MAC & Sephora - 35 тема

• 111 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
При Dazzleglass трябва да се слага супер малко количество и тогава нe се образуват нишките. Той е все едно концентриран глос. Имам един в тубичка и при него е същото. Преди години като ги купувах за първи път се намазах много обилно и установих, че са много по-различни от останалите глосове на пазара. Dazzleglass е с някакво смешно количество от 1,9 грама и реших, че това няма да ми стигне и за 2 месеца. Но до ден днешен го имам този глос.

Иначе по въпроса na airamber , прекрасен глос за сочни и най-вече гладки и подхранени устни е Clinique Superbalm  Peace Даже и аз трябва да си взема пак един, прекрасни са  Heart Eyes

# 166
  • HH
Някой ползвал ли  е тези :

Скрит текст:

Балсамчето има ли аромат?

# 167
Dazzleglass са ми ужасно лепкави, моят изобщо не го ползвам. Виж Huggable Glass не лепнат никак и много ми харесват. И цветове има доста, които харесвам. Но пък изчезват много бързо от устните ми и трябва да повтарям, докато диорските например стоят дълго време. На тях пък не им харесвам многото и едри бляскави частици, които имат обикновено. Но пък се отразяват най-добре на устните ми.

# 168
  • Бургас
На Шанел глосовете са моите любимци , защото хем подхранват хем са дълготрайни . Зимата откъм глос са моя спасител. Харесвам на Герлен, но моя се разтича иначе много добре подхранва устните . Харесвам Кларанс глосовете и тези в тубичките (от тях винаги имам наличен) . Имам три вида от т.нар олио за устни и на трите виждам недостатъци , така че не са точно моя продукт (Кларасн, Лоран, Ланком) . На Урбън Декей ми допадат трайни, но лепкави обаче аз нямам проблем с това , никога съм съм имала. На Мак изобщо не ми харесват, съсипват ми устните , на Иламаска ми харесват . Новите глосове на ЕЛ Pure color envy също бих взела още цветове след време за пробва , много ми допада като ефект, консистенция .

# 169
Като сме на тема глос, тези изглеждат много добре  Heart Eyes Нямам търпение да ги видя на живо. Най-вече Long Live the Night и Energy Shot  Heart Eyes

# 170
  • Пловдив
Момичета, трябва да си избера подарък крем за тяло на Шанел или Диор. Какви варианти има в Сефора и по какво кремовете се различават от лосионите им?

# 171
Имаш предвид лосион или крем от парфюмна серия ли?
Лосионите винаги са по-течни, докато кремовете са гъсти и подхранват повече. Аз вече бих си купила само крем, защото лосионите които съм имала са ми прекалено леки и воднисти.

# 172
  • Пловдив
Да, от парфюмните серии. Благодаря ти за инфото, Жаки. И аз се бях насочила към кремовете. А като аромат трайни ли са?

# 173
Зависи от самата серия. Имам някои не са трайни, други са много трайни. И винаги миришат малко различно от парфюма. Имат си една типична кремова нотка.
Но ако се наслагват заедно с парфюма са добре и трайността се увеличава значително.

# 174
Здравейте, аз съм с един въпрос - знаете ли кога са намаленията на парфюмите на Том Форд, очаква ли се такова намаление през април или май?

# 175
Здравейте момичета,
бих искала да помоля да съвет. Подариха ми на M.A.C. Cleanse Off Oil
и не знам как да го използвам. Ще ви бъда много благодарна ако някой се включи със съвет. Hug bouquet

# 176
  • гр. София
Здравейте момичета,
и не знам как да го използвам. Ще ви бъда много благодарна ако някой се включи със съвет. Hug bouquet

Това пише в сайта:

An industry-strength oil-based makeup remover that is gentle on the skin. Botanically formulated with oils of olive fruit, evening primrose and jojoba seed and completely free of mineral oil. Massages onto skin to loosen all makeup, including waterproof mascara. Emulsifies upon contact with water and then rinses off cleanly and easily, leaving skin feeling soft.

# 177
Здравейте момичета,
Почистващите олиа се използват по следния начин:
Със сухи чисти ръце върху сухо лице масажираш олиото, директно върху грим и замърсявания. Подходящи са и за зоната на околоочния контур. Масажираш, можеш впоследствие да добавиш капка вода именно за да го превърнеш в млечна емулсия и накрая измиваш обилно с вода. Или обтриваш с чиста, напоена с топла вода хавлиена кърпа. Повтаряш, ако си носила много тежък грим + spf. Сутрин може само по една помпа, за да почистиш лицето.
Най-важното е да запомниш - със сухи ръце на сухо лице директно и без да го нанасяш на памучен тампон предварително, защото го абсорбира олиото, логично, и не стига до кожата.  Peace

# 178
Здравейте  Hug. Бих те ли ми препоръчали пудра, която да е удачна за суха кожа. Ще я използвам с цел фиксиране на ФДТ, ББ. Пробвах на La Prairie и много ми хареса ефекта, но не и цената Crossing Arms
Благодаря  bouquet

# 179
Благодаря ви момичета за бързите отговори, още довечера ще пробвам.Надявам се да ми хареса резултата.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт