MAC & Sephora - 35 тема

• 111 619
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ел, отдавна се каня да те питам, и все се отплесвам - Born This Way как го задържаш...? В сравнение с Double Wear не ти ли се струва по-неподходящ за смесени и мазни кожи...? Thinking Щото аз много го харесвам как стои, обаче като мине малко време и доста лъсвам, и се чудя какво да слагам отдолу че да го задържи повече... Tired Сега го слагам с ето това отдолу: Sisley Tropical Resins Complex, има подобрение, обаче искам да пробвам и други възможности, ако има... Blush

Жаки, защо, кажи, кажи....  Mr. Green Hug

# 61

Жаки, защо, кажи, кажи....  Mr. Green Hug
Mи нали знаеш, че съм от племето на бледоликите  Mr. Green такъв брутален цвят извади, че се стреснах и го оставих веднага. Аз бях решила, че е нещо като бронзово златно олио  Flushed

# 62
  • София

Жаки, защо, кажи, кажи....  Mr. Green Hug
Mи нали знаеш, че съм от племето на бледоликите  Mr. Green такъв брутален цвят извади, че се стреснах и го оставих веднага. Аз бях решила, че е нещо като бронзово златно олио.

Joy Joy Joy (Смея се с глас, представих си ситуацията)

То е нещо такова, да, мажеш го и придава лек моментален sun kissed вид, доста е воднисто и мисля, че добре и лесно ще се разнася... Но е важно да се знае дали пуска цвят по дрехите... както и ако да - дали се пере...  Rolling Eyes

# 63
  • София
Ноарче, нямам проблеми с трайността на фдт-а. Тотално съм влюбена в него  Heart Eyes Препоръчвам ти обаче да пробвах новата база и матираща пудра на Диор. Базата аз я слагам само върху челото, там също слагам и от пудрата, защото омазняването ми в тази зона е трагично. По-хубава матираща пудра никога, ама никога не съм използвала  Heart Eyes

# 64
  • София
Ел, Forever and Ever Wear и Forever and Ever Control ли имаш предвид? Има ли ги в Сефора примерно?

Твоята кожа не е толкова мазна, може би затова ти стои Born This Way... При мен не издържа колкото DW и Perfection Lumiere Velvet, които до момента са най-добре държащите се на моята доста мазна кожа .... Cry А толкова го харесвам иначе...  Tired Cry Но ще си го ползвам де... просто ще трябва да го оправям по някое време през деня...

# 65
  • Berlin
Аз бяла козметика последно купувам от Сефора и Дъглас (онзи ден), та не знам дали се брои за споделяне. Laughing Иначе довечера чакам малко нещица от ColourPop. smile3508

# 66
  • София
Ел, Forever and Ever Wear и Forever and Ever Control ли имаш предвид? Има ли ги в Сефора примерно?

Да, за тях говоря. Има ги в Сефора. Дори, поне до преди време, имаха брошура, в която има тестер на фдт, на базата и на пудрата. Идеални за проба.

# 67
  • София
Ноарче, нямам проблеми с трайността на фдт-а. Тотално съм влюбена в него  Heart Eyes Препоръчвам ти обаче да пробвах новата база и матираща пудра на Диор. Базата аз я слагам само върху челото, там също слагам и от пудрата, защото омазняването ми в тази зона е трагично. По-хубава матираща пудра никога, ама никога не съм използвала  Heart Eyes
Коя е матиращата пудра на Диор?

# 68
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

Последно от Сефора купих оранжевата и черната маска на Глам Глоу и парфюми, а от МАК едно от течните матови червила, червилото Мер и четки 188 и 212.

Новите колекции на МАК не ме вълнуват и сигурно и няма да ходя да ги видя, но сега заради коментара на Ел ми стана много интересно за новата матираща пудра на Диор и ще я прослушам.  Simple Smile

Пробвах новия ФДТ Форевър, но за мен е много плътен и не ми хареса. Имам проба от новата база на Диор ще я пробвам самостоятелно.  Peace

# 69
От MAC не съм пазарувала отдавна, но от Сефора(не българската) преди два дни си взех любимия коректор на Urban Decay от серията Naked и базата им за очи, а на Too Faced - едно от течните им червила от новата шоколадова серия и бонбонената палитра. Палитрата мислех да я пропусна и да си взема директно прасковената, но не устоях като я видях на живо. Чудна е!

# 70
И аз си купих току що Бонбонената палитра.

# 71
И аз си купих току що Бонбонената палитра.
Честито!  Hug Толкова ми харесва тази палитра, че даже носих два пъти яркото цикламено, опушено с по-тъмното шоколадово сърчице  Heart Eyes Не съм носила розови/цикламени сенки от години  Crazy

# 72
От Фламниго колекцията има ли интересни гланцове? Интересни са ми и бюти пудрите. bouquet

# 73
  • гр. София
Къде сте видели на живо Прасковената палитра? Не я ли пускат след около седмица ексклузивно в сайта на Too Faced?  newsm78

# 74
Аз продължавам със серията "гениални" въпроси, но ви предупредих и вие казахте, че няма проблем.  Mr. Green
Трябват ми няколко четки за нанасяне на грим върху очите. Имам само една една плоска четка на Инглот и ми трвябват още няколко вида, но по възможност да не дам 300 лв за 3 бр. четки. Например тези на Real Techniques как са? Приемам предложения  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт