MAC & Sephora - 35 тема

• 111 166
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Има ли някакъв начин да спрете този разговор, че е крайно досаден за незаинтересованите? Ако не, кажете да се отписваме от темата, макар да е по-правилно да си отворите специална тема за прасковената палитра, защото явно ще я дъвчене докато не излезе някоя ябълкова.

# 631
Тази тема е правилната тема за разискване на този въпрос и можеш спокойно да подминаваш постовете, които не са ти интересни. Всяко чудо за три дни, днес е третия. Mr. Green От утре вече няма да се обсъжда.

# 632
  • Има много детски смях.
Коментарът относно политиката на магазина и отношението на персонала беше от по- различно естество. Simple Smile Добре ще е, ако хвърлят по едно око насам или някоя добронамерена дама ги насочи да го правят.
[quote author=densi

След това в съседното, вървежно кафене беше пълно с готини, млади мацки с прически и модерно облекло, и аксесоари. Извадих аз продуктите, за да ги щракна набързо и да им се порадвам, дадох сериозна сума за тях все пак, и абсолютно никоя от тях не погледна, не се посбута, не се изцъкли, не ме напсува, не каза "я прасковките, я лимитка е, я не се доредих до нея, защото била със списъци и т.н."
Никой освен козметоманите не се интересуват от палитри е моя извод, вашия не знам.
[/quote]
А този коментар е просто показателен. Изводът е налице.
И да кажа, и аз като сестрата и приятелката- не съм от феновете на въпросната палитра.

# 633
  • някъде под слънцето...
densi всички ние имаме разлучни вкусове,.Не е задължително да съвпадат.
Не виждам нищо обидно в това някой да не е във възторг от нещо,което обожавам.Чуждото мнение не би ме накарло да  харесвам нещото по масло, мисля, че съм го доказала многократно в парфюмната тема.
Все пак даваме достоверна информация къде палитрата е в наличност.Явно тази информация е излишна.Предпочита се  да се създаде усещане за еисклузивност
Относно ВИП клиентите грешиш.
Жените на арабските шейхове или руските олигарси,, които оставят зашеметяващи суми в бутиците наистина са на почит. Те купуват на килограм и ще оставят парите независимо дали има намаление или не.
 Но поне в Мадрид ВИП клиенти  се считат редовните клиенти, които всяка седмица или месец оставят пари в даден магазин.На тях се изпращат чекове с намаления и информация за нови представяния на продукти.Директно ти се обаждат от магазина  за да ти запишат час изпробване на дадена линия или представяне на продукти.
ВИП клиентите се ползват от доверието на консултанта и могат да разчитат на откроввнността му.В смисъл да не купуват неподходящ артикул,
Не да купиш друг, просто да не купуваш, защото примерно другата седмица същото нещо ще е с доста прилучно намаление...Ако все пак се получи фал се прави всичко възможно клиента да бъде компенсиран.
Под ВИП клиент се разбира, човекът., който се обажда в магазина казва си името и иска  примерно да му запазят дадена дреха и когато отиде в магазина тя да бъде точно неговия номер.
Знаеш, че никога не е имало проблем, купувала съм и съм пращала неща на много хора, дори и на напълно непознати.Не съм отказала когато някой възпитано ме е попитал..Ходила съм, проверявалa съм,  изпращала съм ,  винаги с касов бон.

Но когато някой те захапва,без да те познава  и едва ли не те изкарва лъжец, ти се стопява желанието.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 23:58 от sl

# 634
Да така е sl, винаги си пращала! Heart Eyes Hug bouquet И до ден днешен те благославям често за Коромандела, от който имам още доста!
В Българи няма ВИП и няма и да има. Прекалено малки сме за такива глупости.

# 635
Тази тема е правилната тема за разискване на този въпрос и можеш спокойно да подминаваш постовете, които не са ти интересни.

Не, не е правилната тема да четем чудесии, като тази за мацките, които не те нападнали в кафенето заради прасковената палитра,  дето струва много пари. ooooh! Това че четем и пишем в КМ, не означава че сме слабоумни.

sl, тук можеш да се обадиш в магазина и да ти запазят каквото искаш, както и да се ползваш от всичките благини,  които си изброила, без да си жена на арабски, руски или какъвто и да е милиардер, от каквито всъщност изобилства.
Титлата VIP официална ли е или просто нашенска метафора?

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 00:15 от Анонимен

# 636
  • На топло
 В темата се пише за актуални продукти и за това което е интересно на пишещите  Grinning
Денси пише много увлекателно.
А тези, които тропат с крачета и заплашват  - ще се отпиша от темата  Joy

# 637
Тази тема е правилната тема за разискване на този въпрос и можеш спокойно да подминаваш постовете, които не са ти интересни.
Не, не е правилната тема да четем чудесии, като тази за мацките, които не те нападнали в кафенето заради прасковената палитра,  дето струва много пари. ooooh! Това че четем и пишем в КМ, не означава че сме слабоумни.
Не бре не струва много пари, аз купих и други продукти и се набутах здраво, та още ме е яд и затова.......

# 638
Ти не разбра ли отдавна, че хич не ставаш за адвокат?

# 639
  • гр. София
Аз не виждам проблем да се обсъжда палитра, която е закупена от магазин на Сефора ( нали точно затова е темата или аз съм в грешка отново  Thinking ).
Днес и аз успях да пробвам прасковената палитра, ружа и бронзъра и съм във възторг без да съм ВИП.

# 640
Ти не разбра ли отдавна, че хич не ставаш за адвокат?
Кой аз ли?

# 641
# 642
Здравейте, момичета! Колко грозна се превърна темата за прасковата! Аз не съм "ВИП", но няма и месец , откакто бях попитала от любопитство за нея , при една моя поръчка и ми казаха че ще е ограничен брой и доста желаещи, но все пак ако искам да си оставя номера и ето ме сега със нея в ръка. Онзи ден ми се обадиха да ми кажат, че точно последната бройка жената се е отказала да я купи и че имам късмет! На песимистите мога само да кажа, че това е един страхотен продукт, не само заради миризмата, но самото качество. Лесно се блендват цветовете, особено кораловите! Бях ви попитала дали има група във ФБ, защото предполагам има по-активни там? Благодаря за вниманието! Simple Smile

# 643
  • някъде под слънцето...

sl, тук можеш да се обадиш в магазина и да ти запазят каквото искаш, както и да се ползваш от всичките благини,  които си изброила, без да си жена на арабски, руски или какъвто и да е милиардер, от каквито всъщност изобилства.
Титлата VIP официална ли е или просто нашенска метафора?
Да ВИП беше метафора
Да и тук можеш да се обадиш във всеки един магазин и да ти запазят еди какво си и да ти се обадят щом пристигне определено нещо, идеята беше, че само по името ти знаят кой клиент си. Мерките ти предпочитанията ти и т н т..Все пак говоря за магазини на 7 милионен град без туристите.
Понеже сме ма вълна декоративна козметика, да ти се обадят примерно, че официалният гримьор ма Тиери Моглер  примерно ще бъде в Мадрид за да представи новата колекция на бранда.Ще направи  безплатни грим сесии  в два последователни дни,  в колко часа ще му е удобно на  клиента  да  бъде гримиран.После си тръгваш с един небесен минита дори у нищо да не си купил.
Или получаваш покана за официалното представяне на паргюма Х на бранда У в Испания.В магазина пиел чаша шампанско вързваш ти лентички от плат с логото на парфюма обилно напоена с него и в повечето случаи си тръгваш с мини, без да е задължително да си купил парфюма.
А за дамите на шейхове. Те са ясни.. вземат ги от аерогарата с Луксозни коли с шофьор.После тръгват да обикалят бутиците и докато не напълнят колата с покупки не се прибират При този тип клиенти важното е да купят повече,..
И повече.
Докато при другия вид клиенти се цели да  се върнат пак в магазина отново и отново.

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 08:48 от sl

# 644
Eто че маркетинговите трикове наистина действат - от няколко дни говорим само за палитрата Laughing

Това имах предвид, когато писах, че според мен съвсем умишлено  и преднамерено се създава своеобразна истерия около палитрата - е, не на българския пазар, тук бройките обичайно са лимитирани.
Усещането, че не всеки може да има нещо, определено засилва привлекателността му.
Почти съм убедена, че ще направят палитрата перманентна в момента, в който интересът започне да стихва. Или ако не го направят, то ще е, само защото са преценили, че печалбата няма да е толкова голяма, колкото от някоя нова лимитирана палитра например.

Не се ли запитвате защо МАС излизат с толкова нови и все лимитирани колекции и рядко правят перманентни звездни продукти от тях. За да действаш бързо и импулсивно - изпуснеш ли момента, вече няма да си от малцината щастливци, добрали се до продукт, до който всички останали няма да имат достъп.

Много са добри Crazy

Общи условия

Активация на акаунт