Бригада Нов дом

• 134 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Холът ще го преградят със стена и в едната част ще спи майката, другата си е хол.

# 406
опитвам да позная квартала, че ми е много познато. къде е този ап.?

# 407
Холът ще го преградят със стена и в едната част ще спи майката, другата си е хол.

Да, интересно ми е как ще изглежда. Аз не бих го направила, защото холът не е голям. Дълъг е, но му липсва ширина. По-скоро вариант с падащо легло или нещо такова.

Стела, в Надежда е.

# 408
Е не! тези 100 годишни кранове ще ги оставят! В крана са 40 лв?!!!

Нещо тази стена посред хола ми идва вповече/ Една библиотека щеше да свърши по-добра и бърза работа.
А от стената все ще е тъмно в хола
Скрит текст:

# 409
Що така не могат да ме докоснат историите на горките отрудени хора, в разцвета на силите си, дето ги мързи да пръснат два пъти със Саво и да си измият фугите?  Tired

# 410
Абсолютна глупост.
Един ще се весели в хола, друг ще спи. Бокс в хола и спалня в бившата кухня. Идеално се получава и не е нужно разрешително.

Да правиш ремонт и да не смениш ВиК инсталацията е направо грях Rolling Eyes батериите даже няма да ги коментирам  Shocked

Шарените тапети са за акцент, не се реди цялата стая с тях!

Що така не могат да ме докоснат историите на горките отрудени хора, в разцвета на силите си, дето ги мързи да пръснат два пъти със Саво и да си измият фугите?  Tired
Нали?
И у нас имаше мухъл, даже не Саво, а обикновена белина Аче по лев и нещо решава проблема.

# 411
  • Sofia
Такава калпава бригада и на най-големия си враг не пожелавам ooooh!

# 412
И шаренията е уникална. Лилаво, зелено и синьо в коридора  Tired

# 413
Наистина ли плочките в банята ги налепиха върху старите? Нещо се разсеях и не съм го видяла това,  мъжът ми така твърди, а аз не мога да си го представя!

# 414
Благодаря, МакКити, явно се заблудих с друго място. Иначе наистина за 5 дни го правят. Ако помните преди 2-3седмици ап. на таткото с 2те момченца - комшии  са с наши роднини. Та, близките ни това разказваха - 5 дена почти денонощно и много мръсотия накрая по стълбището.

# 415
Крановете не смениха за 40-50 лв, а като гледам що пари са дали за 'декорация' без която спокойно може...

И грозните тапетиииииии шарения ужасна!

Апартамента е голям и малоумната идея за стена насред хола вместо да оформят бокс и хол, а кухнята да е самостоятелна спалня ...

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 22:00 от gold__

# 416
  • София
А тапетите колко старомодно изглеждааат!Боядисали са ламперията в кухнята в лайнян цвят.А зад нея нямаше ли мухъл?

# 417
Лилавата стая е ужасно нескопосано боядисана.  #Crazy

# 418
Като не могат да съчетават цветове да правят в 2 цвята. Направо омазаха всичко  Tired
Лилавата стая е ужасно нескопосано боядисана.  #Crazy
Ами краят на ламперията, която се виждаше като стоиш на входната врата?  hahaha

# 419
В сравнение с това, което беше, направо си е супер. Сбъднаха мечтата на "едно пораснало момче". Как се радваха на закачалките в коридора.

Общи условия

Активация на акаунт