Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 33

• 78 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, днес си правих изследвания за кръв и урина. Бременна съм в 32г.с. На урината на белтък ми изписва "опалесценция". Притесних се след изчетеното из интернет, имали ли сте такива резултати, някой наясно ли е какво точно означава, опасно ли е ?
Таничка, мен лекарката ми изрично ми каза да давам пробата за урина в домашни условия. Купуваш стерилен контейнер от аптека и събираш урината сутрин, на гладно, след тоалет, като оставяш първата струя извън контейнера. Иначе може пробата да се замърси, точно както ти е писала Месечинка Peace

# 616
Здравейте, закъснява ми с 3 дни - ползвам си календар на телефона и винаги е учудващо точен! Не съм правила тест, защото не знам дали няма да е рано, но пък грам нямам симптоми на цикъл, а обикновено 2-3 дни всичко ме боли, изнервена съм и т.н. Дано да съм!!!  Heart Eyes

# 617
Здравейте, закъснява ми с 3 дни - ползвам си календар на телефона и винаги е учудващо точен! Не съм правила тест, защото не знам дали няма да е рано, но пък грам нямам симптоми на цикъл, а обикновено 2-3 дни всичко ме боли, изнервена съм и т.н. Дано да съм!!!  Heart Eyes

Спокойно можеш да си направиш тест. Дано да се похвалиш с EFP !!!

# 618

Спокойно можеш да си направиш тест. Дано да се похвалиш с EFP !!!
[/quote]

Дано, много  искаме второ детенце!!! Two Hearts Two Hearts

# 619
  • Бургас
Здравейте,от няколко седмици се мъча с алергия /кихане и хрема/ и то само вечер.По принцип имам алергия към дом.прах и явно се е обострила,но никога по този начин.Обърнах цялата спалня докато разбера,че се е засилила алергията ми от пуха на възглавницата/явно от пуха като цяло/,тъй като преди съм си спала с обикновена възглавница.Не съм ходила на алерголог,тъй като едва ли ще ми каже нещо различно от цялата информация,която прочетох или това,че няма как сега пия разни лекарства.Ако някой се е сблъсквал с този проблем  по време на бременност да сподели как е процедирал?

# 620
  • в сърцата на децата <3
Попитай гинеколога си, но до колкото знам - ще си кихаш... Антихистамини не се приемат по време на бременност...

# 621
Здравейте, вчера писах в темата! Направих си тест - уви отрицателен, но и цикъла ми все още си закъснява - вече 4ти ден, а и симптоми за него нямам изобщо! Направо ще откача!   Sad

# 622
  • в сърцата на децата <3
Ако можеш изчакай още няколко дни и направи кръвен. Може пък и да не си бременна де, организмът не е часовник, случва се. На мен и по 10 дена ми е закъснявало без причина.

# 623
Ако можеш изчакай още няколко дни и направи кръвен. Може пък и да не си бременна де, организмът не е часовник, случва се. На мен и по 10 дена ми е закъснявало без причина.

Там е работата, че на мен ми е по часовник - разлика до 24 максимално се е случвала. Следя го по календарче на телефона и досега не съм имала закъснение! Признаците също са ми редовни - всичко ме боли поне 3-4 дни преди деня, но уви сега нищо!  Confused

# 624
  • в сърцата на децата <3
Ами отиди на лекар щом толкова се притесняваш... И да си бременна - ще се види с вагинален ехограф. Ако не си - пак ще се види какъв е проблема. На мен от кисти ми е закъснявало, но определено ме болеше доста. От друга страна и двете си бременности ги "познах" преди положителния тест още, само по болките в кръста. Та всичко е много индивидуално, но ако те тревожи - взимай си направление и отиди на аг  Peace

# 625
  • Варна
Здравейте,от няколко седмици се мъча с алергия /кихане и хрема/ и то само вечер.По принцип имам алергия към дом.прах и явно се е обострила,но никога по този начин.Обърнах цялата спалня докато разбера,че се е засилила алергията ми от пуха на възглавницата/явно от пуха като цяло/,тъй като преди съм си спала с обикновена възглавница.Не съм ходила на алерголог,тъй като едва ли ще ми каже нещо различно от цялата информация,която прочетох или това,че няма как сега пия разни лекарства.Ако някой се е сблъсквал с този проблем  по време на бременност да сподели как е процедирал?
  Здравей! Моят мъж е с такава алергия УЖ към домашен прах. В момента е някакъв кошмар-киха,кашля и очите му са станали като цепки. От аптеката ни дадоха един препарат НоАл. Пише,че е подходящ за бременни. Определено облекчава състоянието му! Потърси го в нета и го прегледай. Пожелавам ти скорошно преминаване на алергията!  Stuck Out Tongue

# 626
  • Бургас
  Здравей! Моят мъж е с такава алергия УЖ към домашен прах. В момента е някакъв кошмар-киха,кашля и очите му са станали като цепки. От аптеката ни дадоха един препарат НоАл. Пише,че е подходящ за бременни. Определено облекчава състоянието му! Потърси го в нета и го прегледай. Пожелавам ти скорошно преминаване на алергията!  Stuck Out Tongue

Благодаря! Ще го погледна  bouquet

# 627
Привет и от мен днес. Ходих на преглед. Имам втвърдяване на стомаха.без болки.не са точно контракции, но ми каза да се пазя и да лежа повече. Много ме е страх ; ( 6 месец 23 г.с. съм. Увеличи ми магнерод на 3*2 и така.ще почивам.ако трябва нищо няма да правя.иначе всичко е наред с бебка. Но ми е свито сърчицето

# 628
Аз никога не съм имала алергии, но точно в края на втората бременност бях с постоянна хрема и кашлица. Бях посетила УНГ и тя се беше изказала, че освен ринит на бременността, при мен има и намесена алергия Crazy Не съм приемала нищо противоалергично, но ми беше голям страх симптомите ми да не се задържат до секциото(най-вече кашлицата ме притесняваше). Те се задържаха обаче до последно, но след секциото за мое щастие всичко изчезна Peace Явно през бременността има и такива екстри. Моя позната пък беше получила алергичен обрив в последния триместър(без да е проявявала такива реакции преди това).

# 629
Привет и от мен днес. Ходих на преглед. Имам втвърдяване на стомаха.без болки.не са точно контракции, но ми каза да се пазя и да лежа повече. Много ме е страх ; ( 6 месец 23 г.с. съм. Увеличи ми магнерод на 3*2 и така.ще почивам.ако трябва нищо няма да правя.иначе всичко е наред с бебка. Но ми е свито сърчицето

Не се притеснявай всичко ще е наред. И аз пия същото по същата схема още от четвърти месец. Най-вероятно вече усещаш подготвителните контракции. Слушай доктора и си почивай повече. Всичко ще е ок  Hug

Общи условия

Активация на акаунт