MAC & Sephora - 35 тема

• 111 658
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Днес са пуснали прасковената палитра на ТФ в Америка. А между другото и течни червила  Simple Smile
Скрит текст:
Добра селекция от цветове според мен.

Бека имат нови ружове, а Urban decay хаилайтъри. Май ще се поръчва от американската сефора Laughing

# 151
Днес са пуснали прасковената палитра на ТФ в Америка.

Пуснали, но вече е продадена.

# 152
  • София
Препоръчайте ми хубав гланц за устни.Искам нещо , което да прави сочни устни , така че да не се налага да слагам червило.Пролетно ми е вече и искам и гримът ми да е по-лек и свеж

# 153
  • Пловдив
Аз много харесвам тези глосове на Кларинс http://www.escentual.com/clarins/clarins-make-up/lip-gloss-and-b … clglossprodige01/
Взимам цвят 04, много добре ми хидратират устните, няма никакво изсушаване, не лепне, има и цвят. Има ги в БЗ и Дъглас, може да погледнеш.

Харесвам и на Шанел, но те много бързо свършват и ми лепнат.

# 154
  • София
Препоръчайте ми хубав гланц за устни.Искам нещо , което да прави сочни устни , така че да не се налага да слагам червило.Пролетно ми е вече и искам и гримът ми да е по-лек и свеж

За мен най-хубавите и нелепнещи глосове са на Сисли,но пък те нямат никакво развитие като цветове в последните 2 години.През това време пробвах какво ли не: Шанел,Герлен, Диор,Ланком,Ести Л.,Клиник и т.н. В момента най-много харесвам най-новата им формула на Ести http://www.esteelauder.com/product/647/39373/Product-Catalog/Mak … y/Sculpting-Gloss.
Между другото миналага година четох разни ревюта и реших да пробвам тези http://uk.rimmellondon.com/products/lips/oh-my-gloss, взех 330 Snog и съм много впечатлена от качеството на продукт, който съм си купила от дрогерия - не отстъпва по нищо на големите марки,дори в някои отношения е по-добър. Peace

# 155
Аз съм твърдо за глосовете на Шанел. Peace

# 156
  • София
Аз съм твърдо за глосовете на Шанел. Peace
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-lipgloss-rou … lure-gloss-138430 - този ли ? или някои друг ?

# 157
И на мен ми допадат глосовете на Шанел, диорските съшо.На Сисли имам само един и нищо не му харесвам.

# 158
  • Бургас
И аз съм за Шанелските глосове,тези на Сисли също са хубави.

# 159
  • София
Аз харесвам глосовете на Шанел glossimer и тези на Диор. Ysl им усещам натрапчиво вкуса, иначе са красиви цветове. Междинен вариант е lip perfector в тубичка на Clarins- на мен много добре ми подхранва устните, а цветовете са нежни и пролетни.

# 160
Не, не тези. Тези са страхотни, но свършват супер бързо и са като лакове за устни. Допадат ми обикновената серия с частиците Levres Sintillantes.

И на Сисли са чудни, но нямат добри цветове за моя вкус.

# 161
Аз харесвам глосовете на MAC, но са страшно лепкави. Аз съм влюбена в Rouge Volupte на YSL, за мен  нещо средно между глос и червило, ще се заредя с доста цветове. Blush

# 162
Никога повече аз няма да си купя глос на Мас, ако ще златен да излезе. Страшно лепкави са ми и ми съсипват устата, защото от лепкавост се точат на нишки между двете устни.
Имам едни разкошен, червен лимитка и не мога да го нося, ей така си виси. А иначе е невероятен цвят.

# 163
И при мен се е получавало това с нишките. Сега съм набелязала два-ти от серията dazzleglass ,имала съм един гланц от тази серия и не става на нишки,но е страшно лепкав.Най-вероятно ще взема обаче,много интересни цветове имат.
А "стъкления" гланц е като лепило,аз не мога да го нося със спуснат коса. Joy

# 164
Аз имам т.нар. стъкло на MAC: много е лепкаво, но това някак бих пренебрегнала, ако не виждах по-голям проблем - разтича се от тубичката, омазва всичко наоколо; държа го единствено във вертикално положение, с отвора нагоре, за да не тече. Това ме изнервя, защото специално трябва да го подпирам с нещо, за да стои изправено. Заради този му проблем почти не го ползвам; като си помисля, че ще го отворя, ще се разтече и пр., посягам към друг продукт.

Общи условия

Активация на акаунт