MAC & Sephora - 35 тема

• 111 624
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА bouquet
В чудене съм от тези двете на Герлен кое да взема, ако може мнение, да ме насочите newsm78Ползвали ли сте ги newsm78 Hug
http://www.enzo.bg/guerlain/lingerie-de-peau-bb-krem-za-izkljuch … echen-vnshen-vid/

http://www.enzo.bg/guerlain/meteorites-baby-glow-lek-fon-do-ten- … zarjavassh-efekt/

# 76
  • София
Последно си купих базата за устни на TF и един руж със зайчета Simple Smile).Забелязах ,че базата ми събира в края на устните червилото на Шанел и се чудя ,много база ли слага или нещо бъркам при нанасянето и?

# 77
Дели, аз ползвах доста време ББ крема и определено много ми харесваше, лек и много приятен на кожата и ухаеше супер. Не е много покривен, но все пак достатъчно за ББ крем, даже бих казала за мен от най-пигментираните в сравнение с болшинството. За другия нямам лични впечатления, но съм чела не много добри отзиви.

# 78
Определено ББ крема ми харесва повече.

Днес не можах и аз да си взема нещо от новите колекции в Мас. Харесах неща, но имам много и нищо не ме грабна до степен да го взема веднага. После си купих палитрата Бонбон и се отказах и от червения лак, който заглеждах.
Пробвах по-тъмното матово червило в тубичка и много ми хареса, ако нямах толкова червила и носех мат щях да го грабна. Не изсушава много устните и е страхотно пигментирано и ярко. Задължително трябва да се нанася с четка и резултата е чуден при мен.
Харесах и пигмента на Олимпия, но на клепачите ми жълтееше и се отказах. Иначе е в много хубава кутийка той.

Харесвам обаче все повече светлото червило на Зак Позен и май ще си го взема следващия път. Става и за самостоятелно носене и за върху други червила.

Розовите фламинго не ме грабнаха никак.

Момичетата, в Мас обаче бяха гримирани в розово по случай колекцията разбира се и бяха много красиви! Ма много! Искам да ги поздравя специално, защото изглеждаха, млади, свежи, секси и готини. Heart Eyes
А Васи какво плисирана пола носеше лелеее красота!

Искав да похваля и да ви насоча към консултантаката на Герлен в Сефора, изключителен човек! Много ми допада, супер компетентна е и много добър човек. Обожавам да общувам с нея и ако искам нещо да купя, то ще отида специално от нея да го взема.  Мисля че се казва Валя или нещо такова и горещо я препоръчвам за общуване и консултации, ако ви трябва нещо от Герлен.
Същото важи и за консултантката им в Дъглас на горния етаж.
Смятам, че в момента Герлен обучава и наема много внимателно хора и са лидери в областа на обслужването и компетентността на българския козметичен пазар.
Правят ми много силно впечатление и въпреки, че съм им клиент от години все по-лоялен ще им бъда, защото ценя доброто обслужване все повече. Heart Eyes
Рядко поръчвам от нета, точно заради хубавото настроение от добро обслужване.
Днес например с покупката в Сефора ми подариха с палитрата чанта Сефора изненадващо и аз много се зарадвах. Някои ще каже "е нищо особено", но за мен е важен жест, а и чанта е разкошно оранжева и аз си ги ползвам техните доста.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 22:19 от densi

# 79
Дели, имам и двете искани от теб неща.
За ориентир със смесена кожа съм и ми допада повече ББ крема. Ползвам и бейби глоу, но не бих го повторила.
За мен ББ крема е средно покривен като фон дьо тен😊. За сравнение ББ на ЕЛ  day wear е по- слабо покривен и го харесвам много. Реших да сменя и взех ББ на Герлен.

# 80
После си купих палитрата Бонбон и се отказах и от червения лак, който заглеждах.

Аз пък се разделих драматично с палитрата Бон Бон. Crossing Arms
Скрит текст:
Влязох вчера в сайта на ТФ да проверя накъде ми върви поръчката и виждам Canceled. Пратих имейл с въпрос защо така се е случило и една госпожа ми отговори, че не приемали плащания с банкови карти издадени в Европа. Но пък ми блокирали парите. Да не съм се притеснявала, щели да ги отблокират след няколко дни (на 3 март съм поръчала и платила). Просто ме чакали да се обадя за да ме питат дали нямам американска карта или Пейпал акаунт.  Crazy Значи потвърждават ми поръчката, дават ми тракинг номер, после си я отказват без аз да знам и просто чакат да си потърся платения продукт за да ми кажат, че не ставало с карта от Европа.  Rolling Eyes Отговорих ѝ че нищо от това, което ѝ трябва нямам, да ми връщат парите. Ще чакам лятната палитра, и без това повече ми харесва.

Денси, хубаво е това което разказваш за Герлен. Тук съм забелязала, че консултантите са компетентни единствено относно Диор. Явно ги обучават. За другите марки хабер си нямат. Вчера например една ми пробута син молив от редовните като за нов, от пролетната колекция. Но за Диор винаги всичко знаят. Ако нещо в момента е изчерпано веднага го намират в друг магазин и или го доставят в къщи, или ходя на място да си го взема. Освен това винаги има много подаръци и промоции. Например ако направя покупка за 85 евро подаряват чантички с продукти. Последно ми подариха много хубава бяла с мини размер на максимайзъра за мигли и крем Dream Skin. Има и други комплекти включващи сенки, парфюми и др. Сумата не е нужно да се изхарчи наведнъж, може да се събират касовите бележки. Аз обаче си бях загубила касовата бележка за лак, но ме помнеха и добавиха 26 евро към другото, което купих.

В единия от магазините на МАС гримьорката се беше издокарала с розова коса, а обикновено е със синя.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 08:37 от Анонимен

# 81
  • Велико Търново
Дели, погледни в МОЛ-а щанда на Герлен и ако ги има продуктите, най-добре пробвай на място. Аз, лятото имах намерение да купувам ББ-то, но не ми пасна никакъв цвят, розовееше ми, а и лъсвах доста бързо, за сравнение СС-то на Шанел ми "лепна" веднага Wink

# 82
  • гр. София
Check Please, и моята пратка са я отказали и дори получих sms, a в акаунта ми в PayPal след отказването не видях плащане, а преди това имаше.

# 83
Аз продължавам със серията "гениални" въпроси, но ви предупредих и вие казахте, че няма проблем.  Mr. Green
Трябват ми няколко четки за нанасяне на грим върху очите. Имам само една една плоска четка на Инглот и ми трвябват още няколко вида, но по възможност да не дам 300 лв за 3 бр. четки. Например тези на Real Techniques как са? Приемам предложения  Whistling

real techniques аз лично не ги харесвам  Peace
Ако искаш нещо по-бюджетно, но много добро, определено разгледай Zoeva. Имат четки за абсолютно всичко и повечето от тези за очи са с много добро качество. Като цяло човек няма нужда от 100 четки за да може да направи перфектен грим. Най-важните за очи са шейдър четка, две различни блендинг четки, пенсил четка и четка за очна линия.
Четките им за блендване на Zoeva са хубави, но ако искаш наистина най-доброто си вземи МАС 217. С тази четка ще си революционираш начинът на гримиране  yes

# 84
Аз продължавам със серията "гениални" въпроси, но ви предупредих и вие казахте, че няма проблем.  Mr. Green
Трябват ми няколко четки за нанасяне на грим върху очите. Имам само една една плоска четка на Инглот и ми трвябват още няколко вида, но по възможност да не дам 300 лв за 3 бр. четки. Например тези на Real Techniques как са? Приемам предложения  Whistling

real techniques аз лично не ги харесвам  Peace
Ако искаш нещо по-бюджетно, но много добро, определено разгледай Zoeva. Имат четки за абсолютно всичко и повечето от тези за очи са с много добро качество. Като цяло човек няма нужда от 100 четки за да може да направи перфектен грим. Най-важните за очи са шейдър четка, две различни блендинг четки, пенсил четка и четка за очна линия.
Четките им за блендване на Zoeva са хубави, но ако искаш наистина най-доброто си вземи МАС 217. С тази четка ще си революционираш начинът на гримиране  yes

Hug Извинявам се много, че съм си плеснала въпроса тук, чак после се усетих, че не е за тази тема. Благодаря ти много.
Днес мисля да хвана мъж ми под ръчичка и да го разходя до Мас и Sephora  Mr. Green
Да ви кажа честно ,много добре и спокойно си живеех преди да полудея от вашите теми. Laughing Дори майка ми онзи ден много притеснено ме попита дали си нямам любовник  ooooh!

# 85
Благодаря ви момичета, ще видя на място да пробвам първо, на цвят  Light съм се спряла от BB-то,но дали е наистина светъл,да не ми жълтее нещо newsm78

# 86
 alvelin, кажи и на жената че сигурно скоро ще трябва да си хванеш, за да те издържа предвид много нарастващите разходи за гримилки и други такива неща. Laughing Hug bouquet

Check Please, и тук имаме невероятен гримьор и консултант на Диор Галя Иванова. Факир е! За съжаление дамата нещо има здравословни проблеми и е в продължителен болничен. Искрено и желая да се оправи бързо и да се завърне на гримовата, Диорска сцена, защото липсата и се усеща много сериозно.

# 87
Check Please, и моята пратка са я отказали и дори получих sms, a в акаунта ми в PayPal след отказването не видях плащане, а преди това имаше.

Значи и с Пейпал акаунт не става, а тази ме пита дали имам такъв. Имам, но не ми се занимава вече с тях.
Скрит текст:
If you have a U.S. credit card that you can use or PayPal, please feel free to give our customer service number below a call so that we can assist you with placing a new order.

# 88
Само вие може да разберете колко пари съм похарчила за неща, които се събират в една торбичка, обаче искам още и ощееее  Laughing
На всичкото отгоре, честичко приличам на нацапано с боички платно от малко дете  Embarassed
Чакайте да кажа нещо по темата, че осъзнавам колко прекалих. Мисля днес да си купя MAC studio Finish Concealer  Sunglasses

# 89
  • в 1001-та нощ
Последно си купих базата за устни на TF и един руж със зайчета Simple Smile).Забелязах ,че базата ми събира в края на устните червилото на Шанел и се чудя ,много база ли слага или нещо бъркам при нанасянето и?

Трябва да нанесеш не голямо количество и да оставаш малко да дръпне - ако изчакаш 20 секунди започва леко да лепка - не стои, като вазелин, а ако изчакаш повече - напълно засъхва на устните - пробвай и двата варианта  Peace

alvelina, аз много харесвам четките на bellapierre - продават се в София, а от нета - на e.l.f., Зоева също. Сефора имат четки, но много не съм ги разглеждала.

Общи условия

Активация на акаунт