Бригада Нов дом

• 134 764
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • София (Възраждане)
А жената и децата + хамстерчето къде са били две седмици?  newsm78

Според мен, в нещо като оборотен апартамент newsm78

# 16
  • София
В другите формати ги пращат на почивка... тук не видях такова нещо.

# 17
Не мисля.
В друго жилище, но нищо не казаха.

# 18
  • КиТ
Те всичко ново им купиха,явно са решили,че и пращането на почивка ще им дойде множко  Mr. Green

# 19
  • Тра-ла-ла
Хора, освестете се. Това е България. Какви почивки?!  Laughing

На мен не ми хареса коридора. Едно на ръка, че беше страшна шарения. Друго, че тапетите напомняха на мухлясали.

# 20
На майката направиха ли ѝ спалня, че пропуснах?

# 21
  • КиТ
Не  newsm78 Тя явно ще спи на дивана във всекидневната  Rolling Eyes

# 22
  • София (Възраждане)
Коридорът вярно беше кофти, всъщност нито една от стаите не бих декорирала по представения начин, но пък решението с преобразяването на мокрото в кухня е много-добро!

# 23
  • Тра-ла-ла
На майката направиха ли ѝ спалня, че пропуснах?
Тя ще спи в хола. Така разбрах аз. Мисля, че апартаментът е стая, хол и кухня. Като кухнята стана стая на момчето. Холът от детска го направиха пак хол. А стаята - за момичето.

# 24
Обясниха ли с какъв произход е фамилното име Махитци?
Казаха, че бащата на момчето е от Мадагаскар.

На мен също не ми хареса коридора. Беше ми излишна ситуацията с течащата тръба и търсенето на гаечен ключ, която май трябваше да мине за забавна, а от километър личеше, че е режисирана и лошо изиграна.

# 25
  • София
Изобщо не ми хареса какво направиха, само детската на момчето биваше. А Мария Силвестър е много пишман водеща. Не стига, че я търпя в Талантите, ами сега и тук. Лигава, надменна и изкуствено-превзета.

# 26
  • Тра-ла-ла
На мен също не ми хареса коридора. Беше ми излишна ситуацията с течащата тръба и търсенето на гаечен ключ, която май трябваше да мине за забавна, а от километър личеше, че е режисирана и лошо изиграна.
Трябва да има екшън. Иначе ще заспим  hahaha

# 27
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И на мен не ми хареса много ремонтираният апартамент, но се успокоявам с мисълта, че за тези хора всичко е помощ. Очичките на момиченцето блестяха, докато разглеждаха новите стаи. А съдбата на жената ме разплака.

# 28
Аз не разбрах, тези стари, изгнили тръби смениха ли ги? newsm78
Защото говореха, че ще ги затворят с гипсокартон, а ако е така, до месеца тези тръби ще избият от някъде и жената ще трябва да разбива новото...

# 29
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
В това предаване май ще се набляга на житейската история, а не на ремонта ...
Аз много харесвам предаването "Мисия моят дом", когато имам някакъв проблем гледам техни предавания за идея или направо се допитвам до форума им Simple Smile Адски са полезни: Мисия моят дом
... ако искате да гледате житейски истории новото предаване на БТВ ще е вашето, ако търсите идеи за ремонт, начини за направа на нещо - Мисия моят дом ще ви е полезно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт