какво го чака ме хваща жал хахахаааахаахаааааааааааааааааа Мерси,че ме успокой маме
За нищо, мила  Hug

# 68
Момичета, дайте някакви идеи(изпитани) за справяне с много упорит запек. Вече не издържам... Имам едни свещички изписани от док, ама то не става вечно с тях Sad

# 69
Момичета, дайте някакви идеи(изпитани) за справяне с много упорит запек. Вече не издържам... Имам едни свещички изписани от док, ама то не става вечно с тях Sad
Киви и мноого вода. На мен ми помагаше и сутрин едно 3 в 1 .

# 70
Ох да това е ужасно,аз също имам подобен проблем!

# 71
Киви и мноого вода. На мен ми помагаше и сутрин едно 3 в 1 .
Аз сутрин си пия кафе, слабичко нес. И хапвам мюсли с мляко и мед. И понякога има резултат, но много рядко. Но пия утрогестан, който допълнително запича Sad

# 72
Пробвай с топло мляко сутрин на гладно  Peace

# 73
  • Варна
За да предотвратя запек всяка вечер ядях сушени сливи или кайсии. По 4-5 броя преди лягане, интересно че така ми действаха най-добре, на следващата сутрин нямах проблеми с WC-то. Иначе може да пиеш Лактулоза Мип, доколкото знам е безвредно и може да се пие дълго време.

# 74
  • Пловдив
За запека мога да препоръчам Хуск, сутрин на гладно 2 мерителни лъжички в чаша вода и после още една чаша вода, след това поне 1 час не ядеш нищо, после може овесени ядки или накакъв плод - примерно круша, много добре действа.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 09:13 от mimoce

Общи условия

Активация на акаунт