Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 48

• 56 905
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Ели, две нощи са. Единия ден отиваш към обяд, минаваш през рентген и даваш кръв, качват те горе и към 14 взимаш очистителното. После изкарваш една не дотам приятна нощ и от 6 сутринта се почва - доктор, анестезиолог, акушерки и кой ли не се изрежда през стаята. В зависимост от графика те свалят долу, после се въстановяваш и те наблюдават. Затова искат още една нощ. Ако нямаш температура и сде чувстваш добре, ще те пуснат към обяд на третия ден.

# 706
Кристи, благодаря за разясненията  bouquet

# 707
  • София
А при мен всичко приключи. Чхг падна на 94. Тъжна работа. Не знам какво да правя, ама може пак да пробваме.... само да събера сили. И дано док да реши да потърси причината.

# 708
Милата, прегръщам те и ти пращам много кураж и сили да събереш. Дано док потърси причината следващия път  Praynig Hug

# 709
Елба, съжалявам  Tired Hug

# 710
  • В сърцето на любимия човек
Елба - съжалявам, знам какво е  Tired
Само ще ти кажа нещо, което д-р Стаменов ми каза, когато ми се случи на мен (беше лятото и само той беше в клиниката) - По-добре така, отколкото да се окаже в тръбата. При мен също ЧХГ растеше не както трябва, имах кървене и бях на нисък старт за лапаро.
Поплачи си, събери сили и продължавайте напред  Hug

# 711
  • София
Елба,много съжалявам . Болката е голяма ,но след тъмното идва зората .  Hug Praynig
Напълно е права Пънчето. Аз бях миналото лято с положителен тест и се оказа извън маточна. Махнаха ми и тръбата и бебето . Сега съм бременна ,но докато разбера,че всичко е наред правих 3 пъти ЧХГ.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 10:52 от Stеfa

# 712
Елба, прегръщам те за кураж и подкрепа.Моят съвет е не се отпускат в негативните емоции, а започвай да правиш планове напред.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 10:54 от Анонимен

# 713
  • София
 Вчера ходих на лекцията в подкрепа на кърменето в Надежда-препоръчвам на бъдещите мами да отделят време,ако могат. Доста интересни неща научих за кърменето,а момичетата ,които водят беседата са много мили и начетени.Обучението се провежда на ниво -1-една стая с пеперуди,до автомата за плащане на паркинга. Ако не си намирате групата питате на рецепция.
Стигнах със 102,но доооста си почаках на спирката.  Wink

# 714
Елба, не унивай, с теб сме Hug Следващият път ще стане!

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 13:46 от Elektra.13

# 715
Здравейте момичета. Имам голяма чуденка и не знам какво да правя вече. В вторник бях на преглед и фоликула не се беше пукнал. Февруари започнахме стимулация но я прекратихме заради лош яйчников отговор. От тогава нямах цикъл и в началото на март отидох на преглед и се видя задържан фоликул. Доктора ми изписа дуфастон, изпих го, дойде ми със зверски болки но фоликула все още не се беше пукнал.сега доктора ми каза да не пия нищо и да чакаме да се пукне сам. Чудя се може ли фоликул 32мм. Да се пукне сам без лекарства? Много ми е притеснено защото от 6месеца не можем да стартираме процедура, все нещо става или яйчниците не са добре или хормоните не са в ред. Всеки път като отивам до клиниката се сривам психически. А сега и това притеснение дали ще се пукне сам ще ме довърши. Има ли момичета на които им се е случило нещо подобно?

# 716
  • В сърцето на любимия човек
Може, но трябва да му помогнеш  Peace Прави коремни преси и упражнения с подскоци.

В Щерев правят вибромасажи на корема, но не ти го препоръчвам - цялата бях посинена и не можех да се изправя и да се движа нормално с дни от болка.

# 717
Andji, защо не започнеш да пиеш хранителни добавки? Консултирай се с Денис от темата за хранителните добавки, като и опишеш проблема си.

# 718
Елбичка, съжалявам.  Cry Прегръщам те  Hug

# 719
  • София
Елба, миличка съжалявам много  Hug Но както казва Stefa по добре така, отколкото извънматочна бременност. Много те мисля и те прегръщам. Hug Hug

Следващия път ще е наред всичко  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт