Бригада Нов дом

• 134 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Разбирам.

И така да е.
Това дете, което оставяш, на кого го оставяш? И каква вина има? ooooh!
Както и да е.
Всеки избира.

# 226
Аз пак изпуснах началото. Какво се е случило с тези хора?
Не знам за личната им история, но тези шкафове, които ужасиха бригадата...то не е въпрос на старост на мебелите, просто е нужно да се почистват и поддържат.

# 227
Разбирам.

И така да е.
Това дете, което оставяш, на кого го оставяш? И каква вина има? ooooh!
Както и да е.
Всеки избира.

И всеки има различна степен на поносимост на болката от загуба.Не бива толкова да се чудите на такива неща.Съдба.

А баба Рени колко хубава жена е била като млада....
А по късно през какво е минала, пълен ужас.Никой не знае каква му е съдбата. Cry

# 228
  • София
Аз пак изпуснах началото. Какво се е случило с тези хора?
Не знам за личната им история, но тези шкафове, които ужасиха бригадата...то не е въпрос на старост на мебелите, просто е нужно да се почистват и поддържат.
Баба на 80 години / актриса, играла е в доста филми/  и внук.Синът и, снахата, другия внук, и дядото/мъжът и/ всички са починали.Живеят с 440 лв на месец.Жилището е строено 1936-та година и почти не са правени ремонти.

# 229
Благодаря, Тайна! Много тъжно...
Това трошене на мебели ме ужасява. Дивашки викове на задоволство докато къртят, ритат, скачат върху мебелите на хората. Много просташко.

# 230
  • Бургас
Този епизод ме разплака. Историята е много тъжна, а баба Рени изглежда толкова мила жена и колко болка е понесла.. Да са живи и здрави, добре изглежда апартаменчето Peace

# 231
Пак малко по-добре от някои предишни епизоди. В единия хвърлиха полюлея на земята. Най-малкото за да няма стъкла навсякъде можеше да го свали нормално. А тези гадини по стената само с един райд ли ги пръснаха? Те и 10% няма да убият така.

# 232
 Cry
Скъсах се от рев.

# 233
  • Тра-ла-ла
Стените на коридора бяха брутални. Все едно са боядисвали в/у накъсани тапети. В хола не ми хареса как е подредено - диванът не гледа срещу телевизора и картините не бяха центрирани, ама това как да е. Стаята на момчето можеше да я направят в по-свежи цветове.

Само на мен ли ми се видя, че в тоалетната плочките са едно към гьотере - виждаше се, че не са в една повърхнина и ръбовете им стърчаха

# 234
  • София
Изпуснах да видя новия дом, заплеснах се.Но имаше ужасно много за ремонт, нещо май го попретупаха.

# 235
  • София
И грозните врати не смениха, поне по една боя да бяха минали.

# 236
Това предаване е потресаващо трагично.Една бригада от вандали, изпитващи удоволствие от трошенето на мебелите на хората.За малко да съборят цялата кооперация!Едни нескопосани ремонти, едни кръпки, едни тапети под които се виждат неравности по стените, грубо шпакловано около контактите, с дупки.Едни врати , минати с една боя, колкото да не е без хич, нито загладени , нито минати с шкурка.Да увеличат бюджета на предаването и да сменят всички врати, а не само една както направиха сега! Едни прозорчета на старите врати,зацапани с боя. А гвоздея в началото беше- ауу, няма едно прозорче!Едни трагични подове, подновени с трагични  като качество ламинати!Банята-плочки пето качество! Криви, залепени по старовремския метод " легло от циментов разтвор". Не видях да използват назъбена маламашка, фугите ужасни!Стаите боядисани в ужасни цветове, с каквато боя е останала от някой друг ремонт!Кухнята потресаваща! Уж смениха цялата инсталация, а над вратата имаше  оставен някакъв кабел.Зад бабата,която седеше на един стол в кухнята висеше още някакъв външен захранващ кабел.И най-сетне да вземат да научат български език-не се казва  " Няма никой", а " Няма никого"! Ние в ежедневния живот може да си говорим така , ама това предаване няма ли си редактор!Като цяло инфантилно предаване, от което запомняш пляскане на ръце, свалени каски и изцапани работни дрехи. Който е най-изцапан е най-големият майстор! В случая- Караджов!

# 237
  • Тра-ла-ла
Вратите и касите ги бяха боядисали. Специално дебнех какво ще стане с тях, защото ми се видя тъпо първо да лепят тапети, а после да вапцат касите с блажна боя ooooh! Бяха мръсно бяло-бежови, а сега ги направиха нещо като кафяво. Вратата на момчето я бяха сменили, а тъкмо си мислих, че в никой апартамент това не е правено до сега.

# 238
  • София
Тази вечер не ги гледах, защото не бях вкъщи, но смятам умишлено да не ги гледам повече. Просто не мога да им търпя мърлящините, това ми е и професията и направо побеснявам, като ги гледам. Такива майстори от типа "викам ти майсторе, щото не ти знам името" не знам как може да ги дават и по телевизията. Ясно, че предаването е социално, ясно, че е и нискобюджетно, ама тия работят като през плет не виждали.

# 239
  • София
Тази вечер не ги гледах, защото не бях вкъщи, но смятам умишлено да не ги гледам повече. Просто не мога да им търпя мърлящините, това ми е и професията и направо побеснявам, като ги гледам. Такива майстори от типа "викам ти майсторе, щото не ти знам името" не знам как може да ги дават и по телевизията. Ясно, че предаването е социално, ясно, че е и нискобюджетно, ама тия работят като през плет не виждали.
То май последна серия беше, така ми се стори от изказването на Мария.

Общи условия

Активация на акаунт