Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 33

• 78 406
  • 737
  •   2
Отговори
# 45
Момичета, днес си пуснах вторите изследвания ПКК, урина и глюкоза (на своя глава и желязо) и ми идва да се гръмна: хемоглобина ми е 104, странно но желязото е 11.9 (което е в норма), а най ме притесни глюкозата 6.3 Sad Някоя мама с подобни притеснения има ли?

Хемоглобина ти е нисък, най-вероятно ще трябва да пиеш желязо. Моя беше толкова и сега пия Малтофер. Желязо не съм изследвала до сега, но ме накараха да изследвам витамин Б12.
Глюкозата ти е висока, трябва да е под 5. Най-добре се консултирай със съответните лекари.
Успех  Hug

# 46
  • Варна
При положение, че желязото е в норма не виждам защо да пие желязо. По-скоро вит. Б12.

# 47
Благодаря за бързия отговор, Бориславаа  bouquet Желая ти леко раждане и скоро да се радваш на здраво и приказно бебче!  Heart Eyes

# 48
Благодаряя, а на тебе леко бременеене! bouquet

# 49
Здравейте и от мен, бъдещи мами Simple Smile

Щаслива съм най-после да се присъединя към вас, тъй като от доста време отлагам. Бременна съм в 13та седмица и да чукам на дърво засега всичко наред.

Измъчва ме ужасна умора и промяна в настроенията Sad В една от темите прочетох за сиропа Билкова кръв Floradix. Трябва ли да имам установен дисбаланс в желязото, за да го пия или мога да купя и сега  newsm78? На контролен преглед ще съм в началото на Април, не ми се иска да чакам дотогава.

# 50
Здравейте и от мен, бъдещи мами Simple Smile

Щаслива съм най-после да се присъединя към вас, тъй като от доста време отлагам. Бременна съм в 13та седмица и да чукам на дърво засега всичко наред.

Измъчва ме ужасна умора и промяна в настроенията Sad В една от темите прочетох за сиропа Билкова кръв Floradix. Трябва ли да имам установен дисбаланс в желязото, за да го пия или мога да купя и сега  newsm78? На контролен преглед ще съм в началото на Април, не ми се иска да чакам дотогава.
Мила, според мен няма нужда да пиеш нищо.. newsm78 състоянието ти е нормално.. все пак по време на бременност отделяме всякакви хормони, които влияят върху настроението ни.. #Crazy лично аз страшно много ревах в началото на бременността /и то без причина/ Rolling Eyes затова не се трови излишно с каквито и да било сиропи или хапчета.. пожелавам ти лека бременност Hug

# 51
Мамчета имам въпрос.... Започна да ме е страх да правя секс с мъж ми притеснявам се да не стане нещо на бебко в 23 г.с съм доктора не ми е забранил секса дори не е ставало въпрос за него.. Мен много ме е ударииил хормона ама ме е страх кажете ми има ли опасност за бебока ако си позволявам поне по 1 път на седмицата да правя ...

# 52
Ако обясниш от какво идва страхът ти, може и да се опитам да те успокоя. За мен е непонятно без медицински противопоказания да се лишава двойката от интимност. Аз съм в 26 седмица и не изпитвам никакъв дискомфорт, болка, притискане и не съм имала повод за страх.

# 53
Ако обясниш от какво идва страхът ти, може и да се опитам да те успокоя. За мен е непонятно без медицински противопоказания да се лишава двойката от интимност. Аз съм в 26 седмица и не изпитвам никакъв дискомфорт, болка, притискане и не съм имала повод за страх.
аз също нямам болка нямам дискомфорт само нормалното втвърдяване на корема след оргазъм. Мене ме е страх,чеее ще родя преждевременно,чееее ще ми се спукат водите от такива неща ме е страх да не навредим на бебока. Дори от друсането по време на секс ме е страх че се разклаща целия корем...

# 54
  • Варна
Мен също ме беше страх, но и грам желание нямах, така че... нищо не сме правили през цялото време. Реално би трябвало да няма причини за тревога, но в крайна сметка ако през цялото време ще те е страх и ще се притесняваш...

# 55
Мен също ме беше страх, но и грам желание нямах, така че... нищо не сме правили през цялото време. Реално би трябвало да няма причини за тревога, но в крайна сметка ако през цялото време ще те е страх и ще се притесняваш...
Точно няма да изпитвам никакво удоволствие само притеснение ... Аз желание имам ама пусто да упостее този страх внезапно ме сполетя преди 2 -3 седмиици . Зълва ми ме наплаши,че ако правим секс може шийката да ми се изгладила и плода да изпаднел и някви такива .........

# 56
Вместо да говориш със зълва си, посъветвай се с лекар, че това, което пишеш за друсането, пукането на мехура и изпадането на плода, звучи доста невежо.
Няма смисъл да се "мъчиш" със секса, щом не искаш. Нито може някой да ти избие ирационалните страхове, дори да потърсиш компетентно мнение от специалист, на когото имаш доверие.
При някои момичета няма желание и те нямат дилема. При мен няма никаква промяна нито в желанието, нито в нивото на комфорт и аз също нямам дилема.
Ако ти е ок без секс за теб и мъжа ти, карайте си така още половин година, никой не може и не бива да те принуди да правиш.

# 57
Здравейте,понеже ми предстои амниоцентеза в Майчин дом-София и бих желала да съм с избор на екип...но тъй като доц.Виолета Димитрова е възпрепятствана и е в отпуск,моля да ми препоръчате специалист.....Много благодаря

# 58
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Не знам дали ще те успокоя - трето дете чакам, не съм се лишавала от секс (никога не ми е бил и забраняван от лекар ). Тази ми бременност е може би най-похотливата от всички, само се натискам на мъжът ми ( не, че той се оплаква де  Joy).
Няма как да ти се спука мехура, раждане чрез секс  (ако през бременността не е имало проблеми) може да се предизвика, но в последните две-три седмици.

# 59
Не знам дали ще те успокоя - трето дете чакам, не съм се лишавала от секс (никога не ми е бил и забраняван от лекар ). Тази ми бременност е може би най-похотливата от всички, само се натискам на мъжът ми ( не, че той се оплаква де  Joy).
Няма как да ти се спука мехура, раждане чрез секс  (ако през бременността не е имало проблеми) може да се предизвика, но в последните две-три седмици.
:д мръсница си тиииии ей базикам се :Д  и мене ми е много похотливо до сега нито болки нито кървене нито забрана нито нищо не съм имала. Попринцип знам,че секса дори е полезен по време на бременност ще видя да пробвам довечера може наистина много да съм психясала ти в коя седмица си

Общи условия

Активация на акаунт