MAC & Sephora - 35 тема

• 111 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Ел, за крема на Шанел, мисля, че не е пуснат още тук, но на мен ми го донесоха от САЩ - още като му видях съдържанието, знаех, че няма да се харасаме. Има една съставка, която е лепкава и лично мен ме отказа още в началото. На лицето не го чувствам особено комфортно, за суха кожа може би ще е добър  Peace Но и в тези десет съставки няма нищо специално - за мен не си струва.

# 46
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
Нищо не съм купувала/поръчвала напоследък от МАС или Сефора, но следя новите колекции с любопитство Flutter

# 47
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой сравнявал ли е на устни лично Viva Glam Ariana Grande и Instigator? Имам Instigator, гледах суочове, че е уж 1:1 с Ариана Гранде, но започна да ме гложди, че не е така. Хем, ходих, гледах, но бях предубедена и дори не го пробвах ...  Confused

# 48
  • София
Holly Pink, жалко, че не сте се харесали.

На мен обаче влияе много добре  Peace Чакам да събера още впечатления.

Алена, имам и двете червила, но снимка - съпоставени само на ръка. Върши ли ти работа?

И част от лятната колекция на Герлен:

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 09:51 от Elle-même

# 49
  • в 1001-та нощ
Да, разбира се Simple Smile Както и ако имаш лично мнение.

Аз, като сравнявам - нанасям едното на долна устна, другото на горна и така се ориентирам Simple Smile Май ще ходя пак Simple Smile

# 50
То зависи и от самите устни и тена дали ще се види тънката разлика. За мен Ариана е по-червеникаво, в Instigator има повече лилаво  Peace

# 51
  • София
Такава им е разликата, да.

Принципно може човек да мине и само с едното.

# 52
  • в 1001-та нощ
Ооооо, благодаря Ви  Peace

И аз с такова впечатление останах и ще ходя да го пробвам на устни Simple Smile Още свети пред очите ми пробата на ръка, но бързах и не пробвах на устни Sad

# 53
Не съм пробвала на устни, но на ръката ми са почти напълно еднакви и повече не го погледнах това на Ариана.
Днес ще ходя да видя Фламингото и другата колекция. Не казвате нищо за розовите червила на Фламингото как са? Аз обожавам розови червила, но разбира се нямам никаква нужда от каквито и да било и се страхувам да не са много хубави. Пък вие нищо не пишете. Глосове и сенки не ме интересуват, нито червените червила на Олимпия.

Пудрата на Герлен е хубава и ще я купя сигурно с колекционерска. Иначе нямам нужда.

# 54
Готиното розово от колекцията е онлайн ексклузив, а и честно казано ми се стори, че и още едно липсва...  Thinking Има едно много приятно с коралов нюанс, но криймшийн финиши не си купувам, така че дори не съм го суочвала.
Като цяло на живо колекцията е доста безинтересна. Особено за хора, които имат един тон продукти на МАС.
Да бяха направили поне лимитирани опаковки...нещо розово с фламинго на него, да се излъжа да купя нещо  Grinning

# 55
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Имате ли отзиви за новите бронзиращи продукти на Benefit? Ето това най-вече:

От пробата в магазина ми изглежда, че ще е яко, обаче много искам да знам дали се трансферира върху дрехи...
Или пък ако можете, препоръчайте подобен продукт, не държа да е точно на Benefit...

Днес пробвах ето това:

Напоследък не се гримирам много, обаче тая палитра със сигурност ще я взимам... цветовете са страхотни, а как мирише само... ooooh! ooooh! ooooh! Отдавна нещо не ме беше правило нетърпелива, обаче тази палитра сега направо ми подпали чергата...  Mr. Green

Да бяха направили поне лимитирани опаковки...нещо розово с фламинго на него, да се излъжа да купя нещо  Grinning
Е тогава и аз щях да участвам.  Mr. Green Но сега при това положение напълно пропускам, някак нямам никакъв интерес... Tired

# 56
  • София
Фламинго колекцията е скучна като цяло. От Олимпиа има (или поне вчера имаше) само един цвят червило.

Палитрата на Ту Фейсд е просто жестока и наистина мирише страхотно. Нямам търпение вече да я пуснат в продажба  Crazy

# 57
Ноарче, къде я пробва? Hug

# 58
Оо Ноарче  Hug
Това на Бенефит има супер яка опаковка, но като си го намазах....леле майко #Splat

Прасковената палитра и аз я взимам  yes...да се кротнат тези хора от ТФ, че стана страшно.
Искам и фъстъченото масло  Blush

# 59
  • София
Розовото червило, което ми хвана окото във Фламинго колекцията е червилото, което напоследък излагат във всяка колекция- перманентното Please me Crazy

Тази палитра на Тф изглежда невероятно, нямам търпение да се появи тук Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт